Kristen Stewart Vs. Robert Pattinson: Wie is rijker in 2021?

Inhoudsopgave:

Kristen Stewart Vs. Robert Pattinson: Wie is rijker in 2021?
Kristen Stewart Vs. Robert Pattinson: Wie is rijker in 2021?
Anonim

Franchisefilms maken al lang deel uit van Hollywood's DNA, en in recentere jaren hebben deze franchises echt een ander niveau bereikt. Bedenk eens hoe enorme franchises zoals Star Wars en de Fast & Furious bij het publiek zijn geweest.

Tijdens de jaren 2000 kwam Twilight eindelijk op het grote scherm, waarmee meteen een nieuwe grote filmfranchise werd gelanceerd. Kristen Stewart en Robert Pattinson waren briljante keuzen om de hoofdrol in de franchise te spelen, en elk heeft sindsdien een fantastische acteercarrière opgebouwd.

Dus, welke Twilight-ster heeft het hoogste vermogen? Laten we naar de cijfers kijken en zien wie er als beste uit de bus komt.

Stewart en Pattinson speelden samen in 'Twilight'

In 2008 maakte Twilight zijn debuut op het grote scherm en in een oogwenk werd de populaire boekenreeks een enorm populaire filmfranchise die ondenkbare hoeveelheden geld kon genereren. Dankzij het ingebouwde publiek en een aantal geweldige soundtracks sloegen deze films aan op een manier die niemand had kunnen voorspellen.

Kristen Stewart en Robert Pattinson werden gecast als Bella Swan en Edward Cullen in de franchise, en ze speelden deze hoofdrollen behoorlijk goed. Ze hadden een fantastische hoeveelheid chemie op het scherm, en een echte relatie tussen het paar hielp zeker om de franchise in de krantenkoppen te houden en tegelijkertijd hun collectieve prestaties te verbeteren.

In totaal zouden Stewart en Pattinson in 5 Twilight-films verschijnen, wat hen allebei een aanzienlijke hoeveelheid roem en geld opleverde. Hoe ze ook proberen verder te gaan en de franchise achter zich te laten, de waarheid is dat deze films altijd deel zullen blijven uitmaken van de erfenis die ze in Hollywood zullen achterlaten.

Zowel Stewart als Pattinson verdienden geld met Twilight, en ze hebben allebei prachtig werk op het grote scherm gedaan. Als het gaat om het opstapelen van vermogens, is er een merkbare kloof tussen het paar.

Stewart is $70 miljoen waard

Op nummer twee komt Kristen Stewart binnen, die behoorlijk actief is sinds haar Twilight-dagen. Volgens Celebrity Net Worth is Stewart momenteel maar liefst $ 70 miljoen waard, wat alleen maar laat zien hoeveel succes ze heeft gehad met acteren.

Vóór Twilight was Stewart te zien in films als Panic Room, Catch That Kid, Zathura, Into the Wild en Jumper. Ze zou een aantal grote optredens hebben tijdens haar tijd in de Twilight-franchise, namelijk in projecten als Adventureland en The Runaways.

Nadat Twilight eindigde, zou Stewart werken in films als American Ultra, Charlie's Angels en Spencer, wat haar veel lovende kritieken opleverde.

Wat haar hogere salarissen betreft, merkte Celebrity Net Worth op: "Kristen Stewart's grootste salarishoogtepunt is waarschijnlijk de $ 25 miljoen, plus 7,5 procent backend die ze maakte voor beide delen van de laatste Twilight-film - aanzienlijk meer dan de Ze verdiende $ 2 miljoen voor de eerste aflevering. Ook in 2012 (het jaar van de laatste Twilight-film) verdiende ze nog eens $ 9,5 miljoen voor haar rol in Snow White and the Huntsman." Dit is buitengewoon indrukwekkend voor de actrice, maar Stewart komt onder het nettowaardecijfer dat Robert Pattinson tijdens zijn carrière heeft bereikt.

Pattinson is $ 100 miljoen waard

Volgens Celebrity Net Worth is Robert Pattinson momenteel maar liefst $ 100 miljoen waard, wat een aanzienlijke afstand tussen hem en Stewart op de financiële afdeling betekent.

Net als Stewart had Pattinson wat werk verzet voordat hij in Twilight belandde, en hij heeft altijd een voorliefde getoond om te gedijen in elk type project. Zijn grote doorbraak op het grote scherm kwam als Cedric Diggory in de Harry Potter-franchise, en van daaruit zou Pattinson het goed blijven doen voor zichzelf.

Sinds Twilight heeft hij films gemaakt als The Lost City of Z, The Lighthouse, The King, Tenet en The Devil All the Time. Volgend jaar maakt Pattinson zijn superhelddebuut wanneer hij de rol van Batman op zich neemt, en fans zijn ongelooflijk enthousiast om zijn kijk op de Dark Knight te zien.

Bij het opsplitsen van zijn hoogste salarissen schreef Celebrity Net Worth: "Zijn basissalaris voor de latere Twilight-films was $ 25 miljoen. In de laatste twee Twilight-films kreeg Pattinson een genereus deel van de gegenereerde backend-inkomsten. Deze extra punten brachten zijn salaris voor elke film op $ 40 miljoen. In 2011 werd Pattinson 15e in de Hollywood Top 40 van Vanity Fair met een winst van $ 27,5 miljoen in 2010."

Zowel Kristen Stewart als Robert Pattinson zijn uitzonderlijk rijk, maar Pattinson staat bovenaan deze wedstrijd van vermogen.

Aanbevolen: