Is Jennifer Lopez nog steeds een roker?

Inhoudsopgave:

Is Jennifer Lopez nog steeds een roker?
Is Jennifer Lopez nog steeds een roker?
Anonim

In mei 2021 haalde Bennifer de krantenkoppen toen paparazzi Ben Affleck, 49, betrapte op het roken van een sigaret terwijl Jennifer Lopez, 52, aan het mediteren was in hun huis in Miami. Wat een meme-waardige scène was dat. Natuurlijk riep het veel zorgen op. Maar fans dachten dat een gezondheidsfreak als JLo de acteur zou kunnen helpen stoppen. Maar de waarnemingen van de Oscarwinnaar die aan het puffen was, stopten sindsdien niet. Misschien kan de Let's Get Loud-zanger er ook niets om geven.

De tweevoudig Grammy-genomineerde staat niet bekend als een roker. Ze speelde echter een aantal rollen die de gewoonte hadden - Eve Rafael in Lila & Eve (2015) en Ramona in Hustlers (2019). Eerlijk gezegd zagen ze er best cool uit. De Mother (2022) ster onthulde later dat ze begon te roken achter de schermen van Hustlers om "in de mindset te blijven" van haar karakter. Ze was er niet zo enthousiast over. Maar heeft ze de gewoonte tegenwoordig volledig losgelaten, vooral met haar schoonheid er nog steeds in? Dit is wat we weten.

Wat JLo heeft gezegd over roken in 'Hustlers'

Critici zeggen dat Hustlers een carrièrebepalende film is voor The Backup Plan-ster. JLo heeft immers uitgebreid getraind voor haar stripperpersonage. Ze gaf fans zelfs een glimp van haar intense paaldanslessen op haar YouTube-kanaal. Ze liet het er gemakkelijk uitzien op de film, maar achter de schermen, maar ze had ook haar strijd. Ze staat bekend om haar ongelooflijke arbeidsethos en overwon die uitdaging als een professional. Die toewijding aan de rol betekende ook dat ik een roker moest worden om in Ramona's persona te komen.

"Soms rookte ik een van de sigaretten en bleef ik in de mindset van Ramona", zei Lopez tijdens een In a Day-video van Vanity Fair. "Van alle rekwisieten die de rekwisietenmeester voor me kocht, was er een uitgebloeide aansteker die ik elke dag zou vasthouden." Het is gewoon een onderdeel van het proces. Zelfs Sarah Paulson, 46 - wiens vele personages in het Ryan Murphy-vers rokers waren - gaf toe dat ze afhankelijk werd van nicotine nadat ze Marcia Clark speelde in American Crime Story: The People v. O. J. Simpson (2016) en tegelijkertijd American Horror Story filmde tijd.

"Zelfs in scènes waar ik niet rookte of iets deed, gaf ze [prop master] me gewoon de aansteker en ineens was het een ander persoon, "voegde JLo eraan toe. Roken was tegenstrijdig voor de zangeres-actrice die een strikte gezondheidsroutine volgt. "Voor mij is slapen waarschijnlijk het belangrijkste. Het is het enige dat ik niet leuk vind om onderbroken te worden", zei ze over haar belangrijkste gezondheidsprioriteit (je weet wel, afgezien van naar de sportschool gaan als een beest). "Als ik vroeg moet bellen, lig ik vroeg in bed. Ik moet er gedisciplineerd over zijn. Ik kom thuis en ga gewoon slapen. Ik hoef geen melatonine te nemen. Ik doe niets. Ik doe het niet' Ik hoef geen boek te lezen, geen meditatie-app, ik sla op dat kussen en ik ben weg."

Rookt JLo nog steeds?

Net als Paulson rookt de Dinero-zanger in het echte leven niet. Dus we weten zeker dat ze de gewoonte heeft verbroken na het filmen van Hustlers. "Ik drink niet - ik zal een slokje nemen, maar ik ben nog nooit dronken geweest - en ik rook niet", zei Lopez ooit. "Ik ben jaloers op mensen die die releases hebben. Ze nemen gewoon een drankje of een sigaret, en ze voelen zich beter. Ik moet het de hele dag in mijn eentje trotseren." Misschien is het ook de reden dat ze Afflecks rookgewoonte niet erg vindt, ondanks dat Page Six haar 'de belichaming van gezondheid en welzijn' noemde toen ze werd gespot terwijl ze mediteerde terwijl haar vriend 'aan zijn kankerstokjes pufte'.

Wat vindt Jennifer Lopez echt van de rookgewoonte van Ben Affleck?

De voormalige headliner van de Super Bowl heeft in het openbaar niets gezegd over de sigarettenverslaving van de Batman-ster. En zoals Yahoo's Ellen Niz schreef: "Ben Affleck verdient het niet om beschaamd te worden voor het roken in die nieuwe Jennifer Lopez-foto's." We zijn er zeker van dat Lopez ook het begripvolle type vriendin is die niet wrikt over de persoonlijke keuzes van haar partner. Niz voegde eraan toe dat zeker "Affleck weet dat zijn gewoonte slecht is", maar dat hij er waarschijnlijk goede redenen voor heeft.

Ze citeerde een studie die zegt dat er "een positieve correlatie is tussen mensen die worstelen met middelenmisbruik en mensen die sigaretten roken, zelfs als ze zelf liever zouden stoppen" - en concludeerde dat misschien voor de acteur, "zijn sigarettenverslaving is een aanvaardbaar minste van twee kwaden" nadat hij toegaf dat hij in 2019 naar een afkickkliniek ging.

Voor de goede orde, Affleck had het eerder veel erger. Hij beweerde altijd dat roken 'een deel van zijn identiteit' was. Hij stopte ermee toen hij erachter kwam dat hij voor het eerst vader zou worden. We zijn er zeker van dat hij binnenkort een nieuwe inspiratie zal vinden om te stoppen, vooral nu het goed gaat tussen hem en JLo.

Aanbevolen: