A-Rod feliciteert J-Lo met haar epische 'Triple Crown

Inhoudsopgave:

A-Rod feliciteert J-Lo met haar epische 'Triple Crown
A-Rod feliciteert J-Lo met haar epische 'Triple Crown
Anonim

Juist in deze tijden, nu meer dan ooit tevoren, is het belangrijk om de banden te verenigen en te versterken. Dat is precies wat vorm krijgt in het huishouden van A-Rod en Jennifer Lopez, zoals de voormalige MLB-ster onthulde met ET: "We proberen samen te spelen. We proberen samen plezier te hebben, of dat nu is schaken of Monopoly of films kijken of naar buiten gaan en voetbal of Wiffle ball spelen, "zei hij. "We geloven echt dat het gezin dat samen speelt, samen hangt, bij elkaar blijft."

Laten we het echter niet verdraaien, de drukke A-Rod erkende problemen doen zich nog steeds voor, vooral gezien de botsing van persoonlijkheden: "We hebben een full house gehad. We zijn zes mensen met sterke persoonlijkheden', zei hij."Leos en Scorpios vliegen rond. We zijn veel. We zijn een Latino-familie, we zijn luidruchtig en we hebben allemaal een uitgesproken mening."

Ondanks de kleine tegenslagen is de familie gelukkiger dan ooit, en gezien de recente post van A-Rod via IG, heeft hij ontzag voor J-Lo en haar opmerkelijke prestaties. Rodriguez vergeleek het recente succes van zijn verloofde met dat van een Triple Crown in honkbal.

De Grote Drie

Weinigen hebben de eer om deel te nemen aan deze drie grote evenementen, alleen al een hand in een is een levensveranderende ervaring. Voor de legende J-Lo deed ze drie grote evenementen, allemaal in een kwestie van 12 maanden! Die lijst omvat de Super Bowl, het nieuwjaarsfeest op Time Square, samen met meest recentelijk een ontroerend optreden bij de inauguratie. A-Rod plaatste een ontroerende video waarin al het harde werk van J-lo achter de schermen wordt getoond. “In honkbal wordt de ultieme offensieve prestatie in één jaar de Triple Crown genoemd.. Voor entertainers denk ik dat wat @jlo de afgelopen 12 maanden heeft bereikt, daarboven ligt.. Super Bowl. NYE. Inhuldiging.. Geweldig. Echt geweldig. Macha ️.”

Fans waren het 100% eens.

“BEGRIJPEN JULLIE HOE ICONISCH DEZE VROUW IS??? OMG.”

“Ze vertegenwoordigde Latino's in allemaal met trots! kon niet trotser zijn!♥️.”

"Wauw, zien jullie hoe ongelooflijk hard deze vrouw werkt terwijl ze er perfect uitziet."

Wat een rit was het en we zullen ongetwijfeld nog veel meer speciale momenten van de legende zien.

Aanbevolen: