Fans reageren op JoJo Siwa die eindelijk haar breuk met Kylie Prew aanpakt

Inhoudsopgave:

Fans reageren op JoJo Siwa die eindelijk haar breuk met Kylie Prew aanpakt
Fans reageren op JoJo Siwa die eindelijk haar breuk met Kylie Prew aanpakt
Anonim

JoJo Siwa en Kylie Prew waren iets minder dan een jaar samen, waarbij het paar vaak naar sociale media ging om te pronken met hun schattige PDA. Dus toen JoJo en Kylie er niet in slaagden een post te delen ter ere van hun negen maanden durende jubileum - iets wat het paar gewoonlijk elke maand deed - begonnen fans zich meteen af te vragen of de twee misschien besloten om de zaak te beëindigen. De ster van Dance Moms heeft eindelijk bevestigd dat zij en Kylie ermee zijn gestopt, en fans waren verrast nadat ze een openbare verklaring over de breuk had uitgebracht. Dit is wat Jojo erover te zeggen had.

Voordat de geruchten over hun splitsing de sociale media begonnen over te nemen, merkten kijkers met arendsogen op dat Kylie, die gewoonlijk aanwezig was bij JoJo's Dancing With the Stars-uitvoeringen, plotseling afwezig was. Een bron dicht bij het paar vertelde Us Weekly verder dat "JoJo en Kylie uit elkaar zijn gegaan. Sommige [Dancing With the Stars]-cast zijn op de hoogte van de breuk." Fans waren geschokt omdat het echt moeilijk te geloven was dat de wervelende romance van Kylie en JoJo voorbij was.

Ondersteunende berichten van fans aan JoJo na hun break-up

Internetgebruikers steunen JoJo en wensen haar het beste na de breuk. Een persoon schreef: "JoJo en Kylie hebben zoveel steun en hebben zoveel liefde om hen heen. Het zijn soulmates. De juiste persoon, de verkeerde tijd! Soulmates kunnen romantisch of platonisch zijn. Alles komt goed voor hen beiden."

Een andere fan was het daarmee eens en merkte op: "Het ergste van uitgaan met je beste vriend is dat wanneer je uit elkaar gaat, je waarschijnlijk ook de vriendschap zult verliezen, en dat doet meer pijn. Liefde sturen naar hen beiden."

JoJo Siwa maakte moeilijke tijden door

JoJo Siwa brak eerder dit jaar de krantenkoppen toen ze bevestigde dat ze een relatie had met de 18-jarige Kylie Prew, en sindsdien houden fans van hun schattige uitingen van genegenheid op sociale media. JoJo heeft het dit jaar erg druk gehad met lopende projecten, waaronder de eerste Dancing With the Stars-concurrent worden met een partner van hetzelfde geslacht. Ze heeft het absoluut verslagen als deelnemer.

Maar ondanks al haar recente succes, gaf JoJo toe dat ze wat problemen had buiten de dansvloer in een cryptische mediapost die ze onlangs schreef. Op 9 oktober onthulde JoJo dat ze moeilijke tijden had doorgemaakt in de Instagram-post. Ze zei: "Dit is een WEEK geweest. Mijn brein is nog nooit zo overweldigd/overladen geweest met niet alleen werk, maar ook privéleven." Het is duidelijk dat dit de fans in een razernij bracht, wat sommigen ertoe bracht te speculeren dat JoJo en Kylie het na negen maanden hadden stopgezet.

JoJo Siwa bevestigde de breuk

JoJo en Kylie verzuimden een officiële verklaring hierover af te leggen, maar alle tekenen wezen verder op "uit elkaar" toen het paar elkaar uit hun Instagram-berichten losmaakte. Eindelijk hebben fans nu de bevestiging van JoJo zelf dat het paar inderdaad heeft besloten om hun eigen weg te gaan.

JoJo verscheen onlangs in de podcast van Paris Hilton, This is Paris, en toen hem werd gevraagd naar haar liefdesleven onthulde JoJo het droevige nieuws en zei: "Ik moet hier officieel nog in het openbaar over praten, maar we zijn uit elkaar."

Gelukkig voegde JoJo eraan toe dat zij en Kylie nog steeds beste vrienden zijn en dat de breuk geen wrevel veroorzaakte. Ze zei dat ze elkaar nog steeds elke dag spreken en vertelde hoe Kylie onlangs een nieuwe puppy kreeg.

De danseres zei: "Ze is geweldig, ze heeft de tijd van haar leven. Ik heb de tijd van mijn leven, dus ik heb echt geluk dat ik haar niet helemaal kwijt ben, want hoewel relaties eindigen, vriendschappen hoeven niet te eindigen." En JoJo lijkt de tijd van haar leven te hebben op Dancing With the Stars, waar zij en haar partner Jenna Johnson niet één maar twee perfecte scores op de show hebben verdiend.

'Juiste persoon, verkeerde tijd' lijkt te zijn wat veel mensen zeggen

Fans zijn blij dat JoJo en Kylie ervoor kiezen om vrienden te blijven en dat de twee de scheiding met volwassenheid lijken aan te pakken. Maar JoJo raakte haar liefdesverdriet aan en hoe de relatie haar een waardevolle les leerde, door te zeggen dat de relatie tussen haar en Kylie een klassiek geval was van 'juiste persoon, verkeerde tijd'. Ze voegde eraan toe: "Ik ben heel blij dat ik me alle leuke tijden herinner, alle goede tijden en dat er nooit iets ergs is gebeurd."

Ze sloot het interview af door te bevestigen dat ondanks de recente breuk, "alles goed is. Ik ben nog steeds goed" en dat de exen nog steeds "een kogel opvangen" voor elkaar. JoJo heeft nooit precies uitgelegd waarom zij en Kylie besloten om ermee te stoppen, maar ze liet doorschemeren dat het te maken had met het feit dat beide meisjes zo jong waren, waarbij Kylie en JoJo nog maar 18 waren.

Met een overvolle agenda zoals die van JoJo, kunnen fans zich voorstellen dat het zeker moeilijk zal zijn om een vaste relatie te onderhouden, vooral op zo'n jonge leeftijd. Dit is absoluut niet gemakkelijk om door te gaan, en internetgebruikers sturen hun gedachten naar JoJo terwijl ze blijft rijden op de golven van emotie die gepaard gaan met liefdesverdriet. Nu blijft ze bezig met projecten zoals Dancing With the Stars, en dat ze mentoren van "oudere zusters" zoals Jenna Johnson en Paris Hilton heeft om op te steunen voor ondersteuning.

Aanbevolen: