Wie is de rijkste vrouw waarmee The Weeknd is uitgegaan, en is zij rijker dan hij?

Inhoudsopgave:

Wie is de rijkste vrouw waarmee The Weeknd is uitgegaan, en is zij rijker dan hij?
Wie is de rijkste vrouw waarmee The Weeknd is uitgegaan, en is zij rijker dan hij?
Anonim

De carrière van de Canadese muzikant The Weeknd begon in 2009, maar het was pas in 2015 met de release van zijn tweede studioalbum Beauty Behind the Madness dat de zanger commercieel succes boekte. Met hits als 'Can't Feel My Face', 'Save Your Tears' en 'Blinding Lights' werd The Weeknd een van de meest succesvolle sterren die Canada ooit heeft voortgebracht, en op het moment van schrijven heeft hij meer dan 75 miljoen platen verkocht.

Vandaag bekijken we alle vrouwen aan wie de getalenteerde artiest is gekoppeld. We kijken in het bijzonder naar hoe rijk ze zijn en of ze een hoger vermogen hebben dan The Weeknd zelf. Van Bella Hadid, tot Selena Gomez, tot Angeline Jolie - blijf scrollen om te zien welke dame de rijkste is!

7 Laten we beginnen met model Bella Hadid, met wie The Weeknd tussen 2015 en 2019 aan en uit ging

We trappen af met model Bella Hadid, die in april 2015 voor het eerst werd gekoppeld aan The Weeknd. Een jaar later lijken de twee echter een einde te hebben gemaakt om hun romance in april 2018 nieuw leven in te blazen. lijken te hebben geprobeerd om dingen te laten werken, ze gingen uiteindelijk uit elkaar in augustus 2019 en zijn sindsdien niet meer samen gezien. Degenen die The Weeknd-fans zijn, weten zeker dat nogal wat van zijn teksten over het beroemde model lijken te gaan.

6 Bella Hadid wordt momenteel geschat op een nettowaarde van $ 25 miljoen

Bella Hadid werd in 2015 beroemd samen met haar zus Gigi, en sindsdien is ze een nietje in de mode-industrie en een van de meest succesvolle modellen.

Tot nu toe heeft Bella met tal van bekende merken gewerkt, zoals Chanel, Ralph Lauren, Versace, Tom Ford en nog veel meer. Volgens Celebrity Net Worth wordt Bella Hadid momenteel geschat op een nettowaarde van $ 25 miljoen - het laagste van alle beroemde vrouwen waaraan The Weeknd is gekoppeld.

5 Tussen 2016 en 2017 dateerde The Weeknd met de voormalige Disney Channel-ster Selena Gomez

Volgende op de lijst is muzikant en actrice Selena Gomez die tussen Bella Hadid door met The Weeknd is uitgegaan. De voormalige Disney Channel-ster en de Canadese zangeres begonnen in december 2016 te daten en terwijl ze samen waren, maakten ze nogal wat openbare optredens. Helaas hebben ze hun eenjarig jubileum niet gehaald, omdat ze in oktober 2017 hun eigen weg gingen.

4 Selena Gomez wordt geschat op $75 miljoen op dit moment

Selena Gomez werd in 2007 beroemd als Alex Russo in de Disney Channel-show Wizards of Waverly Place en sindsdien is ze ongelooflijk succesvol in de entertainmentindustrie. Selena speelde in tal van projecten zoals Only Murders in the Building, The Fundamentals of Caring en Spring Breakers, en ze heeft ook een indrukwekkende carrière in de muziek toen ze zes succesvolle studioalbums uitbracht. Volgens Celebrity Net Worth wordt Selena Gomez momenteel geschat op een nettowaarde van $ 75 miljoen.

3 Vorig jaar was de Canadese zangeres gelinkt aan Hollywood-ster Angelina Jolie

Sinds september 2021 is The Weeknd in verband gebracht met Hollywood-ster Angelina Jolie, die 15 jaar ouder is dan de Canadese zangeres.

Hoewel geen van de twee een relatie heeft bevestigd, zijn ze vaak samen gespot. Fans geloven dat een deel van de nieuwere muziek van The Weeknd over de beroemde actrice gaat. Het is echter nog steeds mogelijk dat de twee sterren alleen goede vrienden zijn.

2 Angelina Jolie heeft een nettowaarde van $120 miljoen

Angelina Jolie werd beroemd in de jaren '90 en sindsdien is ze een van de grootste Hollywood-sterren van haar generatie. De actrice vond succes met rollen in films als Lara Croft: Tomb Raider, Mr. & Mrs. Smith en Maleficent, en ze won talloze prijzen, waaronder een Oscar. Naast acteren staat Angelina Jolie ook bekend om haar humanitaire werk. Volgens Celebrity Net Worth wordt de actrice momenteel geschat op een vermogen van $ 120 miljoen, wat haar de rijkste vrouw maakt waarmee The Weeknd is gelinkt.

1 Ten slotte heeft The Weeknd met $200 miljoen een hogere nettowaarde dan al zijn exen

Het zal velen verbazen dat de Canadese zanger eigenlijk een hoger vermogen heeft dan alle dames aan wie hij is gekoppeld. Volgens Celebrity Net Worth heeft The Weeknd momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 200 miljoen. Sinds hij in 2015 beroemd werd, is hij zeer actief in de muziekindustrie en heeft hij talloze prijzen gewonnen, waaronder drie Grammy Awards. In de loop van zijn carrière bracht The Weeknd vijf studioalbums uit - zijn vijfde getiteld Dawn FM werd uitgebracht in januari 2022. Aangezien sommige dames op de lijst, zoals Selena Gomez en Angelina Jolie, al veel langer in de entertainmentindustrie zitten dan The Weeknd Weeknd - zijn vermogen is zeker zeer indrukwekkend!

Aanbevolen: