Wat zegt de ex-vriendin van Sam Asghari over zijn relatie met Britney Spears?

Inhoudsopgave:

Wat zegt de ex-vriendin van Sam Asghari over zijn relatie met Britney Spears?
Wat zegt de ex-vriendin van Sam Asghari over zijn relatie met Britney Spears?
Anonim

Het is officieel - Sam Asghari en Britney Spears zijn verloofd om te trouwen, en mensen kruipen uit het houtwerk om hun gevoelens te delen over het nemen van de volgende stap naar hun toekomst samen. Onder degenen die hun mening over deze relatie hebben gedeeld, is niemand minder dan de ex-vriendin van Sam Asghari, Mayra Verónica. Mayra was romantisch verbonden met Sam Asghari voordat hij Britney Spears ontmoette

Ze heeft zich onlangs opengesteld voor de pers om al het vuil over Sam Asghari te verspreiden en hoe ze denkt over het feit dat hij net heeft toegezegd dat Britney toekomst heeft, en het blijkt dat er echt geen vuil om helemaal af te spoelen. Ze werd gevraagd om haar gedachten over de relatie van de koppels te delen, en volgens Us Weekly had ze heel veel te delen met haar fans, en het meeste was ongelooflijk positief. Dit is wat Sam's ex te zeggen heeft over de toekomst waar hij aan gaat beginnen…

8 Sam 'Hit The Jackpot'

Mayra begon haar gesprek over de relatie tussen Sam en Britney door moedig te verklaren dat Sam Asghari "de jackpot heeft gewonnen" met Britney Spears. Vrijwel onmiddellijk correleerden fans dit als een directe verwijzing naar discussies over een huwelijkscontract dat de afgelopen dagen de krantenkoppen had overgenomen, maar ze maakte snel duidelijk dat ze helemaal niet naar geld verwees. The Blast geeft aan dat Mayra veel respect heeft voor Britney Spears en dat ze haar hoog in het vaandel heeft staan.

7 Wacht, Britney heeft ook de jackpot gewonnen

Om er zeker van te zijn dat fans niet het verkeerde idee kregen over de "jackpot"-opmerking, zo snel als ze die regel over Sam uitsprak, schoot ze ook dezelfde informatie over Britney en zei dat Spears heeft " raak ook de jackpot."

Door de focus te verschuiven van financiën naar persoonlijkheidskenmerken, verduidelijkte Mayra dat ze denkt dat ze allebei ongelooflijke mensen zijn en dat dit de laatste relatie is die een van hen aangaat. Ze zei verder dat ze vindt dat Britney ook de jackpot heeft gewonnen, en ze ging verder met het schrijven van een reeks zeer vriendelijke opmerkingen over Sam's ongelooflijke hart en gulle, oprechte karakter.

6 Sam's ex-vriendin is erg blij voor hen

Wat jaloerse exen betreft, lijkt het er niet op dat Mayra Verónica een jaloers bot in haar lichaam heeft als ze eraan denkt dat haar ex-vriend en Britney Spears samen zijn. Ze lijkt helemaal op haar gemak met het feit dat zij en Sam uit elkaar waren, en ze ging zelfs zo ver om te zeggen dat ze oprecht en oprecht blij is voor de tortelduifjes. Ze zei dat ze hen een aantal keren het beste wenste tijdens haar interviews met de pers en dat ze voorstander lijkt te zijn van Sam Asghari en Britney Spears die hun leven samen willen laten groeien.

5 Britney Spears is met de 'juiste man'

Een van de meest memorabele dingen die Mayra zei toen haar werd gevraagd wat ze van de verbintenis van Britney en Sam vond, zei ze verder dat ze echt vindt dat Sam in alle opzichten goed bij Britney past. Ze zei verder: "Hij was altijd super, super ondersteunend, dus ik denk dat ze bij de juiste man is." Het hebben van haar zegen zal misschien niet veel gewicht in de schaal leggen voor de tortelduifjes, maar het feit dat Mayra deze verbintenis steunt, spreekt boekdelen over hoe goed ze bij elkaar passen.

4 Mayra Verónica hoopt dat ze voor altijd meegaan

Mayra Verónica is echt vol liefde en steun voor Britney Spears en Sam Asghari, en ze is erg blij om te zien dat ze deze volgende stap zetten om de rest van hun leven samen door te brengen. Ze is doorgegaan met het publiekelijk wensen van hen beiden een leven vol geluk samen, en ze hoopt dat ze voor de lange termijn gaan. Ondanks het feit dat Hollywood-huwelijken niet echt de beste kansen hebben om te slagen, denkt Mayra dat Sam en Britney echt hebben wat nodig is om eeuwig te duren.

3 Sam Asghari is echt zo charmant als hij lijkt

Het is moeilijk voor fans om te weten hoe hun favoriete sterren achter de schermen zijn, maar Mayra kan bevestigen dat als het op Sam Asghari aankomt, hij echt de echte deal is. Ze ging verder met te zeggen dat ze het feit kan valideren dat Sam Asghari echt zo aardig is als hij op sociale media verschijnt. Het is op geen enkele manier allemaal een façade, hij is gewoon een erg aardig, attent, ondersteunend persoon, en ze heeft dit uit de eerste hand ervaren. Mayra maakte duidelijk dat Sam een erg aardige, zachtaardige man is die in het echt net zo charmant is als hij lijkt te zijn voor de camera's.

2 Britney 'Heeft dit nodig'

Het lijkt erop dat Mayra heel veel vertrouwen heeft in Sam Asghari. Ze is zich bewust van het feit dat Britney Spears de afgelopen jaren echt een heel moeilijke tijd heeft doorgemaakt, en toen ze hoorde van hun verloving, vertelde Mayra de pers dat ze denkt dat "Britney dit nodig heeft", verwijzend naar het feit dat Sam haar reddende genade. Mayra is het ermee eens dat het hebben van een bruiloft om te plannen en naar uit te kijken, samen met Sam die duidelijk zoveel van haar houdt, precies is wat Britney Spears op dit moment in haar leven nodig heeft.

1 Sam heeft goede bedoelingen

Voor alle nee-zeggers die er zijn, de ex van Sam Asghari heeft zojuist zijn stem laten horen om te onthullen dat hij een heel goede man is die niets anders heeft dan pure liefde voor Britney Spears. Veel gasten beschuldigen Sam ervan misbruik te maken van Britney Spears en haar fortuin en zeggen dat hij opportunistisch is met dit voorstel; Mayra bevestigt dat dit gewoon niet verder van de waarheid kan zijn. Ze herinnert fans eraan dat Sam goede bedoelingen heeft met Britney en haar nooit kwaad zou doen of misbruik van haar zou maken.

Aanbevolen: