Wat is er echt gebeurd tussen Meg Ryan en John Mellencamp?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt gebeurd tussen Meg Ryan en John Mellencamp?
Wat is er echt gebeurd tussen Meg Ryan en John Mellencamp?
Anonim

Dankzij haar rollen in de zoete romantische komedies You've Got Mail en Sleepless In Seattle houden we allemaal van Meg Ryan, en we volgen haar Hollywood-carrière al tientallen jaren. Na het spelen van de geliefde personages Kathleen Kelly en Annie Reed, nam Meg rollen op zich in French Kiss, Kate & Leopold, en speelde ze Karen in twee afleveringen van Web Therapy. Hoewel we hebben gemerkt dat het gezicht van Meg Ryan er anders uitziet, voelt ze zich nog steeds als iemand met wie we ons kunnen identificeren. Ze lijkt een lieve, vrolijke persoonlijkheid te hebben en gedraagt zich niet echt als een beroemdheid.

We horen graag over de band tussen Meg Ryan en Tom Hanks, omdat het zo leuk was om de acteurs samen in verschillende films te zien schitteren. Maar terwijl Tom Hanks sinds 1988 gelukkig getrouwd is met Rita Wilson, heeft het liefdesleven van Meg Ryan ups en downs gekend. We waren geïnteresseerd om te horen dat Meg Ryan aan het daten was en vervolgens verloofd was met John Mellencamp, maar helaas gingen de twee hun eigen weg. Blijf lezen om erachter te komen wat er echt is gebeurd tussen Meg Ryan en John Mellencamp.

Wat is er gebeurd tussen Meg Ryan en John Mellencamp?

Zovelen van ons rekenen Meg Ryan's films tot onze favorieten, terwijl Mindy Kaling droomt van een You've Got Mail-reboot.

In sommige gevallen lijkt liefde gewoon niet genoeg om een relatie in stand te houden, laat staan een huwelijk, en het klinkt alsof dat hier het probleem was.

Meg Ryan en John Mellencamp gingen in 2019 uit elkaar en volgens People zei een bron dat het stel veel ruzie had. De bron legt uit: “Ze vechten en maken het goed en vechten en maken het weer goed. Sommige mensen gedijen daar goed bij.”

Een bron beschreef hun relatie ook als "vluchtig" en zei: "Ze houden van elkaar, maar er zijn meningsverschillen die problemen kunnen worden."

Het is interessant om op te merken dat Meg Ryan en John Mellencamp elkaar al vele jaren kennen. Volgens Closer Weekly zijn ze uit elkaar gegaan en daarna een paar keer herenigd. Ze dateerden van november 2010 tot augustus 2014, werden daarna herenigd in 2014 en gingen toen uit elkaar in 2015. Toen Meg en John in 2017 weer gingen daten, duurde dat tot 2019 toen ze besloten dat ze toch niet zouden trouwen.

Volgens People werd John Mellencamp in 2017 geïnterviewd door Howard Stern en hij zei over Meg Ryan: Ik hield van Meg Ryan. Ze haat me tot de dood. Ik denk dat het komt omdat ik een kind ben. Ik gooi aanvallen, ik klaag, ik klaag. Ik ben humeurig.”

Een bron vertelde aan Closer Weekly dat Meg onafhankelijkheid nodig heeft en het klinkt alsof dat misschien een andere factor is die tot hun breuk heeft geleid. De bron zei: Ze zal altijd van John houden, en echt, ze legt geen van de schuld bij zijn voeten. Hij moet zijn wie hij is, maar heel belangrijk, Meg moet haar eigen visie, haar eigen identiteit en plot voorop stellen. haar leven uit zoals ze zich het beste voelt. En op dit moment vindt ze dat het het beste is dat ze hun eigen weg gaan.”

Wilde John Mellencamp met Meg Ryan trouwen?

John Mellencamp is zeker het meest bekend om zijn populaire nummer "Jack And Diane", met de ontroerende tekst van het refrein "life goes on, long after the thrill of living is gone." Fans van The Real Housewives of Beverly Hills hebben zijn dochter Teddi leren kennen, aangezien ze een paar seizoenen meedeed aan de show.

Het was spannend om zo'n iconische muzikant en actrice samen te zien, dus het is absoluut jammer dat het niet is gelukt.

Maar was John Mellencamp geïnteresseerd in een ander huwelijk? Volgens People was John niet van plan om te trouwen, aangezien een bron zei: "Hij wilde niet opnieuw trouwen."

John was van 1970 tot 1981 getrouwd met Priscilla Esterline en ze hebben samen een dochter genaamd Michelle. John trouwde in 1981 met Victoria Granucci en ze delen twee kinderen, Teddi en Justice, en scheidden in 1989. John trouwde vervolgens in 1992 met Elaine Irwin en ze delen twee kinderen, Speck en Hud. Ze zijn in 2011 gescheiden.

Meg Ryan was van 1991 tot 2001 getrouwd met Dennis Quaid en ze delen een zoon, Jack Quaid, die ook acteur is.

Volgens Today.com legde Meg Ryan uit dat toen ze ging scheiden en mensen allerlei dingen over haar begonnen te zeggen, ze de behoefte om aardig gevonden te worden losliet. Ze gaf niet meer om wat mensen dachten en realiseerde zich dat niemand de waarheid echt zou weten, althans niet gebaseerd op een roddelblad.

John Mellencamp heeft een paar relaties gehad sinds hij en Meg Ryan uit elkaar gingen. Na het daten en uit elkaar gaan met Jamie Sue Sherrill, een beroemde dermatoloog, begon John Mellencamp een makelaar te zien genaamd Natasha Barrett.

Aanbevolen: