Dit is hoeveel Kanye West heeft uitgegeven aan cadeaus voor de 43e verjaardag van 2 Chainz

Inhoudsopgave:

Dit is hoeveel Kanye West heeft uitgegeven aan cadeaus voor de 43e verjaardag van 2 Chainz
Dit is hoeveel Kanye West heeft uitgegeven aan cadeaus voor de 43e verjaardag van 2 Chainz
Anonim

Met een geschat vermogen van $ 3,2 miljard dankzij zijn lucratieve deal met Adidas, is Kanye West een van de rijkste rappers in de muziekindustrie. Het is dus geen verrassing dat hij alles doet voor zijn vrienden waar hij dicht bij staat. Voor de 43e verjaardag van 2 Chainz bijvoorbeeld, besteedde de vader van vier kinderen een fortuin aan het schenken van zijn oude vriend een vierwielige aangepaste SHERP N ATV.

Het voertuig, dat een laadvermogen heeft van 2.645 lbs en tot negen personen kan vervoeren, is een van de favorieten van West geworden, dus het was niet meer dan terecht dat hij 2 Chainz one zou krijgen voor zijn grote dag ook. Onnodig te zeggen dat een aangepaste SHARP ATV echter niet goedkoop is, maar als je vriend een miljardair is, is de prijs van zo'n geschenk praktisch uitgesloten.

kanye atv 2 chainz
kanye atv 2 chainz

Hoeveel heeft Kanye West uitgegeven voor het verjaardagscadeau van 2 Chainz?

De Mad Max-achtige ATV kostte West naar verluidt maar liefst $ 120.000, volgens Robb Report.

Toen het het huis van 2 Chainz bereikte, verspilde de "Extremely Blessed" hitmaker geen tijd om op Instagram over het heden te gutsen, gevolgd door een reeks foto's van de ATV die op zijn veranda arriveerde.

De derde foto toonde een aangepaste plaquette met de tekst: "For 2 Chainz", vergezeld van een inscriptie van Spreuken 3:5-6, "Vertrouw op de Heer met heel je hart en steun niet op je eigen begrip; onderwerp u in al uw wegen aan hem, en hij zal uw paden recht maken.”

De Grammy-winnaar is al meer dan zeven jaar bevriend met West en werkte voor het eerst samen aan hun hit uit 2012 "Birthday Song", die werd overgenomen van het debuutalbum van 2 Chainz, Based on a T. R. U Story.

Sindsdien hebben de twee een hechte band gevormd. 2 Chainz was zelfs een vaste klant in het huishouden van Kardashian-West en deelde zelfs date-avonden met Kim en zijn vrouw Kesha Ward.

2020 bleek een uitdagend jaar te zijn voor West, die aankondigde dat hij in de zomer zijn eigen presidentiële campagne voerde, voordat hij beweerde dat zijn aanstaande ex-vrouw aanvankelijk overwoog om hun eerstgeborene in het noordwesten vele andere schokkende opmerkingen.

Toen hem werd gevraagd naar zijn banden met de controversiële superster en zijn politieke opvattingen, vertelde 2 Chainz in november 2020 aan The Breakfast Club dat hun vriendschap niet gebaseerd is op politiek, en evenmin zou hij de opvattingen van zijn vriend in twijfel trekken over gevoelige onderwerpen, zoals zoals voorheen Donald Trump steunen en hem crediteren als een goede president.

In reactie daarop zei de inwoner van Georgia: "Ik weet het niet. Ze zijn [West en Lil Wayne] niet mijn partners op basis van hun politieke voorkeur of hun gedachten. Ze zijn mijn partners vanwege wie ze zijn. Ze zijn mijn partners vanwege onze relatie, wat we in de loop van de tijd hebben opgebouwd.”

"Wat Ye ook doormaakt, wat hij ook doet. Kijk, het ding aan mij waar ik trots op ben, is dat mijn relaties niet gebaseerd zijn op de industrie. Ik hoef nooit een ander nummer te doen met een van deze katten. We zullen nog steeds een verstandhouding hebben. We zullen nog steeds een relatie hebben. Ik zag het gebeuren, maar deze mensen zijn gegroeid. Je moet ze vragen wat hun invalshoek was en wat hun overtuigingen waren."

Andere nummers waar 2 Chainz en West in het verleden aan hebben samengewerkt, zijn onder meer 'Feel A Way' en 'Mercy'.

En als de vierwieler sommige fans bekend voorkomt, komt dat waarschijnlijk omdat Chris Brown in november een soortgelijk exemplaar kreeg - ook van Mr. West - die de "Gimme That"-hitlijsttopper prees voor zijn lange lijst van prestaties sinds zijn opkomst in de muziekindustrie.

De manager van de "Good Life"-rapper, Bu Thiam, reed persoonlijk met het voertuig naar het huis van Brown in Encino, Californië, en er wordt gezegd dat het geschenk kwam met een briefje met de tekst: "Gefeliciteerd aan Chris Brown, 20 jaar in het spel heb je veel hindernissen en obstakels overwonnen, je verdient de erkenning voor al het harde werk dat je hebt gestoken.”

West wil misschien wat rustiger aan doen met al het geld dat hij aan zijn vrienden heeft uitgegeven, nadat het nieuws bekend werd dat zijn vrouw zich opmaakt om een scheiding aan te vragen, zeven jaar nadat ze in Italië in het huwelijksbootje stapten.

Om het nog erger te maken, wordt ook gemeld dat de Keeping Up With the Kardashians-ster van plan is om alle vier de kinderen, North, Saint, Psalm en Chicago, de voogdij of de volledige voogdij in te dienen, wat ongetwijfeld zal leiden tot een vervelende echtscheidingsstrijd als ze de komende weken naar de rechtbank gaan.

Een bron vertelde The Sun: “Geen van hen wil de verliezer lijken in deze scheiding en ze zullen allebei hard vechten voor hun kinderen. Kim heeft duidelijk gemaakt dat ze volledige voogdij wil, dus als Kanye haar daarop probeert aan te vechten, zal de strijd om de voogdij brutaal zijn.”

Aanbevolen: