Britney Spears en fans reageren op FreeBritney die eindelijk werkelijkheid wordt

Inhoudsopgave:

Britney Spears en fans reageren op FreeBritney die eindelijk werkelijkheid wordt
Britney Spears en fans reageren op FreeBritney die eindelijk werkelijkheid wordt
Anonim

Britney Spears is opgetogen, nadat een ongelooflijk succesvolle rechtszitting de controle van haar vader over haar conservatorschap effectief dempte. Na 13 zeer lange jaren vol gewelddadige controle over elk aspect van haar leven, schoot Britney Spears' benarde positie naar vrijheid gewoon naar voren, en ze barst uit haar voegen van vreugde.

Er wordt gezegd dat een emotioneel geladen Britney Spears in tranen uitbarstte en verklaarde dat ze "in de wolken is", nadat ze had gehoord dat haar vader, Jamie Spears, niet langer de baas zou zijn over haar conservatorschap.

Dit is het moment waarop Britney en haar miljoenen fans en volgers hebben gewacht. Na jaren campagne te hebben gevoerd voor 'Bevrijd Britney', is de ster er bijna en is hij bijna helemaal vrij.

Tot ziens, Jamie Spears

De zittingsdatum van gisteren zou oorspronkelijk op 28 januari plaatsvinden, maar werd bespoedigd en naar voren gebracht als een dringende zaak. Eindelijk, na jaren van vechten, smeken, smeken en bidden, resulteerde de drie uur durende rechtszitting in de abrupte en onmiddellijke verwijdering van Jamie Spears uit zijn controlepositie. Er is een rechtbankdatum in november vastgesteld om de details van de overgang te bespreken, en in de tussentijd is een accountant gepositioneerd om te helpen bij de afhandeling van financiële zaken tussen nu en de volgende rechtbankdatum.

Er blijft een mogelijkheid dat de datum van de rechtbank van 12 november Britney's wens zal omarmen dat het conservatorium op die datum volledig wordt uitgeroeid.

Los Angeles Superior Court Judge Brenda Penny zat de zaak voor, en nadat ze Jamie volledig uit het conservatorium had verwijderd, verklaarde ze; "De huidige situatie is niet houdbaar. Het weerspiegelt een giftige omgeving die de schorsing van Jamie Spears vereist, met ingang van vandaag."

Dit was de grootste, meest impactvolle stap in de richting van Britneys ultieme vrijheid en kreeg wereldwijde aandacht.

Britney en haar fans reageren op deze nieuwe realiteit

Zeggen dat Britney Spears gevoelens van extreme opgetogenheid ervaart, zou een ernstig understatement zijn. Voor de allereerste keer in 13 lange jaren leeft ze niet langer onder de controle van haar vader, en vandaag begint ze aan haar eerste dag van haar pad naar totale vrijheid.

Ze ging naar Instagram en plaatste een video van zichzelf die een vliegtuig bestuurde, duidelijk gelukzalig en vol opwinding voor haar toekomst. De symboliek van totale vrijheid en gevoelens van een hoge vlucht gingen niet verloren aan haar fans, die samen met Spears dit ongelooflijke moment vierden.

Fans overspoelden sociale media met opmerkingen zoals; "Dit is de beste dag ooit," "Ja, ja, we hebben Britney bevrijd!" en "beweeg over Jamie, je tijd komt en je zult de prijs betalen voor wat je hebt gedaan", zijn allemaal prominent gepost.

Anderen hebben aantekeningen geschreven zoals; "Geniet van uw vrijheid, koningin," evenals; "Dit is de beste dag van het leven, Britney, je bent eindelijk vrij!"

Fans en bezorgde burgers over de hele wereld hebben zich rond Britney Spears geschaard en samen met haar dit euforische moment gevierd dat haar een grote stap dichter bij het eindelijk in bezit nemen van elk aspect van haar eigen leven brengt.

Aanbevolen: