Abbi Jacobson's relatie met vriendin Jodi Balfour: wat we weten

Inhoudsopgave:

Abbi Jacobson's relatie met vriendin Jodi Balfour: wat we weten
Abbi Jacobson's relatie met vriendin Jodi Balfour: wat we weten
Anonim

Coming-out-verhalen zijn niet bepaald de bombshells die ze ooit waren - en dat is maar goed ook. Terwijl eerder publiekelijk uit de kast komen enorme gevolgen kon hebben, vooral voor celebs (lees wat er met Ellen DeGeneres gebeurde toen ze naar buiten kwam, als je haar verhaal niet kent!). Tegenwoordig wordt queer zijn algemeen geaccepteerd en vieren we degenen die de moed vinden om hun waarheid te spreken en open te zijn over hun seksualiteit en genderidentiteit. Een coming-outverhaal veroorzaakt meestal niet echt controverse zoals vroeger, en ha alt vaak amper de krantenkoppen.

Dus als je het nieuws hebt gemist dat Jodi Balfour, ster van Bomb Girls, net in het openbaar naar buiten kwam en haar relatie met Abbi Jacobsen van Broad City aankondigde, beschouw dat dan als een teken van hoe ver we als samenleving zijn gekomen! We wilden even de tijd nemen om de liefde tussen deze twee succesvolle, getalenteerde vrouwen te vieren en wat dieper te graven om te zien wat we te weten konden komen over hun relatie. Hoewel ze het eerder geheim hebben gehouden, konden we het internet ontginnen en uitzoeken wat er met hen aan de hand was. Dit is wat we weten over de relatie van Abbi Jacobsen met Jodi Balfour.

7 Ze zijn al een jaar samen

Ze zijn erin geslaagd om hun relatie vrij rustig te houden, maar blijkbaar riep het eenjarig teken op tot een meer openbare viering van hun liefde. Jodi Balfour plaatste een foto van de twee die zoenen met het bijschrift: "365 dagen van de beste verrassing van mijn leven?". Abbi's post liet hen ook zien opgesloten in een liefdevolle knuffel, met het bijschrift: "Een jaar met deze ongelooflijke mens. Weet niet hoe ik zoveel geluk heb gekregen ❤️".

6 Jodi Balfour kwam dit jaar net in het openbaar

Jodi Balfour kwam net enkele maanden geleden in het openbaar en plaatste tijdens Pride Month op Instagram met een lang bijschrift om haar nieuws te delen. "Op deze laatste dag van de Pride-maand stap ik weg van mijn gevoel van ontoereikendheid, mijn angst om ruimte in te nemen die niet voor mij bedoeld is, en mijn behoefte om dit goed te doen … om te zeggen hoe onmiskenbaar bevrijdend het is geweest om eindelijk te omarmen en verken mijn queerness." Fans betuigden opgewonden hun steun voor de actrice, blij om te horen dat ze haar waarheid naleeft!

5 Jodi heeft de bestie al ontmoet

We weten allemaal dat je relatie niet legitiem is totdat je bestie de persoon in kwestie ontmoet en zijn goedkeuring geeft. Dit geldt dubbel voor paren als Abbi Jacobsen en Ilana Glazer, die niet alleen oude BFF's zijn, maar ook naaste medewerkers en creatieve partners. Jodi Balfour maakte in de zomer van 2021 een Instagram-post waarop Abbi en Ilana lachend met hun armen om elkaar heen te zien zijn en Abbi haar hand tegen Ilana's buikje houdt (ze beviel kort daarna). Hoewel ze hun relatie nog niet hadden aangekondigd, laat dit duidelijk zien dat Jodi en Abbi een bepaald niveau van intimiteit hadden bereikt. Het is veilig om aan te nemen dat Ilana Jodi als vriendin heeft getekend!

4 Abbi kwam in 2018 naar Vanity Fair

Abbi vertelde Vanity Fair in een interview in 2018 dat ze als kind niet echt moeite had om uit de kast te komen, en als volwassene was het een deel van haar leven waar ze nooit privé over was, maar ook niet' deel er niet openlijk over."Ik ga een beetje beide kanten op; ik date met mannen en vrouwen," zei ze. "Ze moeten grappig zijn, iets doen waar ze van houden. Ik weet het niet - ik ben hier nog nooit eerder over geïnterviewd." Ze legde uit dat omdat mensen het gevoel hadden dat ze haar personage Abbi op Broad City kenden, ze het logisch vond om er in het openbaar over te spreken, ook al had ze daarvoor niet de behoefte gevoeld.

3 Abbi is eerder gelinkt aan Carrie Brownstein

Hoewel het nog steeds nooit officieel is bevestigd, stond het internet in brand voor wat leek op heel 2016 met geruchten dat Abbi Jacobsen een relatie had met Portlandia-ster en Sleater-Kinney-gitarist en zanger Carrie Brownstein. Queer-site Autostraddle heeft zeker zijn steentje bijgedragen om die geruchten te verspreiden, post na post te delen van Abbi die tijd doorbracht met Carrie's honden, en verschillende andere lieve bijschriften die de twee heen en weer plaatsten. Het is nog steeds nooit bevestigd… dus de droom leeft nog steeds!

2 Jodi woonde pas in het voorjaar van 2020 bij haar ex-vriendje

Volgens een stuk in Floyd Home woonde Jodi Balfour in april 2020 samen met een vriend in Los Angeles, waardoor we de tijdlijn van de relatie tussen de Bomb Girls-actrice en Abbi Jacobsen in de gaten moesten houden. Als haar antwoorden op de interviewvragen een indicatie zijn, lijkt het alsof ze best gezellig was met het vriendje, wiens naam Alex is. Ze gutste over hoe opgewonden ze was over het huis en beantwoordde de meeste vragen met "wij" - dit is ongeveer zo serieus als het maar kan! We hebben geen idee hoe die relatie eindigde en deze is ontstaan, maar we duimen nog steeds voor Abbi en Jodi!

1 Hun vrienden zijn super enthousiast over deze koppeling

Vanaf het moment dat ze hun respectieve Instagrams plaatsten om de relatie aan te kondigen, hebben fans en vrienden hun geluk en goede wensen voor het paar actrices uitgestort. En het blijkt dat Abbi en Jodi een paar hoge vrienden hebben. Onder de enthousiaste commentatoren op hun berichten bevinden zich celebs als Rosie O'Donnell, Tan France, Darcy Carden, Kelly Ripa en Natasha Lyonne… om er maar een paar te noemen. Het zou een met sterren bezaaide bruiloft moeten zijn!

Aanbevolen: