Project Runway': Bones Jones en Aaron Michael Feud Over Fur Challenge

Inhoudsopgave:

Project Runway': Bones Jones en Aaron Michael Feud Over Fur Challenge
Project Runway': Bones Jones en Aaron Michael Feud Over Fur Challenge
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Project Runway' van 2 december 2021 worden hieronder besproken. De tien overgebleven ontwerpers van Project Runway voelen de hitte, en dat is begrijpelijk als je bedenkt hoeveel moeilijker de uitdagingen week na week worden. Welnu, tijdens de uitdaging van vanavond liet Christian Siriano de deelnemers weten dat ze avant-garde looks zullen creëren die gemaakt zijn van nepbont.

Met imitatiebont als een stevige stof om mee te werken, was het duidelijk dat een paar ontwerpers het vanaf het begin moeilijk zouden krijgen. Ondanks de moeilijkheidsgraad van de uitdaging, had Aaron Michael het gevoel dat hij deze in de tas had, aangezien hij al vele malen met nepbont heeft gewerkt.

Siriano onthulde dat de deelnemers in paren zouden werken, waardoor Aaron zou worden gekoppeld aan collega-ontwerper, Bones Jones. Het duo heeft eerder in het seizoen ruzie gehad en toen het erop aankwam hun ontwerp uit te voeren, leek het alsof hun persoonlijkheden gewoon niet overeenkwamen; wat leidt tot een grote nepbontvete!

Nepbont-uitdaging gaat mis

Tijdens dit seizoen van Project Runway hebben we talloze uitdagingen gezien, van catwalk-chic, streetwear tot samenwerkingen met collega-ontwerpers van accessoires in New York City. Welnu, deze keer deelde Christian Siriano dat de resterende 10 ontwerpers zouden samenwerken en een avant-garde nepbont-look zouden creëren.

Nepbont is een notoir moeilijke stof om mee te werken, maar gezien de opkomst in talloze collecties over de hele wereld, was het de perfecte tijd om de ontwerpers van Project Runway op de proef te stellen. Nadat ze zich in hun groepen hadden vertakt, waren het Bones Jones en Aaron Michael die een partnerschap aangingen, maar de zaken namen een grote wending en de twee bevonden zich op gespannen voet.

Bones en Aaron exploderen op een ander

Ondanks dat Aaron ervaring had met het werken met nepbont, was zijn ontwerp totaal gebrekkig toen het gedeelte met de capuchon van het ensemble niet rechtop bleef staan. Bones wees hier snel op, maar Aaron bleef hem verzekeren dat als het eenmaal op het model was, het in orde zou zijn. Nou… dat was het niet!

Bones had houten planken willen toevoegen aan de binnenkant van de motorkap, die hem omhoog zouden hebben gestut, maar Aaron was onvermurwbaar over zijn ontwerp, dat uiteindelijk totaal gebrekkig was. Toen de tijd begon te dringen, verloor Aaron het op Bones, wat leidde tot een behoorlijke strijd tussen de twee.

Dit was gemakkelijk de grootste vete van het seizoen buiten de dramatische exit van Meg Ferguson. Aaron beschuldigde Bones ervan alles te weten, terwijl Bones Aaron ervan beschuldigde onbeleefd en respectloos te zijn. Nadat de zaken waren afgekoeld, bleek dat Bones al die tijd gelijk had! Na het toevoegen van de beboste planken, die Jones dagen geleden had voorgesteld, werd de kap gestut en bereikte hun uiterlijk de top drie! Hoe zit het met die appels, hè?

Chasity en Prajjé nemen de overwinning mee naar huis

Terwijl Aaron en Bones erin slaagden een toppositie te bemachtigen als het ging om hun nepbont-look, lijkt het alsof het Chasity en Prajjé-ontwerp echt de show stal. Het duo stond aan de top naast Coral en Zayden, maar Chasity's executie als het ging om het roze nepbont en de artistieke toevoeging van Prajjé, zorgde ervoor dat ze gisteravond wonnen.

Aanbevolen: