Hoe Tom Holland zichzelf veranderde in een wandelende MCU-meme

Inhoudsopgave:

Hoe Tom Holland zichzelf veranderde in een wandelende MCU-meme
Hoe Tom Holland zichzelf veranderde in een wandelende MCU-meme
Anonim

Tom Holland trad toe tot het Marvel Cinematic Universe als de nieuwste Spider-Man. De jongste Avenger heeft veel fans gekregen en een zeer sterke aanhang sinds zijn debuutfilm in 2017. Deze hernieuwde stijging in populariteit in een van de beroemdste filmfranchises is echter niet alleen maar zonneschijn en regenbogen geweest.

Het is geen geheim dat Marvel Studios erg stil is over hun projecten om te proberen zoveel mogelijk spoilers te vermijden. Holland heeft meer dan eens per ongeluk een sleutel in de plannen van Marvel gegooid en is daarmee het centrum geworden van honderden, zo niet duizenden memes.

Zelfs buiten de topgeheime MCU-informatie, zorgt Toms bestaan alleen voor allerlei memes. Of het nu komt door interviews, slip-ups of gewoon zijn gezicht… Tom Holland heeft zichzelf veranderd in een wandelende meme. Bekijk deze momenten hieronder om enkele van zijn grootste meme-momenten te ontdekken sinds hij bij het Marvel-team kwam.

9 Kikkermond

Frog Mouth meme
Frog Mouth meme

Tom Holland heeft een rustend gezicht… niet echt een rustend B-gezicht, maar fans zeiden rustend "kikker " gezicht. Of het nu in films of in het echte leven is, het is bekend dat Nederland rust met een gezicht dat eruitziet alsof er iets in verborgen zit. Deze komische theorie kreeg zoveel grip dat Tom zelf de meme op zijn Instagram plaatste met de ondertitel: "Dit is hilarisch. Ik kan bevestigen dat de geruchten waar zijn."

8 King Of Spoilers

Afbeelding van Tom Holland als Spider-man uit de trailer
Afbeelding van Tom Holland als Spider-man uit de trailer

Er zijn talloze gevallen geweest waarin Tom een Marvel-spoiler lekte die bedoeld was om in de MCU-kluis te worden bewaard. Een van zijn allereerste spoilers was tijdens een live Q & A die in 2016 op Facebook plaatsvond. Deze breakout-spoiler ging over een scène die tegen het einde van Spider-Man: Homecoming zou plaatsvinden en dankzij deze slip-up, het er werd wekenlang over gesproken.

7 Paraplu

Holland is uitgegroeid tot een groot filmsterrendom en de meeste mensen zullen hem waarschijnlijk in de eerste plaats herkennen als de nieuwste Spider-Man. Voordat hij bij de MCU kwam, was zijn startfase echter in een Londense productie van Billy Elliot. Tom behield zijn danservaring door de jaren heen, wat meer dan duidelijk is in zijn aflevering van Lip Sync Battle wanneer hij begint met het naspelen van Gene Kelly's iconische Singin' in the Rain-scène… en vervolgens een snelle en drastische verandering van richting maakt.

6 Meneer Stark, ik voel me niet zo goed

Spider-Man Infinity War1
Spider-Man Infinity War1

Het is moeilijk om een MCU-fan te vinden die zal beweren dat het einde van Avengers: Infinity War niet emotioneel was. Het was absoluut een hartverscheurend moment om al onze favoriete helden voor onze ogen te zien verdwijnen, maar Holland memede zichzelf opnieuw. Te midden van het zien van onze jongste held uiteenvallen in zijn afscheidsscène, zegt Spidey herhaaldelijk: "Ik wil niet gaan, ik wil niet gaan, ik wil niet gaan." Het sentiment is begrijpelijk, maar de ad-libbed regel kreeg belachelijk gemaakt in de hoogste mate.

5 Ik ben Batman

Spider-Man: Homecoming liet ons kennismaken met de Hollandse versie van Peter Parker front and center. Onder vele getalenteerde collega's werkte Tom samen met Michael Keaton, die in de gemene rol van de Gier stapte. Keaton is echter vooral bekend als Batman in de jaren 80. Terwijl Tom promotie deed voor de debuutfilm, zette hij een Batman-masker op en deed hij zijn best om zijn supercast-mate te belichamen.

4 Spidey in de ruimte

Op klassieke Hollandse wijze liet Tom een enorme Avengers-spoiler wegglippen tijdens Jimmy Kimmel Live! Hoewel onze geliefde Spidey costars om zich heen had, vertelde hij Kimmel tijdens het interview dat zijn personage naar de ruimte ging. Ter verdediging had hij de indruk dat hij een nepscript ontving omdat het algemeen bekend was dat iedereen die betrokken was bij het maken van Marvel-films, hem vertrouwde om geheimen te bewaren. Helaas kwam hun plan terug om ze te bijten terwijl Tom zichzelf opnieuw meme.

3 valse scripts

Afbeelding
Afbeelding

Nadat Tom Holland aan de cast van Marvel Studios was toegevoegd, realiseerden de executives zich al snel dat ze hem geen informatie konden vertrouwen die niet cruciaal was voor hem om de scènes waarin hij zou spelen te voltooien. en producers werkten samen met de schrijvers om nepscripts voor Nederland op te stellen, dus hij wist niet altijd wie er met hem in de films zou spelen of welke scènes echt waren. Deze onthulling kreeg veel grip in het meme-rijk.

2 Babysitter Benedict

Oppassen op Tom Holland
Oppassen op Tom Holland

Voorafgaand aan de laatste twee Avengers-releases hebben verschillende helden uitgebreid pers- en interviews gehouden. Little Tom, bekend van het "per ongeluk" lekken van spoilers, was begrijpelijkerwijs bang om geheime informatie naar buiten te brengen. Om zoveel mogelijk misstappen te voorkomen, gaf Holland toe dat hij babysitters had toegewezen gekregen van Marvel Studios. Hij mocht zelf geen interviews doen en werd vaak vergezeld door Cumberbatch, die bekend staat om het bewaren van Marvels geheimen.

1 Poster onthullen

Tom Holland krijgt Spidey Sense in Infinity War
Tom Holland krijgt Spidey Sense in Infinity War

Voor de release van Avengers: Infinity War ontving Tom een pakket van Marvel Studios waarvan hij besloot dat het leuk zou zijn om het te openen via een livestream op sociale media. Omdat hij de exacte inhoud niet kende, haalde hij een van de officiële filmposters voor de film tevoorschijn en liet die opgewonden aan de camera zien. Daarna verwijdert hij een stuk papier dat door een van zijn werkgevers is geschreven, zich niet bewust van het feit dat op de achterkant stoutmoedig stond: VERTROUWELIJK: NIET DELENMeme-makers hadden een hooidag.

Aanbevolen: