Hoe Cardi B echt denkt over het hosten van de AMA's

Inhoudsopgave:

Hoe Cardi B echt denkt over het hosten van de AMA's
Hoe Cardi B echt denkt over het hosten van de AMA's
Anonim

Nu Grammy Award-winnende rapper Cardi B muziek- en filmervaring op zak heeft, krijgt ze nu de kans om haar presentatordebuut te maken tijdens de American Music Awards van dit jaar. Er werd lang naar de komende show uitgekeken, deels omdat ze de show zal hosten.

Het Twitter-profiel van de awardshow is sindsdien opgeblazen met tweets en retweets van andere artiesten en heeft meerdere promoties van de "Bodak Yellow"-rapper getoond. Een van hun meest recente tweets is een video van een video van zestig seconden waarin ze de show bespreekt en hoe nerveus ze is om te presenteren!

Cardi B nam de tijd in de video om iedereen te laten zien dat ze misschien beroemd is, maar ze is nerveus om vooraan te staan bij een groot evenement zoals iedereen. Hoewel ze niet verbaasd zal zijn als er iets gênants gebeurt op het podium, hoopt ze dat ze iedereen trots zal maken.

Ga groot of ga naar huis

"Ik ben echt nerveus als, zoals, ik weet het niet, alsof mensen me oubollig vinden of zo kribbig als dat me nerveus maakt." Ze vertelde Variety echter dat ze niet al te boos zal zijn als ze geen indruk maakt op kijkers. "Als mensen van me houden, zal ik meer doen. Als mensen niet van me houden, ga ik gewoon naar huis en ga slapen."

In tegenstelling tot de meeste presentatoren van awardshows, is de beroemdheid van plan om tijdens de show geen grappen te maken tegen haar vrienden. "Mijn grappen zijn het soort grappen die ik tussen jou en mij moet maken. Ik kan mijn grappen niet publiekelijk maken, want dan gaan jullie denken… ik kan onbeleefd zijn!" Ze zal er ook voor zorgen dat, hoewel ze de gastheer is, deze show gaat over de artiesten die deel uitmaken van de show via categorieën en uitvoeringen. "Ik ben de gastheer, maar ik voel me als de artiesten en hun uitvoeringen, het is als hun nacht, weet je wat ik zeg? Zoals wanneer je optreedt, is het jouw nacht."

Cardi B's prestaties tot nu toe

Cardi B heeft sinds 2018 elk jaar American Music Awards gewonnen, het eerste jaar dat ze werd genomineerd. Ze won 2018's favoriete artiest - Rap/Hip Hop, en heeft prijzen gewonnen voor de nummers "Bodak Yellow", "Finesse" en "WAP". Ze maakt dit jaar kans op drie American Music Awards, waaronder Favorite Female Artist - Rap/Hip-Hop en Favorite Song- Rap/Hip-Hop voor 'Up'.

Ze voerde ook haar nummer "I Like It" uit tijdens de show in 2018 met J Balvin en Bad Bunny. Hoewel het nummer dat jaar populair was op streamingdiensten, viel het niet in de prijzen. Er werd ook bevestigd dat ze dit jaar alleen gastheerschapstaken zal uitvoeren en geen "Up" zal uitvoeren.

De American Music Awards worden live uitgezonden op zondag 21 november om 20:00 uur. ET op ABC. Artiesten dit jaar zijn onder andere BTS, Olivia Rodrigo, Bad Bunny en Silk Sonic. BTS zal zowel met Coldplay als met Megan Thee Stallion optreden. Alle winnaars worden aan het einde van de show bekend gemaakt.

Aanbevolen: