Wat is er echt gebeurd tussen Ryan Seacrest en Julianne Hough?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt gebeurd tussen Ryan Seacrest en Julianne Hough?
Wat is er echt gebeurd tussen Ryan Seacrest en Julianne Hough?
Anonim

Dancing With The Stars alum Julianne Hough, had ooit een spraakmakende relatie met Ryan Seacrest. Het paar dateerde drie jaar voordat ze hun eigen weg gingen. Hun hectische werkschema's zouden de splitsing hebben veroorzaakt.

Televisiepresentator en regisseur Ryan Seacrest is een begrip. Hij heeft zo'n drukke carrière dat fans denken dat hij nooit zal trouwen. Julianne daarentegen was ooit getrouwd met hockeyspeler Brooks Laich.

Het uiteenvallen van Seacrest en Hough verliep in der minne en het duo blijft nog steeds vrienden. Volgens Julianne praten de twee zelfs met elkaar en tonen ze liefde en respect voor elkaar.

Sinds hun breuk zijn ze allebei in verband gebracht met enkele beroemde namen in Hollywood. Op een gegeven moment was er zelfs een gerucht dat Julianne en Leonardo DiCaprio misschien een relatie hadden.

Waarom zijn Julianne Hough en Ryan Seacrest uit elkaar gegaan?

Toen Julianne en Ryan elkaar ontmoetten, was ze net een ster geworden in Dancing With The Stars. Ryan pochte op een succesvolle carrière en was al gevestigd in de entertainmentindustrie. Het paar begon te daten in 2010 en werden vaak samen gezien. Natuurlijk is Julianne een van de mooiste vrouwen met wie Ryan ooit in verband is gebracht (en dat zijn er veel!).

Ryan heeft alles uit de kast gehaald voor zijn vrouw, van vakanties en cadeaus tot privéjets en luxe jachten. Tijdens een optreden op The Ellen DeGeneres Show, schotelde Julianne haar toenmalige vriend voor.

Ze zei: "Hij is echt romantisch. Hij is niet eens in de stad, en ik stapte in mijn auto en er zijn overal bloemen. Voor mijn verjaardag, hetzelfde - bloemen overal. Ik schaamde me bijna. Je loopt naar binnen [de hotelkamer] en je denkt: 'Is dit mijn kamer? Ik weet het niet eens.' Ik schaam me een beetje."

Na drie jaar daten, stopte het duo ermee. Rapporten beweerden dat hun hectische werkschema's een uitdaging waren voor het paar.

Per, The Blast, Julianne vertelde Parade, "Het is moeilijk om te doen, vooral als je zo bezig bent met je werk en jezelf verbetert. Ik denk dat je aan het eind van de dag moet vinden een balans met wat echt belangrijk is."

Julianne voelde zich verloren na het uiteenvallen

Ryan Seacrest is een productieve televisiepresentator en producer. Natuurlijk interesseren mensen zich voor zijn privéleven. Zijn spraakmakende relatie met Julianne werd veel besproken door zowel de media als de fans van de celebs.

Hun uiteenvallen schokte veel fans die erop hoopten dat ze het zouden halen. Hoewel de splitsing van het paar minnelijk was, was het nog steeds moeilijk voor Julianne.

In een Instagram Live met Valeria Lipovetsky vertelde Julianne dat ze zich verloren en leeg voelde na zo'n openbare breuk. Hoewel ze Seacrest niet bij naam noemde, brachten fans de punten met elkaar in verband en kwamen ze erachter dat hij het was naar wie ze verwees.

"Het was 2013 en ik kwam net uit een relatie die erg op de voorgrond stond. Ik zat in privévliegtuigen en op jachten en woonde in een heel, heel goed huis, en mijn leven was echt anders van waar ik ben opgegroeid."

Door bij Ryan te zijn, werd Julianne ongetwijfeld blootgesteld aan bepaalde luxe die ze niet verdiende. Het is vermeldenswaard dat Hough op zichzelf een succesvolle artiest is. Behalve dat ze een professionele danseres is, is ze ook een bekroonde zangeres en acteur.

Hough had het ook over het verlaten van haar relatie met Seacrest om haar eigen weelderige levensstijl te creëren.

"Ik kwam net uit die relatie omdat ik die voor mezelf wilde creëren, omdat ik het gevoel had dat ik het niet verdiende. Ik heb dat niet verdiend. Dus nu moet ik dat gaan creëren voor mezelf."

Ryan en Julianne zijn nog steeds vrienden

Niet alle exen worden gezworen vijanden. Seacrest en Hough zijn zelfs na hun breuk in 2013 vrienden gebleven. Hun vriendschap heeft langer geduurd dan hun romance.

Het paar is verder gegaan met hun leven in het openbaar. De gastheer van American Idol is sinds zijn splitsing van Hough in verband gebracht met verschillende vrouwen. Het Dancing With The Stars-aluin is ook in andere relaties geweest; ze trouwde later met voormalig pro hockeyspeler, Brooks Laich.

Ryan feliciteerde Julianne zelfs met haar huwelijk met haar inmiddels ex-man.

Tijdens Julianne's optreden in Ryan's On Air With Ryan Seacrest talkshow, sprak het duo over hun vriendschap. Ze legden de co-hosts en het publiek uit dat ze vrienden zijn, en ze chatten.

Ryan verklaarde: "[Mijn co-hosts] begrijpen het concept niet dat je vrienden kunt blijven na een breuk. Of na een afspraakje of wat er ook is gebeurd. Julianne voelt hetzelfde als ik. Er is niets ongemakkelijks aan het omdat we jarenlang vrienden zijn gebleven en dat nog steeds zijn."

Ze hebben nog steeds liefde en respect voor elkaar, er was geen onhandigheid tussen hen tijdens de show.

Aanbevolen: