Rapper Saweetie inspireerde Cher's nieuwste hete roze manicure

Rapper Saweetie inspireerde Cher's nieuwste hete roze manicure
Rapper Saweetie inspireerde Cher's nieuwste hete roze manicure
Anonim

Dit onwaarschijnlijke duo brak Twitter over een schattige manicure!

Op 5 september 2021 uploadde de altijd glamoureuze Cher een foto op haar Twitter-account van haar gloednieuwe felroze manicure versierd met twee edelstenen: een op de duim en een op de middelvinger. Toen de lof voor de verse nagels begon binnen te stromen, waren sommige fans benieuwd wanneer de "Believe"-zanger en dierenliefhebber ze had laten doen. Een fan schreef: “Ze zien er absoluut prachtig uit. Wanneer heb je ze gedaan?”

De reactie op het onderzoek leidde tot een Twitter-meltdown toen Cher onthulde dat de "ICY GRL"-rapper Saweetie de look had geïnspireerd. Ze grapte dat ze zich "gelei" had gevoeld nadat ze Saweetie's nagels had gezien, die haar zelfs enkele van haar eigen set "schoonheden" stuurde als een geschenk dat ze spaart.

Bekend om haar kenmerkende wilde nagellooks, is het geen verrassing dat de ambassadeur van SinfulColors, Saweetie, wereldwijd inspirerende nagellooks is. Met haar nieuwste collecties van 'Essenchills', 'Tulle Temptation' en 'Boss Up' is er een nagellook voor iedereen en iedereen die zin heeft in een verandering in hun manicure.

De verrassing kwam echter van de onwaarschijnlijke interactie tussen het paar sterk verschillende artiesten, aangezien Saweetie, 28 jaar oud, haar kunstenaarschap vindt in moderne hiphop/rap terwijl Cher, 75 jaar oud, regeert als The Goddess of Pop.

Bewijzend dat leeftijd niets anders is dan een getal en dat genre geen barrière is, zorgde de verborgen vriendschap ervoor dat Twitter-fans zich haastten om commentaar te geven en hun steun te betuigen, aangezien velen dolgelukkig maar tegelijkertijd met stomheid geslagen waren.

Om het een "Saweetie Cher-hybride" te noemen, merkte een Twitter-gebruiker op hoe fans van beide artiesten winnen dankzij de tweet. Ze schreven: "Saweetie Cher-hybriden die je hebt gewonnen."

Een andere fan beweerde dat hun nieuwe obsessie voor het paar iets was waarvan ze niet wisten dat ze het eerder nodig hadden toen ze schreven: "Cher & Saweetie zijn vrienden is iets waarvan ik tot nu toe niet wist dat ik het nodig had en ik ben geobsedeerd.”

Terwijl een andere fan de onwaarschijnlijkheid van het paar niet kon overwinnen, ongelovige van de mogelijkheid om de twee namen in dezelfde zin te zeggen als ze schreven: Nooit gedacht dat ik Cher en Saweetie OOIT in dezelfde zin zou zien en toch zijn we hier!”

Terwijl de onwaarschijnlijke vriendschap fans schokte, hebben Cher en Saweetie eerder interactie gehad, aangezien Saweetie eerder een mysterieuze aanstaande samenwerking met de zangeres had geplaagd, die in de komende maanden zal worden uitgebracht.

Aanbevolen: