Miles Teller onthult dat hij is ingeënt na de release van Taylor Swift-muziekvideo

Inhoudsopgave:

Miles Teller onthult dat hij is ingeënt na de release van Taylor Swift-muziekvideo
Miles Teller onthult dat hij is ingeënt na de release van Taylor Swift-muziekvideo
Anonim

Taylor Swift's nieuwe videoclip van Red (Taylor's Version), die ook het regiedebuut van Blake Lively is, is eindelijk hier! Swift's nummer, getiteld I Bet You Think About Me, is een breakup-ballad van haar opnieuw uitgebrachte album, een duet dat ze zong met countrymuzikant Chris Stapleton.

In de muziekvideo verschijnt Whiplash-ster Miles Teller in de rol van Taylor Swift's nieuwe muze! De clip volgt een bruiloft die fout is gegaan, met Swift die van zijn bruidstaart eet voordat ze een prachtige rode baljurk aantrekt terwijl ze gitaar speelt en rockt op het nummer.

Voorheen was The Spectacular Now-ster betrokken bij een controversieel online gerucht waarin hij verklaarde dat hij weigerde zich te laten vaccineren tegen Covid-19. Toen hij in september positief testte, waardoor de productie van de Paramount Plus-miniserie The Offer (een spin-off van The Godfather) werd onderbroken, noemden gebruikers van sociale media hem "vervangbaar" en hadden geen medelijden met hem.

Miles Teller zegt dat hij is ingeënt

Miles heeft het gerucht nooit eerder behandeld, maar de acteur heeft eindelijk besloten om de zaken op te helderen na de release van Swift's nieuwe muziekvideo, waarin hij schittert.

"Hallo jongens, normaal gesproken heb ik niet de behoefte om op geruchten hier in te gaan, maar ik ben gevaccineerd en ben dat al een tijdje. Het enige waar ik tegen ben, is haat", schreef Teller in een gedeeld bericht naar Twitteren. De acteur heeft niet aangegeven hoe lang hij was gevaccineerd, waardoor Twitter-gebruikers zich afvragen of hij zijn standpunt over vaccinatie heeft gewijzigd nadat de productie van zijn show was stopgezet.

The Daily Mail meldde in september, via een onbekende bron, dat de 34-jarige acteur heeft geweigerd zich te laten vaccineren. Ze deelden een citaat van een insider en schreven: "Miles Teller is niet gevaccineerd. Hij zou de test niet eens krijgen. Nu heeft hij het virus naar de set gebracht en de hele set moest worden afgesloten."

Het rapport bracht fans ertoe te geloven dat Teller een anti-vaxxer was, en ze sloegen online op de acteur.

Dus, toen Swift's muziekvideo werd uitgebracht, begonnen ze opnieuw vraagtekens te zetten bij de beslissing van de Grammy-winnende popzanger om hem in haar video te casten. Sommige fans vroegen zich af of hij het vaccin in de video van Swift had gekregen, terwijl anderen zeiden dat hij altijd was gevaccineerd en dat de geruchten over hem niet uit een geloofwaardige bron kwamen.

Aanbevolen: