Deze 'Dancing With The Stars'-spin-off was een complete mislukking

Inhoudsopgave:

Deze 'Dancing With The Stars'-spin-off was een complete mislukking
Deze 'Dancing With The Stars'-spin-off was een complete mislukking
Anonim

Reality-tv is een van de meest populaire genres op het kleine scherm en er is legitiem een show voor iedereen die er is. Shows zoals The Bachelor en Welcome to Plathville zijn voorbeelden van shows die enorm van elkaar verschillen, en toch hebben ze allebei een enorm publiek kunnen vinden tijdens hun tijd op tv.

Dancing with the Stars is een enorme hit sinds het debuut, maar toen de show besloot om een spin-off te proberen, eindigde het op een spectaculaire manier. Helaas herinneren maar weinigen zich die mislukte show.

Laten we de mislukte spin-off van Dancing with the Stars, die jaren geleden debuteerde, eens nader bekijken.

'Dancing With The Stars' is een tv-steunpilaar die niet zal verdwijnen

In wat echt een van de meest succesvolle wedstrijdshows aller tijden is geweest, is Dancing with the Stars een show die niet vreemd is aan het genereren van indrukwekkende kijkcijfers op het kleine scherm. In de loop van de tijd heeft de show een aantal echt grote namen kunnen binnenhalen om de line-up te versterken, en dit is van groot belang geweest om mensen geïnteresseerd te houden in elk nieuw seizoen dat eraan komt.

Het uitgangspunt is eenvoudig en gemakkelijk te volgen, en het is echt verbazingwekkend om het soort vooruitgang te zien dat deze sterren kunnen maken tijdens hun tijd in de show. Het heeft de carrières van mensen nieuw leven ingeblazen en het heeft andere namen op de kaart gezet.

Seizoen 30 van de show staat voor de deur en het spreekt voor zich dat Dancing with the Stars een geweldige erfenis op tv heeft. Het heeft ook een rampzalige spin-offshow opgeleverd die fans volledig zijn vergeten.

'Skating With The Stars' was een poging tot spin-off

Zelfs voordat Skating with the Stars, de kunstschaatsopvolger van DWTS, zijn officiële debuut op het kleine scherm maakte, werd het vrij duidelijk dat het serieuze problemen zou krijgen om door het publiek te worden geaccepteerd. Het uitgangspunt had vertrouwd genoeg moeten aanvoelen, maar er was gewoon niet veel hulp om de schaatsshow net als zijn voorganger een hit te laten worden. Een zo'n probleem waren de namen die ermee gemoeid waren.

As Today merkte op: "Het probleem met "Skating" zijn de deelnemers, zowel onder de deelnemers als de professionele skaters. Iedereen v alt in ten minste een van de twee categorieën: "Wie is dat?" en wie boeit dat?" Realityshows gedijen bij het geven van het publiek iemand om hartstochtelijk over te juichen, voor of tegen. Er is hier geen Bristol Palin, Kate Gosselin of Chad Ochocinco."

"In plaats daarvan … nou, kijk eens naar je beroemdheden: we hebben actrices Sean Young en Rebecca Budig, acteur Brandon Mychal Smith, "Real Housewife" Bethenny Frankel, Olympisch skiër Jonny Moseley en Vince Neil van Motley Crue. Het is een beetje zoals het recept dat goed heeft gewerkt aan "Dancing", maar alleen in de manier waarop Tofurky een beetje lijkt op het Thanksgiving-kalkoendiner als je je ogen sluit en er niet te veel aan probeert te denken, "vervolgde de site.

Hoewel Today opmerkte dat kunstschaatsen zelf miljoenen kijkers trekt op wereldschaal, zou het moeilijk zijn voor mensen om geïnvesteerd te worden in een show met zulke voetgangersbewegingen op het ijs. Desalniettemin heeft het netwerk zijn best gedaan met de show.

Na zijn debuut werd 'Skating With The Stars' verpletterd in de kijkcijfers

Schaatsen met de sterrenshow
Schaatsen met de sterrenshow

Zoals velen verwachtten, viel Skating with the Stars plat op zijn gezicht toen het zijn debuut op het kleine scherm maakte. Het was kortom geen waardige opvolger van Dancing with the Stars en vrijwel niemand had het na zijn debuut over deze show.

De show was in staat om ongeveer 10 miljoen kijkers te scoren met zijn debuutaflevering, maar vanaf daar werd het snel minder. Helaas betekende dit de ondergang voor de show, ondanks het feit dat de deelnemers elke week hun best deden om de show in de lucht te houden.

Zoals TV Series Finale opmerkte: "Komt Skating with the Stars terug voor een tweede seizoen? Echt niet. Op basis van deze cijfers konden de netwerkmanagers zeker niet wachten tot deze show voorbij was. Als het waar was' t de feestdagen en een lopende wedstrijd, zouden ze het weken geleden hebben geannuleerd. Het is een enorme teleurstelling in de kijkcijfers."

Blijkbaar had de site gelijk en zou de show niet meer draaien op ABC. Er was geen grote aankondiging voor, en eerlijk gezegd, er was ook geen behoefte aan. Het kon de mensen gewoon niets schelen.

Skating with the Stars deed een dappere poging, maar het was een totale blindganger. Oh, Rebecca Budig won het enige seizoen van de show. Wie? Precies.

Aanbevolen: