Waarom fans denken dat het gewichtsverlies van 'Southern Charm'-ster Kathryn Dennis tragisch was

Inhoudsopgave:

Waarom fans denken dat het gewichtsverlies van 'Southern Charm'-ster Kathryn Dennis tragisch was
Waarom fans denken dat het gewichtsverlies van 'Southern Charm'-ster Kathryn Dennis tragisch was
Anonim

Het was een hele rit om naar Kathryn Dennis te kijken in Bravo's populaire realityserie Southern Charm. Toen we Kathryn aan het begin van de show voor het eerst ontmoetten, was ze superjong en begon ze voor Thomas Ravenel te vallen. Terwijl sommige mensen zich afvroegen wat hun leeftijdsverschil was, leken ze elkaar echt leuk te vinden. En het duurde niet lang voordat Kathryn vertelde dat ze zwanger was.

Hoewel we snel vernamen dat Kathryn en Thomas niet goed samen waren, delen de twee hun twee kinderen Kensington en Saint. Kathryn en Thomas hebben een dramatische, chaotische relatie gehad, maar Kathryn is nu aan het daten met Chleb Ravenell en het lijkt niet waarschijnlijk dat Kathryn en Thomas ooit weer bij elkaar zullen komen. Omdat Kathryn een controversieel figuur is, zijn fans, dankzij sommige van haar opmerkingen en gedrag, nieuwsgierig naar Kathryns achtergrond. Onlangs realiseerden fans zich dat Kathryn wat kilo's was afgevallen. Laten we eens kijken waarom fans denken dat het gewichtsverlies van Southern Charm-ster Kathryn Dennis tragisch was.

Waarom verloor Kathryn Dennis gewicht?

Terwijl mensen praten over hoe echt Southern Charm is, heeft Kathryn Dennis veel moeite gehad in haar persoonlijke leven en dat is zeker iets dat echt is gebeurd.

Fans begonnen in een aflevering van seizoen 7 te merken dat Kathryn Dennis was afgevallen en begonnen zich zorgen over haar te maken, door op sociale media te delen dat het misschien te wijten was aan drugsgebruik.

Volgens Meaww.com twitterde een fan van Southern Charm: "Ziet Kathryn er uitgemergeld uit in haar biechtstoel?" en een andere fan twitterde: "Whoa… is Kathryn terug bij die Coca-Cola? Haar nieuwste biechtstoel ziet er niet… gezond uit."

Een fan twitterde ook: "Whooooooah, Kathryn ziet er gezond uit in de aflevering … maar haar biechtstoel. Ziet iemand anders een drugsverslaafde met snel gewichtsverlies in de biechtstoel?"

Aangezien fans van Southern Charm al zoveel jaren naar de show kijken en Kathryn nu nog maar 30 is, wat bewijst hoe jong ze was toen ze meedeed aan de serie, is het geen wonder dat fans zo bezorgd zijn. Fans maken zich ook vooral zorgen omdat Kathryn naar een afkickkliniek ging toen ze in 2016 niet slaagde voor een drugstest.

Verschillende fans deelden hun mening in een paar verschillende Reddit-threads en vermeldden dat Kathryn er ook anders uitziet op veel Instagram-foto's. Een fan schreef: "Kijk maar eens op haar Instagram, ze ziet er heel anders uit. Door het rode haar zag ze er zo onderscheidend uit nu ze op iedereen lijkt. Ik weet niet wat meer schokkend is aan de haarkleur of het gewichtsverlies?"

Thomas Ravenel heeft vaak gezegd dat Kathryn Dennis drugs gebruikt. Volgens The Sun zei Thomas in openbare documenten van de rechtbanken van South Carolina dat een vriend wegging met Kathryn, Kathryns vriend Chleb en de kinderen van Thomas en Kathryn. Volgens de rechtbankverslagen was de vriend "getuige van veel cocaïnegebruik tijdens deze reis en dat Kathryn cocaïne binnen handbereik van de kinderen had achtergelaten, wat hij gevaarlijk vond." Kathryn antwoordde: "Ik gebruik geen cocaïne, dus natuurlijk heb ik er geen weggelaten waar onze kinderen toegang toe hebben."

Het gezinsleven van Thomas Ravenel en Kathryn Dennis

Thomas Ravenel deed ook een zeer sterke bewering over hun zoon Saint: volgens The Sun zei hij

Saint werd "vroeger gediagnosticeerd met FAS vanwege Kathryns overmatige drugs- en alcoholgebruik terwijl hij in de baarmoeder was" en had "jarenlang spraak- en ergotherapie om zijn vertragingen tegen te gaan, maar hij loopt nog steeds achter op school.”

De strijd om de voogdij tussen Thomas en Kathryn was bijzonder zwaar. Volgens Us Weekly hadden Kathryn en Thomas in 2018 50/50 voogdij, aangezien een door de rechtbank ingehuurde arts in 2017 zei dat co-ouderschap een goed idee zou zijn. In oktober 2018 wilde Kathryn de volledige voogdij, omdat Thomas was gearresteerd voor mishandeling en mishandeling. De twee kregen in de zomer van 2019 gezamenlijk voogdij, maar daar eindigde het niet.

Thomas zei in 2019 dat Kathryn verslaafd was aan medicijnen op recept en schreef: "[Dennis] misbruikt medicijnen op recept, gebruikt illegale drugs en drinkt regelmatig alcohol in combinatie. [Dennis] is bedwelmd door het misbruik van voorgeschreven medicijnen en/of het gebruik van illegale drugs terwijl hij alleen verzorgd werd.”

In het voorjaar van 2021 hoorden fans dat Thomas de voogdij heeft en Kathryn de kinderen in het weekend kan zien als die bezoeken onder toezicht staan. Het is echt triest om te horen dat Kathryn de voogdij is kwijtgeraakt, en hoewel het naar verluidt tijdelijk is, vragen fans zich af wat er in de toekomst zal gebeuren.

De waarheid over Kathryn Dennis's tijd op 'Southern Charm'

Southern Charm-fans hebben gezien dat Kathryns medesterren zich regelmatig zorgen over haar maken. In een aflevering genaamd "Gone Girl" zou Kathryn naar een trainingsles gaan met Naomi Olindo en niemand kon haar vinden. Toen Kathryn naar Danni Bairds huis ging, zei Danni: "Waar ben je in godsnaam geweest, en waarom reageerde je niet op me, en waarom gaf je me bijna een hartaneurysma?"

In een hartverscheurende scène legde Kathryn uit dat ze aan een depressie lijdt en dat de dingen met Thomas te veel waren.

Southern Charm maakt zich zeker zorgen over het gewichtsverlies van Kathryn Dennis en hopen dat het goed met haar gaat.

Aanbevolen: