Chrissy Teigen verkleedt zich als pop uit 'Squid Game

Inhoudsopgave:

Chrissy Teigen verkleedt zich als pop uit 'Squid Game
Chrissy Teigen verkleedt zich als pop uit 'Squid Game
Anonim

Chrissy Teigen channelde een van de engste personages van de recente televisie rechtstreeks uit de Netflix-hitserie 'Squid Game'.

Het model, influencer en auteur verkleed als pop uit de Zuid-Koreaanse show. Ze kan worden gezien terwijl ze toezicht houdt op het gevaarlijkste spel van Red Light, Green Light in de eerste aflevering van het sensationele overlevingsdrama gecreëerd door Hwang Dong-hyuk.

Chrissy Teigen channelt de griezelige pop uit 'Squid Game' op een feestje

Teigen droeg een oranje overgooierjurk in combinatie met een geel shirt en kniekousen op een verkleedfeest geïnspireerd door de serie. Ze droeg ook ooglapjes om haar ogen zo groot te maken als die van de pop.

Op 14 november plaatste Teigen een serie foto's van haar in het kostuum, waaronder een van haar in de badkamer.

"waar moet ik beginnen!! wat een absoluut epische nacht. mijn droom kwam uit toen ik mijn vrienden zag vechten tot de dood! dunk tank, stoelendans, verstoppertje gevolgd door een zeer meeslepend laatste spelletje pin de staart op de ezel. @wifeoftheparty je bent echt de beste en je hebt HET BESTE team ooit. Bedankt, bedankt, bedankt!! Meer foto's volgen!!" Teigen schreef.

Chrissy Teigen over de hilarische reden waarom ze haar kookboekomslag veranderde

Het model heeft onlangs haar derde kookboek gepubliceerd, getiteld 'Cravings: All Together'.

Vóór publicatie deelde ze met fans de reden waarom ze besloot de omslag van het boek te veranderen, en het is behoorlijk hilarisch.

Eerder dit jaar onthulden het model en de influencer de omslag voor haar aankomende boek, dat op 26 oktober uitkomt. Ze gebruikt haar kenmerkende openhartige humor en heeft nu een foto geplaatst van wat de originele omslag had moeten zijn op haar Instagram om fans het zelf te laten zien.

In de foto houdt Teigen een bord vast met wat lijkt op een serieus heerlijke pasta en zit in een stoel met een nogal suggestieve vorm. Ze voegde ook wat beelden toe van haar poseren voor de camera in diezelfde stoel, en onthulde dat echtgenoot John Legend haar achter de schermen ondersteunde.

Ik wilde dat dit de omslag van het boek zou zijn, maar toen ik eenmaal zag dat de stoel een peniskop was, kon ik hem niet meer zien, vertelde Teigen.

Aanbevolen: