Heeft Kevin Hart een goede relatie met zijn broer?

Inhoudsopgave:

Heeft Kevin Hart een goede relatie met zijn broer?
Heeft Kevin Hart een goede relatie met zijn broer?
Anonim

Kevin Hart's oudere broer, Robert Hart, is een beetje een contrast met de succesvolle komiek. Terwijl Kevin Hart een nettowaarde van $ 200 miljoen heeft en wereldrecords heeft gebroken met zijn standup-optredens, ging zijn broer een ruiger pad in, maar slaagde er toch in om succesvol te zijn in zijn carrière van keuze.

Sommige mensen speculeren over het gezinsleven van de acteur en komiek, omdat Kevin Hart het grootste deel van zijn carrière nogal privé over deze dingen is geweest. Er doen online geruchten de ronde over Robert Hart en zijn verleden. In een Netflix-documentaire over zijn leven onthult Kevin Hart dat zijn broer betrokken was geweest bij bendes en drugsdealers toen ze opgroeiden, wat hielp bij het ontstaan van enkele van deze geruchten. Zoals de meeste online geruchten over een beroemdheid, zijn ze echter gebaseerd op vermoedens, zijn ze niet bewezen of zijn ze niet waar. Wat is het echte verhaal over de relatie tussen Kevin en Robert Hart?

10 Kevin en Robert Hart's moeder hebben ze alleen opgevoed

Hier wordt later meer over uitgelegd, maar een belangrijk feit over Kevin en Robert Hart is dat de twee jongens de achternaam van hun moeder hebben aangenomen en niet die van hun vader, Witherspoon. Hun vader, Henry Witherspoon, was het grootste deel van hun leven niet aanwezig. Dit zou een belangrijke factor zijn die leidde tot problematisch gedrag van Robert en zijn acties zouden uiteindelijk leiden tot een grote ruzie met hun moeder.

9 Kevin Hart's succes en rivaliteit tussen broers en zussen

Het is normaal dat beroemdheden een paar minder bekende broers en zussen hebben die in hun schaduw leven, en soms kan dat ertoe leiden dat broers en zussen wrok koesteren. Kevin Hart is een van de meest succesvolle stand-upcomics van vandaag. Alleen al tussen 2015 en 2016 verdiende hij $ 90 miljoen aan films en touren. Robert is echter maar $2 miljoen waard.

8 Wat doet Robert Hart voor de kost?

Terwijl zijn broer stand-up optreedt in uitverkochte stadions, koos Hart voor sport als carrière. De broer van Kevin Hart is een professionele pool- en biljartspeler en wordt gesponsord door merken als TC Bandages en Predator Cues. De gemiddelde professionele poolspeler verdient $ 50.000 per jaar, dus gezien het feit dat Robert volgens sommigen $ 2 miljoen waard is, is hij misschien wel een van de meer financieel succesvolle mensen die het spel speelt. Hij staat op de 209e plaats in de spelerslijst van de World Pool-Billiard Association.

7 Kevin en Robert Hart's relatie opgroeien

Beide Harts hadden een uitdagende tijd om op te groeien. Hun vader Henry was een cocaïneverslaafde en was het grootste deel van hun leven afwezig, daarom namen ze zijn naam niet aan. Robert had ook problemen met drugs. Daarnaast handelde hij drugs, sloot hij zich aan bij een bende en had hij verschillende keren met de wet te maken.

6 Hun moeder schopte Robert eruit

In de Netflix-documentaire van 2019 over Kevin, Don't F This Up, onthult Hart dat hun moeder Robert liet emanciperen toen hij betrapt werd op het afpakken van portemonnees van oude dames. Na contact te hebben gehad met een aantal minder dan gerenommeerde personages, wat zijn moeder vreselijke stress veroorzaakte en mogelijk het leven van zijn kleine broertje in gevaar had kunnen brengen, zou hun moeder, Nancy Hart, het niet meer verdragen.

5 Wat we hebben geleerd over Kevin en Robert Hart in de Netflix-documentaire

In Don't F This Up onthult Kevin Hart dat nadat zijn broer was geëmancipeerd, de opvoedingsstijl van zijn moeder volledig veranderde. In de hoop de problemen te vermijden die tot de problemen van zijn broer leidden, werd Nancy Hart een meer attente ouder, waardoor Kevin meer structuur en activiteiten kreeg om hem bezig te houden dan zij met Robert had. Harts moeder zette hem bijvoorbeeld onder druk om te gaan sporten en lid te worden van het zwemteam van zijn school.

4 Is Robert jaloers op het succes van Kevin Hart?

Ondanks de immense rijkdom en wereldwijde faam van zijn broer, lijkt Robert Hart op goede voet te staan met Kevin. De twee plaatsen regelmatig foto's met elkaar op hun Instagram-accounts en Robert wordt vaak gezien terwijl hij tijd doorbrengt met Kevin en zijn drie kinderen, Kenzo, Heaven en Hendrix.

3 Waarom denkt het internet dat Robert Hart iemand heeft vermoord?

Het is belangrijk op te merken dat er geen enkel spoor van bewijs is dat erop wijst dat Robert Hart ooit iets gewelddadigs heeft gedaan, behalve zijn korte tijd als bendelid. Toen het nieuws echter bekend werd over de familiegeschiedenis van Kevin Hart dankzij de Netflix-documentaire, begonnen online geruchten te circuleren. Maar dat is alles wat ze zijn, ongefundeerde geruchten.

2 Wat heeft Kevin Hart te zeggen over zijn broer?

Kevin geeft toe dat Robert en hij, vanwege het drama en de beroering die hij hun moeder heeft aangedaan, niet close waren toen ze opgroeiden. Hart spreekt nu echter zeer lovend over zijn broer: Toen we jonger waren, waren we niet zo close. Maar naarmate de tijd verstreek, kreeg ik een hechtere band met mijn oudere broer. Dus nu is hij mijn enige broer of zus en mijn beste vriend”

1 Ja, Kevin Hart heeft een goede relatie met Robert Hart

Ja, Kevin Hart heeft een geweldige relatie met zijn oudere en enige broer of zus Robert Hart. Hoewel de twee heel verschillende carrières hebben nagestreefd, blijven ze meer dan hartelijk. Ze hebben een solide, liefdevolle band met elkaar en hebben elk conflict uit het verleden doorstaan. Hoewel hij problemen veroorzaakte voor hun familie, lijkt alles vergeven te zijn. Robert verzoende zich met hun moeder voor haar dood in 2007 en plaatste enkele hartverwarmende foto's op zijn Instagram toen hij haar graf bezocht. Het lijkt erop dat de familie Hart nu sterker is dan ooit.

Aanbevolen: