Verdient Jennifer Aniston een slechte reputatie bij jongere fans?

Inhoudsopgave:

Verdient Jennifer Aniston een slechte reputatie bij jongere fans?
Verdient Jennifer Aniston een slechte reputatie bij jongere fans?
Anonim

Jennifer Aniston wordt beschouwd als Hollywood-roy alty, vooral door degenen die in de jaren '90 zijn opgegroeid. Echter, net als elke andere acteur, had Aniston een paar kassa-rampen en bovendien had ze ook de hik tijdens haar tijd bij Friends.

Nou, het lijkt erop dat ze tegenwoordig in de krantenkoppen staat vanwege enkele controversiële opmerkingen die ze maakte tijdens haar Actors On Actors-interview voor Variety naast Sebastian Stan. Fans denken dat het interview haar relatie met de jongere doelgroep zou hebben geschaad.

Jennifer Aniston's Variety Interview veroorzaakte veel controverse met jongere fans

Jennifer Aniston veroorzaakte nogal wat opschudding na haar interview voor Variety met Sebastian Stan. Aniston nam een gedurfde aanpak en scheurde op reality-tv-beroemdheden omdat ze populair waren, ondanks het feit dat ze naar haar mening heel weinig deden.

"Het was precies in de tijd dat internet echt een nieuwe cultuur vormde over mensen die beroemd worden", zei ze. "Dit ding van mensen die beroemd worden omdat ze eigenlijk niets doen. Ik bedoel - Paris Hilton, Monica Lewinsky, al die.”

Aniston vervolgde haar verklaring en vermeldde dat ze dankbaar was dat ze al vroeg in haar carrière geen deel uitmaakte van het internettijdperk, vooral in het begin van de jaren '90.

Aniston zou achter de internetgemeenschap aan blijven gaan, deze keer TikTok-gebruikers bashen om hun roem, iets waar jongere fans misschien niet zo blij mee waren, waaronder de dochter van Courteney Cox. "Je bent beroemd van TikTok. Je bent beroemd van YouTube. Je bent beroemd van Instagram," voegde ze eraan toe. "Het is bijna alsof het het werk van onze acteur verwatert."

Gezien haar opmerkingen hadden fans veel te zeggen en in werkelijkheid was het niet helemaal positief.

Fans reageerden negatief en noemden Jennifer Aniston een nepotismebaby

Fans reageerden met veel terugslag nadat Aniston haar opmerkingen had gemaakt. Voor het grootste deel keurden veel mensen de opkomst van Jennifer Aniston in Hollywood af en beweerden dat veel van wat ze kreeg te danken was aan de betrokkenheid van haar ouders bij de industrie.

“Haar beide ouders waren ervaren acteurs lol”, verklaarde een fan op Twitter. "Als iemand talent heeft en het enige dat hem van succes afhoudt, is het NEPOTISME ahem, discriminatie, schaarste aan kansen in het algemeen, enz enz. Waarom zouden ze deze netwerken niet gebruiken om een platform voor zichzelf te bouwen ", verklaarde een fan.

Anderen waren een beetje strenger en beweerden dat Aniston gewoon bankiert op het succes uit het verleden dat jaren geleden op Friends plaatsvond. Een andere gebruiker verklaarde dat Jen's talent inhoudt dat ze dezelfde rol speelt. "Jennifer Aniston speelt hetzelfde personage dat gewoon een versie van zichzelf is in elke film en het geeft consequent niets. Het enige dat haar redt, is dat ze behoorlijk goede co-sterren heeft om op te slaan als komische noot… Altijd de NEPOTISME-baby's zonder talent die dat willen hun slag geven."

Het was niet allemaal slecht, zoals sommige fans Aniston prezen - bewerend dat ongetrainde realitysterren een gratis ritje krijgen in Hollywood, waardoor gevestigde acteurs die een rol verdienen, worden uitgeschakeld. Eerlijk gezegd hadden fans het aan beide kanten.

John Mayer was de eerste persoon die Aniston verscheurde over haar gebruik van technologie

Jennifer Aniston en haar haat voor technologie is echt niets nieuws. Het kostte haar jaren om eindelijk lid te worden van Instagram en bovendien belde haar ex John Mayer haar jaren geleden op omdat ze niet in staat was dingen te veranderen.

Mayer verklaarde naast Playboy: "Als Jennifer Aniston weet hoe ze BitTorrent moet gebruiken, eet ik mijn verdomde schoen op. Een van de belangrijkste verschillen tussen ons was dat ik aan het twitteren was. Er ging een gerucht dat ik was gedumpt omdat ik te veel tweette. Dat was het niet, maar dat was een groot verschil. Het grootste deel van haar succes kwam voor TMZ en Twitter. Ik denk dat ze nog steeds hoopt dat het teruggaat tot 1998. Ze zag mijn betrokkenheid bij technologie als afleiding zoeken. En ik zei altijd: "Dit zijn de nieuwe regels."

Mayer uitte deze bezorgdheid jaren geleden en gezien haar woorden in het Variety-interview, lijkt het alsof John al die jaren later nog steeds een punt had.

Aanbevolen: