90 Day Fiancé': wat zijn de carrières van Blake en Jasmin nu?

Inhoudsopgave:

90 Day Fiancé': wat zijn de carrières van Blake en Jasmin nu?
90 Day Fiancé': wat zijn de carrières van Blake en Jasmin nu?
Anonim

De Amerikaanse reality-tv-serie die 90 dagen verloofde is, werd voor het eerst uitgezonden in 2014. Pas verloofde stellen sturen (waarvan één in het buitenland) om elkaar persoonlijk te ontmoeten en te trouwen vóór de 90-dagenmarkering (het verstrijken van de K-1 Visa), heeft de show 8 seizoenen zien komen en gaan zonder tekenen van een spoedig einde.

Seizoen 7 van TLC's reality-hit introduceerde kijkers bij Blake Abelard en Jasmin Lahtinen Nadat ze elkaar voor het eerst online hadden gevonden, zou het toekomstige stel elkaar persoonlijk ontmoeten aan de ijzige noordelijke kusten van Finland (Jasmin's thuisland). Maar wat heeft het stel uitgespookt sinds de uitzending van de show? Hoe zit het met de carrièremogelijkheden van de aspirant-muzikant en het Finse model?

6 Hun gezamenlijke YouTube-kanaal

De streamingwereld is ongetwijfeld een van de beste platforms om je aanwezigheid als entertainer of influencer te laten voelen, en dat is precies wat Blake en Jasmin zijn begonnen te doen. Het voormalige realityshow-koppel waagde zich in de wondere wereld van YouTube met hun serie, Blake en Jasmin's Reality Reel. Het kanaal debuteerde in 2019 en heeft een aanhang van 11,6 K-abonnees verzameld en beschrijft hun avonturen en dagelijkse routine en bevat ook af en toe een vraag en antwoord met het paar. Volgens Blakezelf tijdens de nieuwste video op het kanaal getiteld "What's New With Our YouTube", noemt hij een apart YouTube-kanaal aan de horizon, evenals Twitch-inhoud onderweg. Het lijkt erop dat er in de nabije toekomst nogal wat fans van het paar zullen vertrekken.

5 Blake maakt nog steeds beats

Muzikant zijn is een fulltime baan en je onderdompelen in alles wat de muziekindustrie te bieden heeft, nou ja, dat is weer een bolletje was. Blake Abelard is in de eerste plaats een muzikant. De DJ uit Los Angeles blijft kijkers, volgers en fans voorbeelden geven van wat hij muzikaal op tafel brengt (of moeten we zeggen draaitafel) met posts en online snippets. Blake, of Hollow Brooks zoals hij bekend staat op Instagram, is ook de vice-president van Supratta Records en een ervaren audio-ingenieur en producer. Blake lijkt open te staan voor feedback van fans (wat hij in ieder geval op zijn YouTube-kanaal zegt), maar balanceert zijn producertaken met het creëren en beheersen van nieuwe beats.

4 Jasmin's Instagram-aanwezigheid

De steeds groter wordende wereld van sociale media heeft de wereld stevig in haar greep. Een voertuig om niet alleen uw naam en imago in de openbaarheid te brengen, maar ook om bestaande roem uit te breiden. Een snelle trip door de virtuele zalen van Instagram, je zult zeker influencers van over de hele wereld tegenkomen. Jasmine is binnen de IG-kring geweest en breidt haar merk elke dag uit. Met 160 duizend Instagram-volgers op haar naam wordt de social media-ster elke dag een prominente influencer. Zowel zij als haar man blijven hun merk bouwen lang na hun verschijning op 90 Day Fiancé.

3 Jasmin blijft modelleren

Jasmin's modellencarrière vertoont geen tekenen van vertraging. Met haar optreden naast Blake Abelardop 90 Day Fiancé en haar groeiende aanwezigheid op sociale media (daarover later meer) heeft haar modellencarrière een enorme boost gekregen. Jasmin heeft zich echter niet beperkt tot alleen maar modellenwerk. Afgezien van het deelnemen aan meerdere schoonheidswedstrijden in Finland, is de 27-jarige inwoner van Los Angeles een ervaren turnster. Wat biedt de toekomst voor de inwoner van Helsinki? De tijd zal het zeker leren.

2 Liefdesspellen

De nieuwe streamingdienst voor abonnementen, Discovery+, is gastheer voor een nieuwe reality-spelshow genaamd Love Games. Love Games, een spin-off van 90 Day Fiancé, werd afgelopen februari gelanceerd en bracht 24 stellen uit het verleden van 90 Day Fiancé samen om te strijden om de 'ultieme opscheprechten' van de franchise.” Onder de 24 stellen zijn Blake en Jasmin Met nog een ander voertuig om hun beelden in de hoofden van fans te pleisteren en hun nalatenschap als realityshow-beroemdheden te versterken, zowel Blake als Jasmin zijn volledig te zien in deze nieuwe serie. Hoewel het paar de wedstrijd niet won (die onderscheiding gaat naar Andrei en Elizabeth), deden Blake en Jasmin het goed.

1 Blake wil 'een Larissa arresteren'

Emulatie of in de voetsporen treden van een leeftijdsgenoot is niet alleen gebruikelijk in de entertainmentindustrie, maar in het dagelijks leven, vooral als je landgenoot aanzienlijke bijval, roem of zelfs schande heeft gekregen. Blake heeft onlangs bekend gemaakt dat hij het pad wil volgen van Larissa Dos Santos Lima Een van de sterren van seizoen 6 van 90 Day Fiancé, Larissawerd ontslagen uit het netwerk nadat ze in de entertainmentindustrie voor volwassenen had gewerkt. Volgens Soapdirt.com, die bevrijd wil worden van zijn TLC NDA, heeft Abelard gezegd dat hij misschien "een Larissa moet arresteren" en zijn aubergine in een livestream moet laten zien.’ Hij vervolgde, ‘moet ik ze laten zien hoe het moet?’ Blake voegde er ook aan toe: “de mensen hebben gesproken.” Een tweesnijdend zwaard met betrekking tot een carrièrestap, op zijn zachtst gezegd. Zal het een gedurfde stunt zijn om los te komen van een bindend contract, een openbare stunt of het begin van een gloednieuwe carrière in de porno-industrie? De tijd zal het leren.

Aanbevolen: