De echte reden waarom Taylor Swift en John Mayer uit elkaar gingen

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Taylor Swift en John Mayer uit elkaar gingen
De echte reden waarom Taylor Swift en John Mayer uit elkaar gingen
Anonim

We hebben allemaal een emotionele tijd gehad bij het luisteren naar de heruitgave van Taylor Swift's "Red" album. We hebben genoten van het horen van de nieuwe versies van de nummers, inclusief enkele nummers die het originele album niet hebben gehaald, en natuurlijk zijn we bezwijmd over de 10 minuten durende versie van "All Too Well". We houden van en waarderen het dat Taylor Swift over haar liefdesverdriet schrijft, zelfs als we gelukkig getrouwd zijn of al jaren met dezelfde persoon samen zijn. Het album werd uitgebracht in 2011 en sindsdien is er veel tijd verstreken, maar de liedjes over iemand missen en proberen verder te komen na een slechte relatiebreuk zijn nog steeds zo relevant.

Hoewel het geroezemoes de laatste tijd over Jake Gyllenhaal ging, is er nog een beroemdheid met wie T-Swift een gecompliceerde en dramatische romance had. We weten al jaren dat Taylor Swift en John Mayer een relatie hadden en dat ze het nummer "Dear John" over hem schreef. Maar we willen zeker het hele verhaal horen. Blijf lezen om erachter te komen wat de echte reden is dat Taylor Swift en John Mayer uit elkaar zijn gegaan.

Wat is er gebeurd tussen John Mayer en Taylor Swift?

Sinds John Mayer reageerde op Taylor Swift-fans omdat ze hem online hebben geschreven na Taylor's nieuwe "Red"-album, is dit het perfecte moment om terug te kijken op deze relatie.

Veel fans denken dat het leeftijdsverschil de oorzaak is van de splitsing van John Mayer en Taylor Swift en dat dit grote problemen veroorzaakte. Volgens Distractify was hij 32 jaar oud en zij was pas 19 jaar oud toen ze uitgingen. Dat is zeker een enorme kloof.

Toen een Taylor Swift-fan een Reddit-thread startte met de vraag: "Weet iemand wat John Mayer precies met Taylor heeft gedaan?" de antwoorden waren allemaal gebaseerd op het nummer "Dear John", wat een super droevig deuntje is.

Een fan schreef: "Beste John is een griezelig nauwkeurige weergave van dit soort machtsongelijkheid." Een andere fan zei dat het lijkt alsof Taylor hem echt leuk vond en dat hij niets serieus wilde: "Ik ben ertoe gebracht te geloven dat ze hard en snel voor hem viel en begon op de zaken vooruit te lopen door zich een serieus leven samen voor te stellen … Hij begon op haar af te schilferen en warm en koud spelen en ze deed het heel moeilijk."

Hoewel niet iedereen met iemand is uitgegaan die zoveel ouder is dan zij, voelt Taylor Swift's pijn aan het einde van deze relatie nog steeds herkenbaar, en haar fans vinden het fijn dat ze zo open is in haar muziek.

Fans waren verrast toen John Mayer eens tweette over 13 december, de verjaardag van Taylor Swift, en de tweet vervolgens verwijderde.

Een fan twitterde dat hij misschien aandacht wilde en daarom deed hij het, en iedereen vond het verwarrend en vreemd.

Taylor Swift schreef "Dear John" over John Mayer

Taylor Swift's fans zijn het erover eens dat het nummer "Dear John" een prachtig deuntje is over hoe slecht ze werd behandeld. Veel teksten vallen op, waaronder "Denk je niet dat ik te jong was om mee te sollen?" en "Nou misschien zijn het mij en mijn blinde optimisme om de schuld te geven / Misschien zijn jij en je zieke behoefte om liefde te geven en het dan weg te nemen."

Taylor Swift staat bekend om het schrijven van liedjes over haar ex-vriendjes… en nooit publiekelijk te zeggen over wie ze elk nummer schreef. Dus hoewel ze niet zegt dat het nummer over John Mayer gaat, kunnen fans zien dat ze het zeker over hem heeft geschreven.

Toen hij werd geïnterviewd door Rolling Stone, zei John Mayer dat Taylor hem nooit heeft gebeld of gemaild over het schrijven van een nummer over hem, en het klinkt alsof hij geschokt was door de teksten die ze schreef.

John Mayer vindt het niet leuk dat hij het onderwerp van dit nummer was en hij had een super negatieve reactie. De zanger zei: Ik zal als songwriter zeggen dat ik het een soort goedkope songwriting vind. Ik weet dat ze de grootste ter wereld is, en ik probeer niemands schip te laten zinken, maar ik denk dat het misbruik maakt van je talent om je handen in elkaar te wrijven en te zeggen: 'Wacht maar tot hij een lading hiervan krijgt!' t.”

Fans denken dat John Mayer zijn nummer "Paper Doll" over Taylor Swift heeft geschreven, en het nummer heeft een aantal harde teksten in het refrein terwijl ze "Was it just too far to fall?/For a little paper doll" zingt."

Hoewel het vele jaren geleden is dat John Mayer en Taylor Swift met elkaar uitgingen, lijkt John Mayer het niet leuk te vinden dat ze over haar vroegere relaties schrijft.

Een bron vertelde Life & Style: "hij is het niet eens met de manier waarop Taylor exen in haar muziek target."

Fans zijn er zeker van dat Taylor Swift haar album Speak Now opnieuw gaat uitbrengen, wat zou betekenen dat ze "Dear John" opnieuw moeten bezoeken, dus iedereen is benieuwd hoe die versie zal zijn.

Aanbevolen: