Hoe 'Harry Potter'-ster Matthew Lewis er echt over denkt een wandelende dorstval te worden

Inhoudsopgave:

Hoe 'Harry Potter'-ster Matthew Lewis er echt over denkt een wandelende dorstval te worden
Hoe 'Harry Potter'-ster Matthew Lewis er echt over denkt een wandelende dorstval te worden
Anonim

Toen de Harry Potter-boeken op zijn zachtst gezegd een absolute sensatie werden, realiseerde iedereen zich dat het slechts een kwestie van tijd was voordat ze werden aangepast voor het grote scherm. Toen echter werd aangekondigd dat het werk aan de eerste Potter-film was begonnen, werd het duidelijk dat de producenten van de film een zeer moeilijke taak voor zich hadden. Het zou immers een enorme uitdaging zijn om de juiste kinderen te casten om de vele jonge personages van de franchise te spelen. Dat is vooral waar omdat de Potter-kindersterren veel moesten doorstaan om goed te zijn voor hun rol.

Verbazingwekkend genoeg waren alle kinderen die waren ingehuurd om te schitteren in de Potter-films vrijwel perfect voor hun rol. Bovendien is het nog ongelooflijker dat al die voormalige kindsterren tot nu toe goed aangepast lijken te zijn. In feite was het voor de meeste Potter-fans erg leuk om te zien hoe de voormalige kindsterren van de franchise in de loop der jaren volwassen zijn geworden. De fysieke transformatie van Matthew Lewis heeft bijvoorbeeld veel aandacht gekregen bij fans en in de media. Dat feit roept een voor de hand liggende vraag op, hoe denkt Lewis er echt over om een wandelende dorsttrap te worden?

Het leven van Matthew Lewis is veel veranderd op manieren die niets te maken hebben met zijn uiterlijk

Sinds de laatste Harry Potter-film in 2011 werd uitgebracht, is het meer dan tien jaar geleden dat fans voor het eerst het laatste optreden van Matthew Lewis als Neville Longbottom te zien kregen. Hoewel dat jammer is, aangezien Lewis heerlijk was als Longbottom, heeft Lewis veel gedaan sinds zijn Potter-dagen. Omdat Lewis nu bijvoorbeeld vrij is van de rol die hem beroemd heeft gemaakt, heeft hij het afgelopen decennium veel andere optredens op zich kunnen nemen. Het meest opvallend was dat Lewis opmerkelijke rollen speelde in films als Me Before You en Terminal en bovendien opdook in verschillende shows, waaronder Girlfriends, Ripper Street en Bluestone 42. Alsof dat allemaal niet indrukwekkend genoeg was, is Lewis ook een theateracteur geworden en speelde zelfs in een toneelstuk dat de koningin op haar 80ste verjaardag zag.

Naast zijn acteercarrière is Matthew Lewis erg actief geweest sinds hij Harry Potter achter zich heeft gelaten. Lewis werd bijvoorbeeld de vice-president van de Leeds Rugby Foundation Charity. Volgens de website van de liefdadigheidsinstelling heeft het tot doel "iedereen in staat te stellen een gezonder en zinvoller leven te ontwikkelen en samen te werken om de oprichting en het onderhoud van bloeiende gemeenschappen te ondersteunen".

Hoewel het heel duidelijk lijkt dat Matthew Lewis veel plezier ha alt uit zijn carrière en liefdadigheidsinspanningen, lijkt zijn ware geluk voort te komen uit zijn liefdesleven. Om dat te bewijzen, hoef je alleen maar naar foto's van Lewis met Angela Jones te kijken. Na naar verluidt een ontmoeting in 2016, stapten Lewis en Jones in het huwelijksbootje tijdens een huwelijksceremonie in 2018 in Italië. Hoewel het paar het grootste deel van hun leven privé heeft gehouden, lijkt het veilig om aan te nemen dat ze gelukkig zijn, aangezien ze allebei vreugde lijken uit te stralen op de foto's die ze online plaatsen.

Matthew Lewis’ perspectief op zijn gloed

Vanaf het moment dat de wereld hun eerste kans kreeg om te zien hoe Matthew Lewis Neville Longbottom tot leven bracht, was het duidelijk dat de acteur perfect was voor de rol. Er was tenslotte iets aan de prestaties en look van Lewis waardoor kijkers meteen dol waren op het personage en voor hem wortelden. Tegen de tijd dat de laatste Potter-film werd uitgebracht, had Lewis echter een enorme fysieke transformatie ondergaan tot verbazing van de meeste Potter-fans. Gelukkig belemmerde de oppervlakkige verandering van Lew niet zijn vermogen om Longbottom tot leven te brengen op het grote scherm.

Afgezien van het beroemdste personage van Matthew Lewis, zijn mensen over de hele wereld verbluft door hoe ongelooflijk knap de acteur is geworden. Hoewel er geen twijfel over bestaat dat het internet vol staat met mensen die naar Lewis dorsten, hebben de meeste mensen geen idee hoe Lewis denkt over iedereen die naar hem verlangt. Lewis heeft echter commentaar geleverd op zijn transformatie in het verleden en duidelijk gemaakt dat hij niet ziet waar al het gedoe over gaat. Tijdens een gesprek met het tijdschrift Attitude in 2015 zei Lewis bijvoorbeeld: "Ik heb mezelf nooit als knap beschouwd. Gewoon gemiddeld."

Natuurlijk kunnen sommige mensen de opmerking van Matthew Lewis uit 2015 over zijn uiterlijk afschrijven, omdat hij zich toen zo had kunnen voelen en kort daarna zijn zelfbeeld veranderde. Toen hij echter in 2017 met Digital Spy sprak, bagatelliseerde Lewis opnieuw zijn eigen uiterlijk en becommentarieerde hij mensen die hij op sociale media naar hem ziet dorsten.

‘Heel vaak op mijn Twitter wordt het ter sprake gebracht. Hé kijk, internet kan een behoorlijk vreselijke plek zijn, dus als mensen aardige dingen over je schrijven, klaag dan niet. Ik ga hier niet zitten en zeggen: 'Oh, mensen zeggen hoe knap ik ben. Het is verschrikkelijk.’ Het is vleiend, het is prachtig. Maar ik snap het eerlijk gezegd niet. Ik heb me nog nooit zo gevoeld en zo voel ik me nog steeds niet.”

Aanbevolen: