Hier zijn de 'Teen Wolf'-castleden met de absoluut slechtste carrières

Inhoudsopgave:

Hier zijn de 'Teen Wolf'-castleden met de absoluut slechtste carrières
Hier zijn de 'Teen Wolf'-castleden met de absoluut slechtste carrières
Anonim

Een hoofdrol spelen in een populaire tv-serie lijkt de perfecte manier om op te vallen en een solide, langdurige Hollywood-carrière te hebben. Fans houden zo veel van het personage dat je speelt dat ze je carrière op de voet volgen en elke film of tv-show waarin je speelt willen zien. De jonge acteurs in MTV's drama Teen Wolf leken helemaal klaar voor roem en het lijkt erop dat ze eraan werken de bovennatuurlijke show was super spannend. Cody Christian speelde graag Theo, en Tyler Posey en Dylan O'Brien zijn vrienden.

Hoewel de cast van Teen Wolf hun populaire personages perfect speelt, nemen ze niet altijd de beste beslissingen, en sommige rollen waren flauw. Blijf lezen om de leden van de Teen Wolf-cast te zien die hebben gespeeld in een aantal slecht beoordeelde of gewoon slechte films.

6 Shelley Hennig: $1 miljoen

Het is 10 jaar geleden dat Teen Wolf werd uitgezonden en fans herinneren zich hoe Shelley Hennig de rol van Malia speelde. Shelley Hennig heeft een nettowaarde van $ 10 miljoen, volgens Celebrity Net Worth. Shelley speelde als Blaire in de horrorfilm Unfriended, maar niet al haar credits zijn geweldig.

Shelley's slechtste carrièrestap was de hoofdrol in de Netflix-film The After Party. De Rotten Tomatoes-publieksscore van de film mag dan 86 procent zijn, de Tomatometer is 0 procent, wat bewijst dat critici het helemaal niet leuk vonden. Owen wil een beroemde en succesvolle rapper worden en Shelley speelt Alicia, de zus van Owens vriend Jeff, op wie Owen verliefd wordt. De film is zo impopulair dat er zelfs een petitie van Change.org is om de film te verwijderen, omdat er een liedje is dat lacht om mensen met epileptische aanvallen. 2, 701 mensen ondertekenden.

5 Dylan Sprayberry: $2 miljoen

Celebrity Net Worth schat het vermogen van Dylan Sprayberry op $ 2 miljoen, en hoewel hij beroemd werd door het spelen van Liam Dunbar in seizoen 4, 5 en 6 van Teen Wolf, heeft hij niet veel andere gedenkwaardige rollen gehad.

Dylan speelde Flynn in de film Vanished: Left Behind - Next Generation uit 2016, die op IMDb een score van 3,8 op 10 heeft. Het verhaal volgt Gabby, die ervoor moet zorgen dat het goed gaat met haar en haar jongere zus zodra er tonnen mensen verdwijnen. Er is geen Tomatometer op Rotten Tomatoes omdat er geen recensies waren om te kloppen.

4 Holland Roden: $4 miljoen

Celebrity Net Worth meldde dat het vermogen van Holland Roden $ 4 miljoen is. Voordat hij Lydia Martin speelde in Teen Wolf, verscheen Holland in een Bring It On spin-off film die het absoluut niet goed deed. Holland was een studente toen ze voor de show werd gecast: ze vertelde Seventeen Magazine: "Ik was er best goed in om naar de les te gaan en betrokken te blijven, dus ze kenden mijn verhaal en ze wisten dat er een mogelijkheid was dat dat zou kunnen gebeuren."

Bring It On: Fight to the Finish was een direct-to-video film die in 2009 werd uitgebracht. Holland speelde Sky, de stiefzus van de hoofdpersoon, Lina, gespeeld door Christina Millan. De film heeft een 5,3 uit 10 rating op IMDb. Het was film nummer vijf in de franchise en veel mensen vinden dat de eerste film de beste is.

3 Colton Haynes: $4 miljoen

Colton Haynes heeft twee indrukwekkende tv-rollen gehad: Roy Harper/Arsenal in Arrow en Jackson Whittemore in Teen Wolf. En hij heeft een indrukwekkend vermogen van $ 4 miljoen.

Colton speelde een stripper genaamd Scotty McBody in de film Rough Night uit 2017. Hoewel de film een geweldige en getalenteerde cast heeft en Kate McKinnon, Zoë Kravitz en Scarlett Johansson in de hoofdrol speelt, werd hij niet erg goed ontvangen. Het heeft een publieksscore van 29 procent op Rotten Tomatoes en veel fans vonden het verhaal van samen feestende vrienden niet erg origineel. Een persoon schreef op Rotten Tomatoes dat het voelde als bruidsmeisjes: "Waarom krijgen namaakproducten een slechte naam? Omdat ze niet eens in de buurt komen van de originelen, ja?"

2 Dylan O'Brien: $7 miljoen

Hoewel de Teen Wolf-rol van Dylan O'Brien geliefd is, aangezien hij Scott's goede vriend Stiles speelt, en hij een mooi vermogen heeft van $ 7 miljoen, werd zijn Netflix-horrorfilm The Open House uit 2018 slecht beoordeeld.

Het probleem met de film? Het is erg donker en deprimerend, met Logan en zijn moeder Naomi die worden gestalkt door een moordenaar in een landhuis. Een fan begon een Reddit-thread en noemde het "een van de slechtste horrorfilms die ik ooit heb gezien" en het algemene gevoel is dat er geen echt verhaal of echt einde is. Het heeft ongelooflijk lage Rotten Tomato-beoordelingen: 13 procent op de Tomatometer en een publieksscore van 8 procent.

1 Tyler Posey: $7 miljoen

Celebrity Net Worth rapporteerde het vermogen van Tyler Posey als $7 miljoen, en hij werd super beroemd nadat hij Scott McCall speelde in de geliefde MTV-serie Teen Wolf.

Tyler Posey speelde in de horrorfilm Alone 2020, een video-on-demandfilm. De film heeft een heel deprimerend plot: als de hoofdpersoon tijdens de pandemie thuis is, wil hij er zijn voor zijn buurman, maar zombies vallen aan. De film heeft een score van 25 op de Tomatermeter.

Aanbevolen: