Jennifer Lopez onthult hoe ze zichzelf aan de grond houdt ondanks dat ze een megaster is

Inhoudsopgave:

Jennifer Lopez onthult hoe ze zichzelf aan de grond houdt ondanks dat ze een megaster is
Jennifer Lopez onthult hoe ze zichzelf aan de grond houdt ondanks dat ze een megaster is
Anonim

Jennifer Lopez is begonnen met het omgaan met roem voorafgaand aan de release van haar nieuwe romantische komedie 'Marry Me'.

In de aanstaande huwelijkskomedie met in de hoofdrol Lopez en 'Loki'-ster Owen Wilson, speelt de zangeres een internationale megaster die worstelt met het hebben van iets echt privé te midden van haar drukke, zeer openbare professionele leven.

Jennifer Lopez is nog steeds Jenny From The Block

Lopez nam haar fans mee achter de schermen van de film geregisseerd door Kat Coiro in een nieuwe video. In de film portretteert de A-lister Kat Valdez, een internationaal bekende zangeres die op het punt staat een televisiebruiloft te houden met haar verloofde Bastian, gespeeld door de Colombiaanse popster Maluma.

Vooruitlopend op de live gestreamde ceremonie ontdekt Kat dat Bastian haar had bedrogen. In plaats van de bruiloft af te blazen, besluit de hoofdpersoon gewoon een willekeurige fan te kiezen als haar wettig getrouwde echtgenoot: het is Charlie Gilbert (Wilson), een wiskundeleraar die bij het concert is met zijn dochter Lou (Chloe Coleman), die Kat's grootste fan.

Wat Lopez betreft, ze slaagt erin om geaard te blijven door nooit haar roots te vergeten.

"Herinneren waar ik vandaan kwam, heeft me altijd heel geaard gehouden", onthulde ze.

"Ik voel me niet anders dan die persoon en ik denk dat dat is wat mensen vergeten. Ik ben nog steeds dezelfde persoon, ik doe deze dingen gewoon met mijn leven, het breidt zich uit en is gegroeid, maar er is nog steeds een mens daar, "zei ze ook.

De zangeres heeft het eerder gehad over het omgaan met roem, onder meer in haar nummer 'Jenny From The Block' uit 2002.

'Marry Me' gaat over de menselijke kant van beroemdheden

In de film leiden Charlie en Kat heel verschillende levens. Hun ongebruikelijke relatie zal met veel obstakels te maken krijgen als ze zich aanpassen aan het huwelijksleven in de publieke belangstelling.

"Het feit dat je een beroemdheid bent in het publieke oog, mensen hebben het gevoel dat ze het recht hebben om alles te weten," zei Lopez in de clip.

"En het is gewoon: 'Oké, maar ik krijg wel iets voor mezelf, toch?'" vervolgde ze.

"En dat is alles wat we wilden laten zien in deze film, niet alleen de beroemdheid die Kat Valdez is, maar de mens," voegde Lopez eraan toe.

'Marry Me' bevat originele nummers van Lopez en Maluma, inclusief powerballad 'On My Way'.

Op Instagram legde de zangeres uit welke betekenis het nummer voor haar heeft.

"Het gaat over geloof en geloven in elke stap van je reis… en het maakt me zo blij dat het ook al je harten raakt!!" schreef ze eerder dit jaar in een Instagram-bericht.

'Marry Me' draait op 11 februari 2022 in de bioscoop.

Aanbevolen: