Waarom het gewichtsverlies van Jessica Simpson tragischer is dan fans denken

Inhoudsopgave:

Waarom het gewichtsverlies van Jessica Simpson tragischer is dan fans denken
Waarom het gewichtsverlies van Jessica Simpson tragischer is dan fans denken
Anonim

Als we aan Jessica Simpson denken, denken we aan haar scheiding van Nick Lachey, haar reality-tv-programma Newlyweds, en die keer droeg ze "moederjeans" en iedereen praatte er wekenlang over. Het is zeker geen geheim dat ze worstelde toen ze uit de 'mooie popzanger'-vorm wilde komen waarin ze was gevormd. Het is altijd moeilijk om je leven te leven terwijl iedereen je elke beweging bekijkt, klaar met een mening of oordeel.

Jessica Simpson is altijd zo eerlijk en vertelt dat ze problemen had met haar wenkbrauwen toen ze begon met acteren, dus het is geen wonder dat haar memoires voor 2020 Open Book heet. Jessica heeft gesproken over de moeilijke tijden in haar leven, van haar alcoholisme tot haar scheiding, en ze is ook openhartig geworden over het verliezen van gewicht. Blijf lezen om erachter te komen waarom het gewichtsverlies van Jessica Simpson tragischer is dan fans denken.

Jessica Simpson werd aangemoedigd om af te vallen

Als een beroemdheid een hoop gewicht verliest, willen mensen horen wat ze hebben gedaan, maar er is meestal meer aan de hand, zoals toen het gewichtsverlies van Rebel Wilson eigenlijk negatief was.

Fans herinneren zich toen Jessica Simpson wat gewicht verloor toen ze jonger was… maar fans weten misschien niet dat dit eigenlijk om een heel trieste reden was.

Tommy Mottola wilde dat Jessica Simpson 15 pond zou afvallen als voorwaarde om te worden getekend bij zijn platenlabel. Ze was toen pas 17 jaar oud en ze was erg voorzichtig met wat ze at en vertrouwde ook op dieetpillen om af te vallen, volgens The Daily Mail. Tommy zei tegen Jessica: "Dat is wat er nodig is om Jessica Simpson te zijn", aldus E! Nieuws.

Jessica deelde alles over deze trieste tijd in haar leven in haar memoires, Open Boek.

Volgens People vertrouwde de zanger twee decennia lang op dieetpillen. Jessica schreef: "Ik begon stemmen te horen toen ik 's nachts alleen was, wachtend tot de slaappil begon te werken…" Doe meer sit-ups, dikke.”

Jessica Simpson heeft te maken met onzekerheden over haar lichaam

Fans zullen zich het eerste album van Jessica Simpson herinneren, Sweet Kisses, dat in 1999 werd uitgebracht. Het nummer "I Wanna Be With You" was een enorme hit en leidde tot het album Irresistible uit 2001. Andere albums van Jessica zijn In This Skin uit 2003, het kerstalbum ReJoyce uit 2004, A Public Affair uit 2006, Do You Know uit 2008 en het kerstalbum Happy Christmas uit 2010.

Jessica Simpson leerde lessen van haar baby Maxwell en volgens Us Weekly deelde ze haar gedachten in 2013 in een blogpost voor de Parents GoodyBlog. Jessica zei: "Door Maxwell op te voeden realiseer ik me dat ik niet wil dat ze ziet dat ik mezelf in elkaar sla voor dingen als voedselkeuzes of cijfers op een schaal. Ik wil niet dat ze zoiets van mij leert."

Jessica vervolgde: "Die dingen bepalen niet wie we zijn, maar zorgen ervoor dat we ons vreselijk over onszelf voelen. Ik wil haar leren zichzelf te waarderen, naar zichzelf te luisteren en de wereld buiten te sluiten. Ik wil dat ze het weet haar waarde, in plaats van haar energie te besteden aan het bestrijden van negatieve stemmen van binnenuit. Ik wil haar leren om erachter te komen wat echt goed voor haar is, in plaats van zich zorgen te maken over wat iemand anders denkt."

Jessica Simpson's recentere gewichtsverlies is gezond geweest

Jessica Simpson is een moeder van drie kinderen: de 9-jarige Maxwell, de 8-jarige Ace en de 2-jarige Birdie Mae. Jessica wilde afvallen nadat ze haar derde baby had gekregen en haar trainer Harley Pasternak vertelde dat Jessica Simpson op een gezonde manier afgevallen was.

Volgens Today.com streefde Jessica ernaar om zeven uur per nacht te slapen, omdat dit nuttig was, en ze at ook 'cheat-ma altijden' in plaats van één 'cheat-dag'. Jessica at elke dag twee tussendoortjes en drie ma altijden en zorgde ervoor dat ze voldoende eiwitten binnen kreeg.

Wat betreft lichaamsbeweging, Jessica begon dagelijks 14.000 stappen te lopen, en in het begin deed ze er 6.000 om er naar toe te werken.

Prevention meldde dat Jessica in 2020 een foto van zichzelf deelde terwijl ze yoga deed op haar Instagram-account, en haar fans hoorden dat ze 100 pond was afgevallen. Jessica's trainer legde uit over haar trainingsroutine: "We zijn begonnen met een volledige lichaamstraining, één set van elke oefening, niet echt te veel intensiteit per lichaamsdeel doen en geleidelijk het volume en de intensiteit verhogen. Focussen op een paar spiergroepen per dag. Elke dag van de week verschillende spieren."

Het is hartverscheurend om te horen waarom Jessica Simpson gewicht verloor toen ze nog maar 17 jaar oud was, maar fans zijn zeker blij en opgelucht om te horen dat ze nu zoveel gelukkiger is.

Aanbevolen: