Project Runway': wie is de ontwerper van seizoen 19, Bones Jones?

Inhoudsopgave:

Project Runway': wie is de ontwerper van seizoen 19, Bones Jones?
Project Runway': wie is de ontwerper van seizoen 19, Bones Jones?
Anonim

Spoiler Alert: Details met betrekking tot de aflevering van 'Project Runway' van 14 oktober 2021 worden hieronder besproken! Het is geruime tijd geleden dat fans konden genieten van Project Runway, en met seizoen 19 officieel aan de gang, konden kijkers niet enthousiaster zijn. Hoewel de serie die Heidi Klum en Tim Gunn verloor na het 16e seizoen misschien een paar veren heeft verstoord, lijkt het alsof de voormalige constestant en modeontwerper, Christian Siriano, als de nieuwe gastheer de show een tweede wind heeft gegeven.

Dit seizoen introduceerden 16 nieuwe ontwerpers, die allemaal indruk zullen moeten maken op het jurypanel, bestaande uit Brandon Maxwell, Nina Garcia, Elaine Welteroth en natuurlijk Karlie Kloss, die dit komende seizoen zal verschijnen. Terwijl sommige ontwerpers bezwijken onder de druk, lijkt het alsof Bones Jones, geboren in Brooklyn, zich prima voelt!

De ontwerper en back-updanser brengt dit seizoen ongetwijfeld de energie, en hoewel zijn persoonlijkheid zeker type A is, stelen zijn ontwerpen de show met een A+. Met zijn talenten die doorschemeren, slaagde Bones erin om de eerste uitdaging van dit seizoen te winnen, wat veel belangstelling onder fans wekte.

Hij leerde over mode van zijn grootmoeder

Hoewel Bones vandaag misschien in het hart van New York City woont, groeide de kunstenaar op in Virginia, maar had hij altijd een jeuk voor het leven in de grote stad. Bones fascineerde het publiek duidelijk meteen, en van zijn luide en trotse persoonlijkheid tot zijn weggerukte ontwerpen, het is geen verrassing dat hij van de ene op de andere dag een favoriet bij fans is geworden.

Als het op mode aankomt, heeft Bones veel geleerd van zijn grootmoeder. De Project Runway-ster ontwikkelde een voorliefde voor mode toen ze als kind toekeek hoe zijn grootmoeder naaide voor haar eigen boetiek, met een focus op kerkhoeden en formele kleding. Hoewel de stijl van Bones is afgedwaald van kerkkleding, lijdt het geen twijfel dat zijn grootmoeder buitengewoon trots op hem zou zijn.

Bones heeft gewerkt met Beyonce en Mariah Carey

Nadat hij op 16-jarige leeftijd zijn eerste naaimachine ontving, ging Bones naar de Virginia School of the Arts, waar hij ballet, jazz en moderne dans studeerde. Terwijl hij bekendheid wint als ontwerper, begon Bones' carrière als achtergronddanser voor een aantal entertainers. Tijdens de aflevering van vanavond onthulde Bones dat zijn twee grootste doelen in het leven waren om op Broadway te eindigen en voor Beyonce te werken, wat hij beide heeft bereikt!

Bones onthulde dat hij met een aantal prominente namen in de entertainmentbusiness heeft gewerkt. Van Madonna, Mariah Carey, Beyonce, helemaal tot Jennifer Lopez, het is duidelijk dat hij het hele blok is geweest! Bones was niet alleen een back-updanseres, maar maakte ook deel uit van de originele cast van The Illusionists op Broadway, terwijl hij verscheen in de Off-Broadway-show, Fuerza Bruta.

In 2019 verliet Bones zijn leven in Los Angeles voor New York City, waar hij zijn mode naar een hoger niveau tilde en zijn eigen lijn begon, House Of Bones. De modeontwerper vertelde dat hij het leuk vindt om unisex-ontwerpen te maken, waar zijn lijn, HOB, om draait.

Fans riepen zijn duistere houding uit

Tijdens de aflevering van vanavond onthulde Bones een beetje van zijn slechte jongenskant. Niet alleen was hij onvermurwbaar dat Darren zijn ontwerp afmaakte, zo erg dat hij zijn sigaret uit zijn mond scheurde en hem terugstuurde naar de werkkamer, Bones had ook een kortstondige relatie met gastheer, Christian Siriano.

Nadat Siriano zijn minachting uitte voor een paar van de Team Warm-ontwerpen, vertelde Bones, die wel, maar ook niet de groepsleider was, iedereen om "meningen van buitenaf" te blokkeren, verwijzend naar Christian's kritiek. Fans waren er snel bij om Bones uit te roepen voor zijn houding en beweerden dat hij zichzelf een beetje moest "vernederen". Hoewel het moment zijn team in verlegenheid leek te brengen, bood Bones de volgende dag zijn excuses aan en deelde hij mee dat zijn bedoelingen niet onbeleefd waren.

Bones heeft de eerste 'Project Runway'-uitdaging gewonnen

Hoewel hij misschien een onhandige poging heeft gehad met Christian Siriano, kwam Bones opdagen als het gaat om zijn niet één, niet twee, maar drie ontwerpen tijdens de eerste runway-uitdaging. Nadat hij zijn eigen gouden ensemble voor zichzelf en het catwalkmodel had voltooid, stapte Bones in en ontwierp een body-con-jurk met lovertjes voor Darren, die tijdens de uitdaging enorm faalde.

Bones maakte niet alleen deel uit van het winnende team, maar hij maakte ook de top 3! Nadat de juryleden hadden beraadslaagd, was het een goed idee dat hij de eerste challenge-overwinning mee naar huis zou nemen. Bones won niet alleen de uitdaging, maar zorgde ook voor veiligheid voor volgende week, wat duidelijk maakt dat hij de moeite waard is om in de gaten te houden.

Aanbevolen: