Alles wat we weten over de relatie van Regé-Jean Page met zijn vriendin

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de relatie van Regé-Jean Page met zijn vriendin
Alles wat we weten over de relatie van Regé-Jean Page met zijn vriendin
Anonim

Acteur Regé-Jean Page werd beroemd als de hertog van Hastings Simon Basset in seizoen één van het Netflix-periodedrama Bridgerton in 2020 - en sindsdien is zijn leven drastisch veranderd. Voorafgaand aan die rol verscheen de acteur in projecten als Waterloo Road, Roots en For the People.

Vandaag nemen we een kijkje in het liefdesleven van Regé-Jean Page. Het lijdt geen twijfel dat de hartenbreker veel harten heeft gestolen van degenen die seizoen één van Bridgerton hebben gebint, maar wie zijn hart in het echte leven heeft gestolen? Blijf scrollen om erachter te komen met wie de acteur aan het daten is!

7 Regé-Jean Page is aan het daten met Emily Brown

Velen hoopten zeker dat Regé-Jean Page vrijgezel is, maar de 34-jarige acteur is momenteel aan het daten met een vrouw genaamd Emily Brown. Hoewel de twee in februari 2021 voor het eerst publiekelijk aan elkaar werden gekoppeld, is het niet bekend wanneer ze daadwerkelijk zijn gaan daten. Volgens meerdere bronnen hadden de twee vóór 2021 een langdurige relatie - maar ze werden pas begin 2021 in de media genoemd omdat Regé-Jean Page eind 2020 bekendheid kreeg toen Bridgerton in première ging.

6 Emily Brown gebruikt geen sociale media

De eerste manier om informatie over iemand te vinden, is door hun sociale media te controleren, maar Emily Brown, de vriendin van Regé-Jean Page, lijkt geen profielen te hebben op Twitter, Instagram en Co. - althans niet onder haar echte naam.

Hoewel de acteur actief is op sociale media, deelt hij ook geen foto's of informatie over zijn relatie met Brown, wat aangeeft dat de twee liever onder de radar blijven.

5 Emily Brown is een copywriter en voetballer

Afgaande op wat we weten (of liever niet weten) over Emily Brown, lijkt het alsof de vriendin van Regé-Jean Page niet in de entertainmentindustrie werkt. Meerdere verkooppunten hebben gemeld dat Emily Brown haar brood verdient als copywriter die heeft geschreven voor merken als Nike, Converse en Uber.

Afgezien hiervan is Brown ook een parttime voetballer. De Daily Mail meldde dat Brown parttime speelt voor Football Beyond Borders en dat ze een supporter is van het voetb alteam in East Dulwich, Zuid-Londen.

4 Regé-Jean Page en zijn vriendin hebben samen een huis gekocht

Zoals eerder vermeld, hoewel Regé-Jean Page en Emily Brown voor het eerst in februari 2021 aan elkaar werden gekoppeld, hadden de twee daarvoor een relatie. De twee zijn zelfs begin 2020 gaan samenwonen. Naar verluidt hebben Regé-Jean Page en Emily Brown samen een huis gekocht in Noord-Londen voor ongeveer $ 1.1 miljoen, een paar maanden nadat de opnames van het eerste seizoen van Bridgerton waren afgerond. Aangezien de twee samenwonen, lijdt het geen twijfel dat hun relatie serieus is.

3 Emily Brown ging naar de universiteit van Manchester

Emily Brown studeerde tussen 2009 en 2012 aan de Universiteit van Manchester en deed daar ook een interview met de studentenkrant The Tab. Op de vraag of ze zich ooit misdroeg, onthulde de vriendin van Regé-Jean Page:

"Ik slaagde erin om een gigantische vaas, ongeveer 75 centimeter [30 inch] lang, uit een club te sluipen zonder dat iemand het merkte, ook al staken er bloemen uit. Ik besloot ook dat ik gordijnen wilde voor mijn kamer, dus Ik stal een jaloezie. En een man van de band Faithless gaf me een keer een lading wiet toen ik op Ibiza was…"

Afgaande op deze, lijkt het zeker alsof de vriendin van de acteur weet hoe ze plezier moet hebben!

2 Regé-Jean Page en Emily Brown gaan samen naar branche-evenementen

Hoewel Regé-Jean Page en Emily Brown de neiging hebben om hun romance privé te houden, worden ze af en toe samen in het openbaar gespot. In september 2021 woonden de twee samen de Britse GQ Men of the Year Awards bij. De twee hielden elkaars hand vast toen ze de Tate Modern in Londen binnengingen, en dit was hun eerste publieke optreden als koppel. Het lijkt er echter op dat Emily Brown liever op de achtergrond blijft, aangezien ze niet met haar vriend over de rode loper liep.

1 Regé-Jean Page was gekoppeld aan zijn co-ster Phoebe Dynevor

Vanwege de ongelooflijke chemie die Regé-Jean Page en Phoebe Dynevor op het scherm hadden, geloofden velen dat er iets gaande was tussen de twee buiten het scherm. Nu weten we echter dat Page toen al een relatie had met Emily Brown, en zowel Page als Dynevor ontkenden dat ze meer dan co-sterren waren. Dit is wat Phoebe Dynevor onthulde over hun chemie:

"We hadden zoveel tijd om elkaar te leren kennen. We hebben veel gerepeteerd. Ik denk dat het ding dat de chemie echt hielp, alle dansrepetities waren, omdat we zoveel tijd met onze choreograaf Jack Murphy doorbrachten en heel veel tijd in de studio - alleen ik, Regé en Jack kregen de bewegingen goed onder de knie en dansen en dansen op deze moderne, leuke muziek. En we hebben net tijd om te spelen en een soort van verbinding te maken. Ik denk dat dat zo nuttig was om de chemie goed te krijgen. En dan hebben we een intimiteitscoördinator. Dus blokkeerden en oefenden we alle intimiteitsscènes weken en weken voordat we dingen begonnen te doen. Tegen de tijd dat we klaar waren, wisten we wat we aan het doen waren. We voelden ons echt op ons gemak. We kenden elkaar, die relatie hadden we al. We hadden veel geluk dat we al die tijd hadden."

Aanbevolen: