Waarom fans verantwoordelijk zijn voor een van de slechtste carrièremomenten van 'Office'-ster Jenna Fischer

Inhoudsopgave:

Waarom fans verantwoordelijk zijn voor een van de slechtste carrièremomenten van 'Office'-ster Jenna Fischer
Waarom fans verantwoordelijk zijn voor een van de slechtste carrièremomenten van 'Office'-ster Jenna Fischer
Anonim

In de jaren sinds de Amerikaanse versie van The Office in 2005 debuteerde, is de show een van de meest geliefde series van de moderne tijd geworden. Als bewijs daarvan hoef je alleen maar te kijken naar het feit dat sommige Office-fans moderne sitcoms constant vergelijken met hun favoriete programma. Een perfect voorbeeld daarvan zijn alle mensen die graag aangeven hoe vergelijkbaar The Office en Superstore zijn.

Als de mensen die in The Office speelden, praten over de fans van de show, maken ze meestal duidelijk dat ze dol zijn op de kijkers van de serie in het algemeen. Dat betekent echter niet dat elk onderdeel van de hoofdrol in een geliefde show als The Office geweldig is. Immers, veel beroemde mensen hebben in het verleden negatieve ontmoetingen gehad met hun fans. Helaas voor Jenna Fischer heeft ze onthuld dat een van de slechtste momenten in haar carrière tot stand kwam door mensen die van The Office houden.

Podcast Roy alty

In deze tijd lijkt het vaak alsof vrijwel elke grote acteur een podcast heeft. Daardoor vallen veel van hen al snel buiten de boot. De Office Ladies van Jenna Fischer en Angela Kinsey is echter snel een van de populairste podcasts in het medium geworden.

Sinds de podcast debuteerde in 2019, heeft het zijn luisteraars veel verschillende redenen gegeven om van de Office Ladies-podcast te houden. Het v alt vooral niet te ontkennen dat Jenna Fischer en Angela Kinsey zulke goede vrienden zijn dat het een genot is om naar hun gesprekken te luisteren. Bovendien is het fantastisch om Kinsey en Ficher te horen praten over The Office en net zo fascinerend als ze de andere delen van hun leven en carrière bespreken. Als de podcast Office Ladies er niet was geweest, zou de wereld er geen idee van hebben wat er gebeurde toen Fischer werd aangenomen om te schitteren in Man with a Plan en vervolgens werd ontslagen.

Goed begin

Van 2016 tot 2020 zond CBS de show Man with a Plan uit. In die show speelde Matt LeBlanc een eigenaar van een bouwbedrijf met drie kinderen tegenover zijn vrouw, die werd gespeeld door Liza Snyder. Voordat Man with a Plan in première ging, werd echter onthuld dat Jenna Fischer oorspronkelijk was ingehuurd om tegenover LeBlanc te spelen, alleen om de show te verlaten voordat de productie begon. Aangezien Fischer een getalenteerde, beroemde en geliefde acteur is, leek het altijd buitengewoon vreemd dat haar de deur werd gewezen ten gunste van een minder bekende artiest.

Tijdens een aflevering van de Office Ladies-podcast die in juli 2021 werd uitgebracht, onthulde Jenna Fischer iets verbazingwekkends over wat ertoe leidde dat ze werd ontslagen bij Man with a Plan. Verbazingwekkend genoeg onthulde Fischer dat ze haar baan in de show verloor, specifiek vanwege The Office-fans.

Volgens Fischer schoot ze de pilot voor Man with a Plan en aanvankelijk leek alles goed te gaan. Fischer zegt zelfs dat het netwerk in het begin zo blij was met haar werk aan de show dat ze haar vroegen om extra scènes te filmen, zodat ze meer in de pilot kon zijn. Omdat de zaken zo goed leken te gaan, maakte Fisher zich klaar om naar New York te vliegen voor upfronts toen ze het soort telefoontje kreeg waar elke professionele acteur tegen op ziet.

Ontslagen door fans

Volgens wat Jenna Fischer onthulde tijdens een eerder genoemde Office Ladies podcast-aflevering, kreeg ze een slecht gevoel toen haar vertegenwoordigers haar belden toen ze zich voorbereidde om naar New York te vertrekken. Als gevolg hiervan begon ze het gesprek door te vragen of Man with a Plan niet was opgenomen. Helaas zegt ze dat ze hebben geantwoord: "Het is erger dan dat, hun" voordat ze dat opvolgden door uit te leggen: "Het wordt opgepikt zonder jou".

Verbazingwekkend genoeg is de reden dat Fischer werd ontslagen, dat het netwerk de pilot voor een focusgroep uitzond en dat ze Jenna Fischer en Matt LeBlanc niet als koppel kochten."Ze zeiden - dit is een letterlijk citaat, ze zeiden: 'Ik geloof niet dat Pam met Joey zou trouwen. De chemie werkt niet tussen deze twee. Dat was de feedback die ze kregen.” Van daaruit vroeg Angela Kinsey, co-host van Fischer's Office Ladies, of het probleem van de focusgroep met de acteurs die een stel speelden, was omdat "ze je alleen als Pam en Joey konden zien". Fischer bevestigde snel dat dit het geval was.

Aangezien de focusgroep Man with a Plan moeite had om over de beroemdste rollen van Jenna Fischer en Matt LeBlanc te komen, is het duidelijk dat ze fans waren van Friends en The Office. Met dat in gedachten staat buiten kijf dat een kleine groep The Office-fans verantwoordelijk was voor een van de slechtste momenten uit Fischers carrière.

Aanbevolen: