Drake Bell en Josh Peck: wie is rijker?

Inhoudsopgave:

Drake Bell en Josh Peck: wie is rijker?
Drake Bell en Josh Peck: wie is rijker?
Anonim

In 2004 waren Drake Bell en Josh Peck bekende namen geworden dankzij hun succesvolle periode in de populaire Nickelodeon-serie, Drake & Josh, die vier seizoenen, 57 afleveringen en een veelgeprezen lange tv-film getiteld Drake & Josh Go Hollywood.

Hun triomfantelijke run op Nickelodeon opende de deuren voor beide sterren om een zeer succesvolle carrière in Hollywood voort te zetten, terwijl Bell zijn eerste platencontract tekende bij Nine Yards Records, terwijl Peck zowel op het kleine en groot scherm.

Na in 2016 in verschillende YouTube-video's van zijn vriend David Dobrik te hebben gestaan, besloot de 33-jarige zijn eigen kanaal te lanceren, dat er sindsdien maar liefst 3 heeft verzameld.7 miljoen abonnees en verdiende Peck vervolgens een fortuin aan inkomsten. Maar wie heeft een hoger vermogen opgebouwd: Drake of Josh?

Bijgewerkt op 3 september 2021, door Michael Chaar: Nickelodeon's Drake & Josh was gemakkelijk een van de grootste shows. Hoewel de serie beide acteurs redelijk goed betaalde, is hun huidige vermogen lang niet vergelijkbaar. Josh Peck pakt de overwinning met maar liefst $ 9 miljoen, die hij vergaarde door het succes van zijn aanwezigheid op YouTube en sociale media. Wat Drake Bell betreft, hij komt binnen met een miezerige nettowaarde van $ 600.000. Bell heeft tijdens zijn carrière veel financiële problemen ondervonden, waaronder faillissement in 2014. Het ging alleen maar bergafwaarts voor Drake na zijn arrestatie afgelopen zomer vanwege het in gevaar brengen van kinderen. Na zijn hoorzitting op 12 juli 2021 is Drake Bell veroordeeld tot een proeftijd van 2 jaar.

Wie is rijker: Drake Bell of Josh Peck?

Het verbaast niemand dat Josh Peck de rijkste ster van de twee is, omdat hij het grootste deel van zijn recente inkomsten heeft verdiend met zijn succesvolle YouTube-carrière.

De inwoner van New York heeft een ongelooflijke 345 miljoen views verzameld sinds hij in 2017 zijn debuut maakte op het videoplatform, met een geschat inkomen van meer dan $420.000 per jaar, volgens Celebrity Net Worth.

Dit omvat natuurlijk geen gesponsorde deals en partnerschappen die Peck kan ondertekenen om producten in zijn video's te promoten en aan te bevelen, waarmee hij gemakkelijk nog eens $ 50.000 kan verdienen voor een simpele shoutout naar zijn miljoenen abonnees. Peck's YouTube-video's zijn momenteel gemiddeld ergens tussen de 200k-300k, terwijl zijn video's, zoals zijn reünie met voormalig co-ster Miranda Cosgrove, samen met zijn huwelijksspecial, meer dan vijf miljoen keer bekeken zijn.

De Mean Creek-ster heeft ook 11,5 miljoen volgers op Instagram, en als je het een en ander weet over sponsoring, weet je heel goed dat hoe meer mensen een specifiek account volgen, hoe meer geld dat ze kunnen eisen van bedrijven die geïnteresseerd zijn om hun producten op hun pagina te promoten.

Er wordt aangenomen dat het vermogen van Peck dankzij YouTube en Instagram omhooggeschoten is tot $ 9 miljoen, terwijl zijn acteercarrière nog steeds goed gaat met recente projecten, waaronder de tv-series, waaronder Teenage Mutant Ninja Turtles en Grandfathered.

Drake en Josh vallen uit

Bell, aan de andere kant, heeft niet al te veel geluk gehad met zijn inkomen, wat verrassend is, aangezien hij waarschijnlijk net zo succesvol zou zijn als Peck als hij zijn tijd zou besteden aan het maken van een eigen YouTube-kanaal. Tot op heden heeft de 35-jarige vier albums uitgebracht, die het niet zo goed deden, zo veel dat hij in februari 2014 gedwongen werd faillissement aan te vragen nadat hij meer dan $ 581.000 aan schulden had gekregen. volgens TMZ.

Drake ging verder met grote financiële problemen, waardoor hij een nettowaarde van $ 600.000 had, wat duidelijk niet in de buurt komt van de cijfers die Peck heeft verzameld, maar hij is in ieder geval niet langer bankroet. Zijn geldproblemen waren niet het enige dat voor Drake misging. De ster werd weggelaten uit het huwelijksfeest van Josh, wat leidde tot een online tirade waardoor de twee ruzie kregen.

Gelukkig voor de twee zijn ze in 2017 herenigd op Peck's YouTube-kanaal, waarbij ze het vlees van de twee verpletterden, vooral toen het erop aankwam dat Drake geen uitnodiging voor het huwelijk van Josh ontving. Hoewel alles eindelijk weer normaal werd voor Bell, had hij problemen met de wet!

Drake Bell gearresteerd

Alsof het nog niet erg genoeg was voor Drake Bell, werd de voormalige Nickelodeon-ster eerder deze zomer gearresteerd op beschuldiging van het in gevaar brengen van kinderen. In juni 2021 pleitte de acteur en zanger via Zoom schuldig aan het misdrijf "poging om kinderen in gevaar te brengen en een misdrijf van het verspreiden van materiaal dat schadelijk is voor jongeren", zegt Deadline.

De veroordeling vond plaats op 12 juli, waar Drake werd veroordeeld tot een proeftijd van 2 jaar, waardoor uiteindelijk elke gevangenisstraf werd vermeden. Dit alles kwam als een schok voor fans, die de ster die opgroeide verafgoodde.

Aanbevolen: