The Bachelorette': Michelle Young confronteert Jamie Skaar over de geruchten

Inhoudsopgave:

The Bachelorette': Michelle Young confronteert Jamie Skaar over de geruchten
The Bachelorette': Michelle Young confronteert Jamie Skaar over de geruchten
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'The Bachelorette' van 2 november 2021 worden hieronder besproken. The Bachelorette warmt op en maakt de schoonheid van dit seizoen, de beslissing van Michelle Young, nog moeilijker! Hoewel er een aantal veelbelovende keuzes zijn, vooral na de twee groepsdata van vanavond, wordt het duidelijk dat er een paar mannen zijn die Michelle's tijd niet waard zijn.

Terwijl Pizza Peter en Will er volop mee bezig waren, lijkt het alsof het drama nog steeds gericht is op de schurk van dit seizoen, Jamie Skaar. Vorige week creëerde Jamie een gerucht over Michelle en mededeelnemer, Joe Coleman. Hoewel hij beweerde dat het huis over de geruchten sprak, is het veilig om te zeggen dat hij het was en alleen hij die erover sprak.

Nou, het lijkt alsof zijn plan vanavond volledig in zijn gezicht ontplofte nadat Rick Michelle aan de kant nam om haar te laten weten dat geen van de mannen haar karakter in twijfel trok of de vermeende geruchten dat Jamie begon. De Bachelorette-lead nam snel het heft in eigen handen en fans zijn er dol op!

Jamie begint valse datinggeruchten over Michelle

Jamie Skaar leek op de vlucht te zijn voor Michelle's hart, vooral na hun romantische rotsklimdate in Joshua Tree, maar dat eindigde snel toen hij het gerucht deed dat Michelle uitging met collega-deelnemer Joe Coleman voor de seizoen. Terwijl het duo een snelle connectie deelde via DM voordat ze zich aanmeldden voor The Bachelorette, Joe snelde Michelle snel na een paar berichten, maar in Jamie's hoofd ging het verhaal een beetje anders.

Hij twijfelde niet alleen aan het karakter van Michelle, maar hij beweerde ook dat de mannen het hadden over haar datingleven terwijl zoiets niet gebeurde. Jamie ging nog een stap verder door een verhaal te verzinnen dat een vriend van hem Michelle in Minnesota had gezien toen hij een restaurant verliet met een "lichte huidballer", wat Coleman impliceerde, wat ook niet waar was.

Jamie's manipulatie wordt ontmaskerd

Het was duidelijk dat Jamie het verhaal in zijn voordeel manipuleerde om Michelle's vertrouwen te winnen, maar hij werd snel ontmaskerd omdat hij het gerucht had gecreëerd, het in stand hield en vervolgens loog dat hij dat ooit had gedaan. Jakkes! Tijdens de aflevering van vanavond zetten Rick, Nayte en Casey hun detectivehoed op om erachter te komen wie het gerucht begon.

Het duurde niet lang voordat Rick Michelle benaderde om haar te laten weten dat de mannen absoluut niets in vraag stelden, wat haar ertoe bracht de bonen te morsen dat Jamie degene was die haar er alles over had verteld. De drie heren brachten Jamie binnen voor een praatje om zijn kant van het verhaal te horen, maar zagen hem op de meest schuldige manier naar woorden zoeken.

Jamie onthulde dat hij Michelle over de geruchten had verteld als een "preventieve" maatregel, zodat het geen eigen leven zou gaan leiden. Skaar verwees naar de datinggeruchten als een 'personage', terwijl het personage in feite in zijn hoofd zat. Zijn uitleg kwam niet overeen met wat hij Michelle vertelde, waardoor ze geen andere keuze had dan hem te confronteren.

Michelle confronteert Jamie en stuurt hem naar huis

Michelle verspilde absoluut geen tijd voordat ze een-op-een met Jamie sprak om dit alles tot op de bodem uit te zoeken. Nadat ze had geprobeerd zich hieruit te wurmen, liet Michelle hem niet los. De Bachelorette-lead maakte duidelijk dat hij een gerucht had verspreid dat nooit heeft bestaan, om mee te beginnen. Ze was niet alleen over zijn capriolen heen, maar Michelle maakte van die gelegenheid gebruik om voorgoed afscheid te nemen van Jamie!

Fans wilden niet alleen dat Jamie de schoen zou krijgen, maar ze waren ook blij om te zien hoe Michelle voor zichzelf opkwam! Nadat ze beweerde dat ze hem niet langer kon vertrouwen, werd Jamie door Michelle gezien en geëlimineerd uit de show. Opgeruimd staat netjes! Rechts? Kijkers waren opgetogen om te zien hoe karma sneller bij Jamie kwam dan verwacht, maar het was vanaf het begin duidelijk dat hij een gat groef dat veel te diep was om er ooit uit te komen.

Aanbevolen: