Alles wat we weten over de halfbroers en zussen van Bella en Gigi Hadid

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de halfbroers en zussen van Bella en Gigi Hadid
Alles wat we weten over de halfbroers en zussen van Bella en Gigi Hadid
Anonim

The Hadids, Amerika's eerste familie in alles wat met modelleren en mode te maken heeft, bestaat uit de beeldschone en tijdloze Yolanda Hadid en haar drie kinderen, Gigi, Bella en Anwar, die allemaal modellen zijn - succesvolle zelfs. Verder weg van de camera is Mohammed Hadid, die als kleine jongen met zijn ouders vanuit Palestina naar de Verenigde Staten migreerde. Tegenwoordig is Mohammed een van de meest gerespecteerde vastgoedontwikkelaars in Amerika, die aan verschillende opmerkelijke projecten heeft gewerkt, waaronder de beroemde Ritz-Carlton-hotels. En met een geschat vermogen van 5 miljoen dollar heeft Mohammed het ongetwijfeld heel goed voor zichzelf gedaan.

Maar in tegenstelling tot de rest van zijn beroemde familie, leidt Mohammed een ingehouden privéleven, vergelijkbaar met het leven dat zijn oudste kinderen leiden. En nee, we hebben het niet over Gigi en Bella. Mohammed heeft twee oudere dochters uit zijn eerste huwelijk die niet zozeer in de schijnwerpers staan. Dus ja, Gigi, Bella en Anwar zijn niet de enige Hadids in de buurt. En hoewel er veel leuke weetjes zijn over de supermodellen Gigi en Bella, doen hun zussen een beroep op ook een interessant leven. Wat weten we over de oudste Hadids? Je staat op het punt erachter te komen.

9 Marielle is de oudste

Voor Yolanda was Mohammed jarenlang getrouwd met Mary Butler tot 1992, toen ze scheidden. Het voormalige koppel verwelkomde hun eerste kind Marielle in september 1980 in Washington DC. Dit betekent dat Marielle momenteel 41 jaar oud is, waardoor ze 16 jaar ouder is dan Gigi, 17 jaar ouder dan Bella en 19 jaar ouder dan Anwar. Over een enorm leeftijdsverschil gesproken!

8 Marielle zit ook in de mode-industrie

Marielle is misschien ver verwijderd van haar jongste broers en zussen in leeftijd, maar ze lijken allemaal één ding gemeen te hebben: hun liefde voor mode. Hoewel het onzeker is welke rol ze speelt, is Marielle nauw betrokken bij Hadid EyeWear, een zonnebrillenmerk dat in 2017 werd gelanceerd.

Marielle is ook een behoorlijke superster op Instagram met meer dan 280.000 volgers die constant haar berichten plaatsen met de liefste reacties.

7 Ze is een moeder van twee

Behalve dat ze een grote zus is van Gigi, Bella en Anwar, is Marielle ook een trotse moeder van twee, een dochter genaamd Collette, de oudste van de twee broers en zussen, en een zoon genaamd Colton, geboren in 2014 Details over de kinderen zijn grotendeels onbekend omdat Marielle ze uit de schijnwerpers en van sociale media houdt. Het is ook onzeker of ze haar kinderen deelt met haar echtgenoot Jack Halloran, met wie ze momenteel getrouwd is.

Met jarenlange ervaring voor de boeg, lijdt het geen twijfel dat Marielle nuttige tips had om Gigi te geven over hoe te werken en tegelijkertijd moeder te zijn.

6 Alana is in de dertig

Mohammed en Mary verwelkomden Alana, hun tweede kind en dochter op 27 juli 1985. Dit betekent dat ze momenteel 36 is en slechts vijf jaar jonger is dan haar grote zus. Dit verklaart zeker de grote band die ze delen.

5 Ze is veelzijdig in de mode-industrie

Net als de rest van haar broers en zussen heeft Alana interesse in mode en is ze op zichzelf succesvol. In 2017 werkte Alana samen met Mohammed om Hadid EyeWear te lanceren en heeft sindsdien honderden stuks verkocht. Ze zou ook de oprichter en creatief directeur zijn van La Detresse, een unisex kledingmerk.

Alana is ook een personal shopper en stylist en werkte eerder samen met New York's Fifth and Ninth om een telefoonhoesje te ontwerpen. Goede genen ook, de 36-jarige was ooit het gezicht van kledingmerk Lou & Grey.

4 Alana heeft een relatie maar is niet getrouwd

In tegenstelling tot haar oudere zus is Alana niet getrouwd. Maar dit betekent niet dat ze niet verliefd is. De 36-jarige heeft momenteel een relatie met Alex Stickland, een chef-kok in Los Angeles. Ter ere van Valentijnsdag dit jaar wijdde Alana een lieve lezing op Instagram:

“Fijne Valentijnsdag Aan mijn persoon @chefstickland hoe weet ik hoeveel ik van je hou? Niet omdat we perfect zijn, maar omdat je me perfect voor je laat voelen! Ik houd van je.niet omdat we altijd samen zijn, maar omdat we dat graag zouden willen. Ik hou van je en alle grappige stomme belachelijke gelukkige dingen die we doen. Alleen ik, jij en Filippo.”

3 Hier helemaal geen concurrentie

Na de lancering van Hadid Eyewear begonnen critici te suggereren dat Alana in een soort competitie verkeerde met haar modelbroers en zussen. Alana zette echter het record recht in een interview met Grazia Magazine, waar ze zei:

“Ik concurreer niet met mijn zussen of broer. We hebben allemaal een aangeboren arbeidsethos en ik voel me succesvol - ik doe veel dingen waar mensen misschien niets vanaf weten, net als mijn zussen. Beroemd wordt geen succes. We zijn echt beschermend en ondersteunend voor elkaar.”

2 Alana en Marielle hebben een geweldige relatie met hun ouders

Mohammed en Mary zijn misschien al lang uit elkaar, maar ze hebben allebei nog steeds een geweldige relatie met hun kinderen. De broers en zussen hebben foto's van hun ouders verspreid over hun sociale media-pagina's. Als ze hun mama en papa geen gelukkige verjaardag wensen, laten Alanna en Marielle de wereld weten hoeveel ze van hen houden.

1 Alle broers en zussen van Hadid hebben een sterke band

De broers en zussen van Hadid hebben verschillende moeders, maar hun liefde voor elkaar is ongeëvenaard. Het is niet ongebruikelijk dat de broers en zussen schattige foto's van elkaar posten of zoete verjaardagshuldes aan elkaar opdragen. Awww, we houden zeker van ons een grote gelukkige familie!

Aanbevolen: