Deze YouTubers uit de begindagen van YouTube maken nog steeds inhoud

Inhoudsopgave:

Deze YouTubers uit de begindagen van YouTube maken nog steeds inhoud
Deze YouTubers uit de begindagen van YouTube maken nog steeds inhoud
Anonim

YouTube is een website die al 16 jaar bestaat. Als een van de meest gebruikte websites kunnen mensen zoeken naar video's die hen stapsgewijze tutorials leren, schattige dierenvideo's bekijken, lachen om komische sketches en nog veel meer. Met deze vrijheid hebben verschillende mensen de kans gegrepen om hun video's te plaatsen zodat iedereen ze kan zien.

Creators stijgen en dalen in de wereld van YouTubers, want het is een platform vol drama. Mensen doen vaak alles wat nodig is om views, abonnees te krijgen en een interessant onderwerp te worden… of het nu goed of slecht is. In dit tijdperk is het echter gemakkelijk voor makers om "geannuleerd" te worden vanwege hun onnodige drama.

Er zijn verschillende makers van inhoud die in staat zijn geweest om probleemloos te blijven of boven het drama uit te stijgen en door de jaren heen video's blijven plaatsen. Hier is een lijst van slechts negen van de YouTubers uit de begintijd die nog steeds inhoud vrijgeven.

9 AmazingPhil heeft bijna 4 miljoen abonnees

Phil Lester, de helft van het duo 'Dan &Phil', trad anderhalf decennium geleden toe tot YouTube. Zijn video's door de jaren heen hebben geen bepaald schema gevolgd, ze zijn normaal gesproken precies wat hij wilde delen met de wereld. Soms plaatst hij game-inhoud, andere soorten zijn het video's met inzendingen van abonnees, en andere keren is het gewoon Phil die tegen de camera praat. Hij kan worden beschouwd als een van de oprichters van de YouTuber-familie.

8 Jacksfilms publiceert twee keer per week

Jack Douglass, die door Jacksfilms op YouTube gaat, heeft vanaf het begin ook bijgedragen aan de website. Na meer dan 15 jaar geleden lid te zijn geworden, plaatst hij nog steeds wekelijks inhoud. Hij maakt verschillende video's, waaronder wat hij noemt: "Parodies! Muziek video's! Schetsen! JackVraag! Je grammatica zuigt! Nieuws in Haiku's!” en "JAAAA!" Op zijn kanaal probeert Jack gewoon plezier te hebben en zijn kijkers aan het lachen te maken.

7 Zoe Sugg is meer dan 9 jaar geleden lid geworden van YouTube

Zoe Sugg, die vroeger "Zoella" noemde, staat al meer dan negen jaar op de website. Toen ze net begon, concentreerde de meeste van haar inhoud zich op lifestyle-vlogs en make-up/haar/schoonheidstutorials. In de loop der jaren heeft ze bijna 5 miljoen abonnees verzameld en heeft ze haar visie op inhoud verschoven naar het publiceren van alleen lifestyle-video's, vooral sinds ze ongeveer negen maanden geleden haar zwangerschap aankondigde.

6 Colleen Ballinger is meer dan 14 jaar geleden lid geworden van YouTube

Colleen, wiens alter ego misschien net zo gedenkwaardig is voor old-school YouTube-kijkers, is al meer dan 14 jaar een maker. Ze heeft momenteel 8,76 miljoen volgers en heeft onlangs inhoud gepost over haar zwangerschap, relatie en andere informatie over haar levensstijl. Miranda Sings, haar tweede kanaal, is 13 jaar geleden gestart en heeft net geen 11 miljoen abonnees. Ze post nog steeds het hele jaar door op het Miranda-kanaal.

5 Joey Graceffa postte dagelijks vlogs

Joey Graceffa's roem in de begintijd was zijn ongelooflijke vermogen om dagelijks nieuwe vlogs te posten. Hij sloot zich 11 jaar geleden aan bij de YouTube-game en heeft in de loop van de tijd 9,44 miljoen abonnees gekregen. Joey plaatst nu wekelijks video's in plaats van elke dag, en de inhoud is precies wat hij wil om een video over die week te maken.

4 Rosanna Pansino bakt al jaren

Rosanna Pansino bakt al sinds ze een peuter was, maar aangezien YouTube toen nog niet was gemaakt, deelde ze haar talent met de wereld nadat ze 10 jaar geleden een account op de website had gemaakt. Terwijl haar eerste video's gingen over willekeurige dingen die haar interesseerden, vond ze al snel haar weg in de creatie van 'Nerdy Nummies', waar ze voedsel zou bakken op basis van videogames en fictieve verhalen. Haar talent heeft haar het afgelopen decennium 13 miljoen abonnees opgeleverd.

3 Good Mythical Morning is in zijn 20e seizoen

Good Mythical Morning is een show gehost door Rhett McLaughlin en Link Neal. Ze zijn al sinds hun kindertijd beste vrienden, dus het was een goed idee om samen een YouTube-kanaal te maken. Deze twee staan al meer dan 13 jaar op de website en hebben een aanhang van 17,3 miljoen abonnees. Met uitzondering van een paar weken/maanden waarin ze een pauze nemen van het standaard posten, plaatst dit kanaal wekelijks video's van maandag tot en met vrijdag, evenals een 'after show' op hun secundaire kanaal, Good Mythical More.

2 Markiplier publiceert dagelijkse gamecontent

Markiplier, wiens echte naam Mark Fischbach is, is al 9 jaar een maker van gamingcontent. Sinds enkele jaren plaatst hij dagelijks video's van hem die verschillende videogames speelt of door videogameseries gaat. Kijkers genieten van zijn over-the-top reacties en het zien van nieuwe games, wat hem heeft geleid tot een huidig aantal abonnees van 30.4 miljoen.

1 PewDiePie staat nog steeds in de bovenste sleuf

Felix Arvid Ulf Kjellberg, beter bekend als PewDiePie, is al jaren de nummer één YouTuber. Hij heeft verreweg het hoogste aantal abonnees met het huidige aantal van meer dan 110 miljoen. Hij is een gamer geweest, of "Let's Play"-inhoudsmaker en ging vervolgens over naar verschillende inhoud, die hij al 11 jaar publiceert. Als Zweedse YouTuber luisteren mensen graag naar hem terwijl hij door games gaat en zijn reacties zeer vermakelijk vinden, wat een goed voorteken is bij zijn dagelijkse postschema.

Aanbevolen: