Twitter reageert op de spottende reactie van Elon Musk op Bernie Sanders

Inhoudsopgave:

Twitter reageert op de spottende reactie van Elon Musk op Bernie Sanders
Twitter reageert op de spottende reactie van Elon Musk op Bernie Sanders
Anonim

Bernie Sanders heeft in het openbaar gesproken over zijn akkoord over de voorgestelde belasting waardoor de rijkste mensen hun eerlijke deel zullen betalen. Hij heeft vocaal over de kwestie gesproken en is altijd aanwezig geweest op sociale media om zijn overtuiging door te geven dat de zeer rijken het gewicht van hun eigen belastingaanslagen moeten kunnen dragen.

Zonder een bepaalde persoon te isoleren, ging Sanders naar Twitter om zijn geloof in de goedkeuring van deze belastingwet te benadrukken, en verrassend genoeg ontving hij een reactie van niemand minder dan Elon Musk.

De schokwaarde hield aan toen verbijsterde fans precies zagen wat Musk had geschreven in zijn antwoord aan Sanders. Hij bespotte hem effectief en beledigde hem, allemaal met één snelle post.

Twitter laaide meteen op met reacties van fans op de zeer knop-drukkende opmerking van Elon Musk.

Elon Musk bespot Bernie Sanders op de slechtste manier

Bernie Sanders is van mening dat de rijkste mensen ter wereld het zich eerlijk en rechtvaardig moeten kunnen veroorloven om tegen een hoger tarief te worden belast. Vermoedelijk zou hun voorrecht hen de mogelijkheid bieden om het gewicht van hun eigen inkomsten te dragen door hun belastingaanslagen te betalen. Dit lijkt voor de meeste mensen een logische gedachtegang.

Sanders stond voor een enorme verrassing toen hij zich tot Twitter wendde om te schrijven; "We moeten eisen dat de extreem rijken hun eerlijk deel betalen. Punt."

De rijkste man ter wereld had een heel andere mening en was niet bang om die te delen.

Elon Musk reageerde abrupt op Sanders door te zeggen; 'Ik vergeet steeds dat je nog leeft,' waarop hij prompt weer een snauwende opmerking volgde; "Wil je dat ik meer aandelen verkoop, Bernie? Zeg het maar."

Het commentaar zorgde voor schokgolven via sociale media en Twitter barstte los met fans die zich snel naar Bernie's verdediging haastten.

Twitter explodeert met reactie van fans

Elon Musk maakte vrij snel vijanden toen hij Sanders bespotte en hem vervolgens op die manier kleineerde. Zijn vernederende reactie was zowel ongepast als onaanvaardbaar, volgens fans die snel het internet overspoelden om Bernie Sanders te verdedigen.

Opmerkingen zoals; "Wauw, Elon Musk is een echte pestkop," en "Lol als kleinzieligheid een persoon was?" begon snel online te verschijnen, gevolgd door andere fans die schreven om te zeggen; "Sanders heeft Elon Musk helemaal niet gewezen, waarom hij zo gaat doen?"

Andere opmerkingen inbegrepen; "ongevraagd", "dat was zo onbeleefd," en "Ben je niet gek dat je belasting moet betalen? Elon… betalen zoals de rest," evenals; "De ware aard van Elon Musk laat zien dat hij een echte td is."

Eén opmerking onthuld; "Annuleer nu Elon Musk. TF dat is pesten? Jullie willen alle anderen annuleren, deze man verdient het !!!"

Aanbevolen: