Alles wat we weten over Nikki & Brie Bella's baby's

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over Nikki & Brie Bella's baby's
Alles wat we weten over Nikki & Brie Bella's baby's
Anonim

Een tweeling zijn is iets geweldigs, en voor Nikki en Brie Bella kunnen ze onmogelijk dichterbij zijn. De zussen schitteren in de reality-tv-serie Total Bellas, die in 2016 in première ging en tot nu toe vijf seizoenen heeft gehad.

De tweeling heeft zelfs veel tijd samen in quarantaine doorgebracht en ze lijken echt een speciale band te hebben. Het blijkt dat die band zich zelfs uitstrekt tot hun gezinsleven. Brie en haar man Daniel Bryan hebben onlangs hun tweede kind verwelkomd en ze zijn al ouders van dochter Birdie. Nikki en haar partner, Artem Chigvintsev, zijn onlangs ook ouders geworden. Fans kunnen geen genoeg krijgen van het familieleven van Bella met hun schattige nieuwe leden.

10 Nikki kreeg een dag voor Brie haar baby

Het lijkt erop dat de tweelingband voor Brie en Nikki Bella absoluut heel sterk is, en ze hadden zelfs hun baby's super dicht bij elkaar.

Nikki beviel een dag eerder dan Brie. Brie is op 1 augustus 2020 bevallen van haar baby en ze schreef in het Instagram-onderschrift: "Het is een JONGEN!!! We zijn overweldigd door vreugde en iedereen is gezond!!!" Nikki kondigde aan dat ze de dag ervoor bevallen was.

9 Ze hadden allebei jongens

Veel sterren zijn bevallen tijdens quarantaine, en Brie en Nikki Bella maken ook deel uit van die groep.

Volgens CNN kregen beide tweelingen babyjongens. Hun verhaal is zo opmerkelijk en ontzagwekkend omdat ze zoveel overeenkomsten hebben gehad tijdens hun zwangerschappen en geboorten.

8 Ze hadden nabijgelegen ziekenhuiskamers

Wat is er nog mooier dan de Bella-tweeling die een dag na elkaar baby's krijgt? Het feit dat ze ziekenhuiskamers hadden die super dicht bij elkaar lagen.

Hun ziekenhuiskamers waren naast elkaar en Brie vertelde Mensen hoe geweldig het was. Ze zei: "We hebben geluk omdat [onze ziekenhuiskamers] vlak naast elkaar waren en ik dacht: 'Mijn zus en ik zijn samen in quarantaine geplaatst en we zijn een eeneiige tweeling. Kan ze binnenkomen?'"

7 Brie had een keizersnede

Brie deelde ook dat ze een keizersnede had, en dit stond gepland voor 1 augustus.

Ze zei dat ze in bed moest blijven terwijl ze bijkwam terwijl Nikki haar bezocht en ze elkaar aan hun baby's konden voorstellen. Dit gebeurde om middernacht. Brie vertelde Mensen dat ze een "noodgeval" keizersnede had toen ze haar eerste baby, Birdie, kreeg.

6 Hun baby's hebben geweldige namen

Namen zijn fascinerend. Sommige zangers gebruiken verschillende namen in hun carrière en sommige acteurs veranderen hun naam volledig om meer mainstream te lijken.

Het is altijd interessant en erg leuk om erachter te komen hoe beroemdheden hun baby's noemen. Nikki en Brie Bella hebben geweldige babynamen uitgezocht. Volgens E! Online noemde Nikki haar zoontje Matteo en Brie koos de naam Buddy.

5 Ze voelen allebei de baby "Bliss"

Nikki deelde veel tijdens haar zwangerschap, zoals haar geweldige dansen. Nu de tweeling is bevallen, hebben ze veel over de ervaring gepraat. Brie deelde met Mensen dat ze zeker de positieve vibes voelt van het hebben van een pasgeboren baby. Ze zei: "Maar zoals Nikki al zei, de liefde is zo overweldigend dat, ook al ben je zo moe, die gelukzaligheid het gewoon overneemt."

Nikki onthulde dat ze het niet erg vond om om drie uur 's nachts op te staan en op te blijven omdat ze droomde van het moederschap.

4 The Twins hebben een video voor fans gefilmd

Brie en Nikki Bella hebben een video opgenomen voor hun fans, zodat ze iedereen hun lieve pasgeboren baby's konden laten zien.

Nikki deelde dit nieuws op Instagram en ondertitelde het met: "Vertrouw me, het zal het wachten waard zijn! Ik hou van jullie allemaal!"

3 Nikki maakte een grapje over competitief zijn over arbeid

Nikki twitterde over haar en haar zus die baby's zo dicht bij elkaar hadden. Ze zei: “Ik kan niet geloven dat Brie en ik jongens hadden die minder dan 24 uur uit elkaar lagen! Eerlijk alleen wij! Lol. En dat ik haar sloeg. Zoals je je kunt voorstellen, zei iedereen dat het de competitieve kant van mijn baby en mijnen was die begon!"

Nikki zei ook dat ze opgewonden was dat hun "Bella-jongens samen opgroeien", wat zo lief is.

2 Ze zijn allebei eerlijk over het leven na de bevalling

Er is zoveel druk om "terug te stuiteren na de baby" en "dat lichaam terug te krijgen" en het is absoluut oneerlijk. Geboorte is een vermoeiende ervaring en er zou een beter begrip moeten zijn van het herstelproces.

Beide tweelingen zijn heel eerlijk geweest over het leven na de bevalling. Nikki zei: "Het is zo belangrijk als mama's om voor onszelf te zorgen na de geboorte en trots te zijn op ons lichaam en zijn sterke punten", aldus The Daily Mail. Brie plaatste een foto op Instagram en zei: "Laten we trots zijn op ons lichaam en open en eerlijk zijn over het proces. Zodat toekomstige moeders zich ook beter voorbereid kunnen voelen!"

1 De tweeling deelden hun zwangerschapsnieuws op dezelfde dag

Er zijn dit jaar veel beroemde baby's ter wereld gekomen en het is spannend om de zwangerschapsaankondigingen van sterren te lezen.

Nikki en Brie Bella deelden hun zwangerschapsnieuws op dezelfde dag in januari 2020. Volgens People waren hun uitgerekende datums binnen twee weken na elkaar, dus het is nog verbazingwekkender dat ze hun baby's een dag na elkaar kregen andere.

Aanbevolen: