Wie is de rijkste vrouw die Robert Pattinson heeft gedateerd, en is zij rijker dan hij?

Inhoudsopgave:

Wie is de rijkste vrouw die Robert Pattinson heeft gedateerd, en is zij rijker dan hij?
Wie is de rijkste vrouw die Robert Pattinson heeft gedateerd, en is zij rijker dan hij?
Anonim

Hollywood-ster Robert Pattinson - die zeker het best bekend is om zijn vertolking van Edward Cullen in The Twilight Saga - heeft door de jaren heen met tal van beroemde vrouwen gedate. Momenteel is de acteur te zien als de DC Comics-superheld Batman in de film The Batman van Matt Reeves, die in 2022 werd uitgebracht.

Vandaag bekijken we hoe rijk de vrouwen waarmee Pattinson in verband wordt gebracht vandaag de dag zijn. Van Suki Waterhouse tot Kristen Stewart - is een van de vrouwen met wie de acteur uitging rijker dan hij is?

9 Dylan Penn heeft een nettowaarde van $4 miljoen

De aftrap is de dochter van acteur Sean Penn, model Dylan Penn. Robert Pattinson en Dylan Penn dateerden tussen september en november 2013. Naast modellenwerk heeft Dylan Penn ook ervaring als actrice zoals ze verscheen in de horrorfilm Condemned. Volgens Celebrity Net Worth heeft Dylan Penn momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 4 miljoen.

8 FKA Twigs heeft een netto waarde van $4 miljoen

De volgende op de lijst is de Britse zangeres FKA Twigs die begin 2010 beroemd werd. Robert Pattinson en FKA Twigs begonnen te daten in juli 2014 en in maart 2015 verloofden de twee zich. Ze hebben het altaar echter nooit gehaald en in augustus 2017 ging het paar uit elkaar. Momenteel wordt geschat dat FKA Twigs - die onthulde dat ze nog steeds dankbaar is voor haar relatie met Pattinson - een nettowaarde van $ 4 miljoen heeft, wat betekent dat ze haar plek deelt met Dylan Penn.

7 Riley Keough heeft een nettowaarde: $5 miljoen

Laten we verder gaan met actrice Riley Keough die tussen juli en augustus 2013 gelinkt was aan Robert Pattinson.

Keough werd beroemd in de jaren 2010 en speelde in projecten als The Good Doctor, Magic Mike en Mad Max: Fury Road. Volgens Celebrity Net Worth heeft Riley Keough momenteel een nettowaarde van $ 5 miljoen.

6 Mia Wasikowska heeft een nettowaarde van $8 miljoen

Mia Wasikowska, die tussen september 2017 en juli 2018 een relatie had met Robert Pattinson, is de volgende. De actrice kreeg bekendheid na het spelen van Alice in de film Alice in Wonderland van Tim Burton uit 2010. Afgezien van dit project staat ze ook bekend om haar hoofdrol in Jane Eyre, The Kids Are All Right en Crimson Peak. Volgens Celebrity Net Worth wordt Mia Wasikowska momenteel geschat op een nettowaarde van $ 8 miljoen.

5 Suki Waterhouse heeft een nettowaarde van $10 miljoen

De volgende is de huidige partner van Robert Pattinson, Suki Waterhouse. De acteur ontmoette het model in 2018 en in augustus van dat jaar zijn de twee al aan het daten. In de afgelopen vier jaar zijn Pattinson en Waterhouse verschillende keren samen gespot. Suki Waterhouse begon op 16-jarige leeftijd met modellenwerk en in de loop van haar carrière werkte ze met merken als Topshop, H&M, Burberry, Tommy Hilfiger en nog veel meer. Naast modellenwerk heeft Waterhouse ook de wereld van acteren verkend en verscheen ze in projecten als Love Rosie, The Divergent Series: Insurgent, The Girl Who Invented Kissing en Billionaire Boys Club. Momenteel heeft Suki Waterhouse naar schatting een nettowaarde van $ 10 miljoen.

4 Nikki Reed heeft een nettowaarde van $12 miljoen

Laten we verder gaan met actrice Nikki Reed die samen met Robert Pattinson speelde in The Twilight Saga. Tussen februari en juni 2009 werden de twee co-sterren aan elkaar gekoppeld.

Na The Twilight Saga verscheen Nikki Reed in projecten als Catch.44, Downers Grove, Pawn en Dollface. Volgens Celebrity Net Worth wordt Nikki Reed momenteel geschat op een nettowaarde van $ 12 miljoen.

3 Kristen Stewart heeft een nettowaarde van $70 miljoen

Een andere Twilight-co-ster met wie Robert Pattinson een date had, is Kristen Stewart, die zijn liefdesbelang in de films speelde. De twee acteurs begonnen te daten in de vroege zomer van 2009, maar na vier jaar ging het paar uit elkaar in mei 2013. Na The Twilight Saga speelde Kristen Stewart in tal van beroemde projecten zoals Snow White and the Huntsman, Charlie's Angels, Happiest Season en Spencer. Op het moment van schrijven wordt Kristen Stewart momenteel geschat op een nettowaarde van $ 70 miljoen.

2 Robert Pattinson heeft een nettowaarde van $100 miljoen

Hoewel er geen twijfel over bestaat dat alle exen van Robert Pattinson superrijk zijn, heeft de beroemde acteur nog steeds een hoger vermogen dan bijna allemaal. Pattinson - die bekend staat om zijn hoofdrol in projecten als Harry Potter and the Goblet of Fire, Water for Elephants, Tenet en The Batman - wordt momenteel geschat op een indrukwekkend vermogen van $ 100 miljoen.

1 Katy Perry heeft een nettowaarde van $ 330 miljoen

Ten slotte, de lijst met de rijkste vrouw waarmee Robert Pattinson werd gelinkt, is muzikant Katy Perry. Een relatie tussen de twee werd echter nooit bevestigd, maar ze werden in 2012 aan elkaar gelinkt, daarom hebben we haar op de lijst opgenomen. Katy Perry werd eind jaren 2000 beroemd en in de loop van haar carrière bracht ze zes succesvolle studioalbums uit. Volgens Celebrity Net Worth wordt Katy Perry momenteel geschat op een indrukwekkend vermogen van $ 330 miljoen.

Aanbevolen: