Camila Cabello vierde rode dag met een sjaal geschonken door Taylor Swift

Inhoudsopgave:

Camila Cabello vierde rode dag met een sjaal geschonken door Taylor Swift
Camila Cabello vierde rode dag met een sjaal geschonken door Taylor Swift
Anonim

Fans over de hele wereld vierden "rode dag" na de release van Taylor Swift's Red (Taylor's Version), inclusief singer/songwriter Camila Cabello. De artiest ging naar Twitter en schudde een rode sjaal uit die haar door Swift was gegeven, tweetend, "thnx voor mijn rode sjaal @taylorswift13!!!!! fijne rode dag en ook gezellig seizoen is hier."

Cabello plaatste ook feestelijke woorden op haar Instagram-verhaal en vertelde hoe het album haar leven veranderde. "Ik weet zeker dat veel jonge schrijvers hetzelfde over jou en je werk denken, maar dit album heeft mijn leven voor altijd veranderd, omdat het ervoor zorgde dat ik een dagboek kocht en pen op papier zette."

De artiesten zijn de afgelopen jaren goede vrienden geweest, met Cabello die voor Swift opende tijdens haar Reputation-tour in 2018. Behalve de rode sjaal kreeg de zangeres van "Havana" ook een trui en een ring.

Taylor's comeback in haar stijl

Net als Fearless (Taylor's Version) werd Red (Taylor's Version) lang verwacht door haar fans en critici. Met name met tophits "I Knew You Were Trouble" en "We Are Never Ever Getting Back Together", Red debuteerde op nummer één in de Billboard 200 en ontving platina-certificeringen in verschillende landen. Na de verkoop werd het het op één na best verkochte album in 2012.

Na positieve recensies van critici te hebben ontvangen, won het album meerdere prijzen voor het album, waaronder Favorite Country Album bij de American Music Awards 2013 en Top Album en Top Country Album bij de Billboard Music Awards 2013. Het werd ook genomineerd voor Album van het Jaar en Best Country Album bij de 56e Grammy Awards.

Het belang van de rode sjaal

Cabello's opwinding komt na de wereldpremière van Swift's korte film All Too Well: The Short Film, die in minder dan 24 uur minstens vijftien miljoen keer is bekeken. De film is gebaseerd op haar nummer "All Too Well" en met in de hoofdrollen Sadie Sink en Dylan O'Brien. Toevallig genoeg toont de video Sink met een rode sjaal die lijkt op die van Cabello, en eindigt met O'Brien die hem buiten draagt.

Fans hebben sindsdien de plot, de chemie en de uitvoeringen van Sink en O'Brien geprezen. Op het moment van deze publicatie is de video de nummer één trending video op YouTube en kan hij worden gekocht op iTunes.

Red (Taylor's Version) is sindsdien geprezen door fans en critici, waarbij Rolling Stone zegt: "het nieuwe rood is nog groter, glanzender, dieper, terloops wreeder", aangedreven door Swift's volwassen stem. brak meerdere streamingrecords en is een van de best beoordeelde albums in de carrière van de artiest geworden. Haar album is te streamen op Spotify en Apple Music.

Aanbevolen: