Doja Cat onthult dat deze artiest haar inspireerde dat ze alles kan

Doja Cat onthult dat deze artiest haar inspireerde dat ze alles kan
Doja Cat onthult dat deze artiest haar inspireerde dat ze alles kan
Anonim

Doja Cat maakt zich op om de 2021 MTV VMA's te hosten. Ze heeft ook haar favoriete MTV VMA-moment onthuld en welke zangeres haar inspireerde.

Gerelateerd: sociale media barst los met nieuws dat Doja Cat de MTV VMA's zal hosten

In een interview met E! Nieuws, Doja Cat onthulde dat haar favoriete awardshow-optreden aller tijden Beyonce's VMA-uitvoering van "Love On Top" in 2011 was, waarin de zangeres haar eerste zwangerschap onthulde door te pronken met haar babybuik.

www.youtube.com.watch?v=DYFR_jWnqp4

Gerelateerd: Nicki Minaj legt uit waarom ze de Doja Cat-functie heeft afgewezen

Doja Cat zei verder dat Beyonce's optreden haar liet zien dat ze alles kan. Ze vertelde E! Nieuws: "Het voelt alsof het gisteren was, maar toen ik Beyoncé, zwanger, 'Love On Top' zag doen, zoals, God helpe me. Dat was het mooiste wat ik ooit heb gezien. Je kunt alles doen, jij kan echt alles, en ik heb het gevoel dat Beyoncé die baan heeft gecreëerd."

Op de vraag hoe ze het vindt om vergeleken te worden met andere artiesten, zoals Nicki Minaj en Lady Gaga, zei ze: "Mensen moeten je met iemand kunnen verbinden en dat gebeurt met elke grote ster ter wereld. Dat moet je accepteren. Zo is het nu eenmaal."

Doja Cat werd ook gevraagd naar haar liefdesleven, maar ze bleef cryptisch. Ze zei over haar mogelijke quarantainevlam: “Ik heb het erg druk gehad en het is op een punt gekomen dat het is alsof, ja, ik ben het huis uit. Ik ben weg. Ik ben dingen aan het doen. bellen, sms'en, wat dan ook, je bent goed. Wees gewoon in communicatie. De zaken zijn in orde. Als je verliefd bent, ben je verliefd. Als je het niet bent, ben je het niet. Het zal blijken."

Doja Cat bracht haar debuut-EP uit in 2014 en begon in 2018 commercieel succes te worden met haar nummer 'Candy'. Haar single "Kiss Me More" stond negentien opeenvolgende weken in de top 10 van de Billboard Hot 100.

Gerelateerd: Twitter eist dat Dylan O'Brien een TikTok-account start nadat hij op Doja Cat heeft gedanst

De 2021 MTV VMA's vinden plaats op 12 september om 20.00 uur EDT.

www.instagram.com/p/CTAsVqWlEXK/

De awardshow zal naar verwachting gastheer zijn van enkele van de grootste namen in de muziek, waaronder Ed Sheeran, Camilla Cabello, Lil Nas X, Justin Beiber en meer. Doja Cat zal ook een medley uitvoeren van "Been Like This" en "You Right", van haar album Planet Her.

Aanbevolen: