Wat is er echt gebeurd tussen Pete Davidson en Cazzie David?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt gebeurd tussen Pete Davidson en Cazzie David?
Wat is er echt gebeurd tussen Pete Davidson en Cazzie David?
Anonim

Velen van ons hebben helaas een groot liefdesverdriet meegemaakt en we weten hoe verwoestend het kan zijn. Het is behoorlijk verschrikkelijk of wij degene zijn die gedumpt wordt of dat wij de persoon zijn die de breuk initieert. Als we weten dat de relatie op natuurlijke wijze is verlopen, maken we ons zorgen dat we onze partner pijn doen. En als zij degene zijn die zegt dat het tijd is om afscheid te nemen, gaan we in gedachten door onze herinneringen en vragen we ons af of we iets anders hadden kunnen doen.

We hebben niet altijd te maken met het uiteenvallen van beroemdheden, maar Pete Davidson-fans herinneren zich dat hij en Larry David's dochter Cazzie David uit elkaar gingen. Kort daarna begonnen Pete en Ariana Grande te daten en verloofden ze zich zelfs supersnel. Pete en Ariana hadden harde woorden voor elkaar en we konden niet anders dan volledig geïnteresseerd zijn in hoe deze relatie verliep. Tegenwoordig zijn mensen gefascineerd door waarom sterren als Kim Kardashian voor Peter vallen en wat er echt gebeurt in zijn relaties. Terugkijkend op de ex-vriendinnen van Pete Davidson, willen we echt weten waarom hij en Cazzie uit elkaar zijn gegaan. Blijf lezen om erachter te komen wat er echt is gebeurd tussen Pete Davidson en Cazzie David.

Waarom zijn Pete Davidson en Cazzie David uit elkaar gegaan?

Als Cazzie David praat over het uiteenvallen van haar en Pete Davidson, klinkt ze herkenbaar, omdat het klinkt alsof ze echt van hem hield en problemen had nadat ze hun eigen weg gingen.

Dus wat is er gebeurd tussen Pete Davidson en Cazzie David?

Pete heeft aardige dingen over Cazzie gezegd, maar het klinkt alsof er veel meer aan de hand is.

Cazzie deelde het verhaal van haar breuk in haar essayboek Niemand heeft hierom gevraagd. Volgens Mensen zei Cazzie dat ze moeite had om Pete te laten zien dat ze echt en oprecht verliefd op hem was. Ze besefte dat ze het niet met hem had moeten uitmaken en dat ze nog steeds bij elkaar wilde zijn, en ze hadden een telefoongesprek over haar spijt. Helaas sms'te Pete een paar dagen later Cazzie en zei dat ze uit elkaar moesten blijven. Pete zei ook dat hij nog nooit zo gelukkig was geweest, wat voor Cazzie echt verschrikkelijk en moeilijk moet zijn geweest om te horen. Iedereen die spijt heeft gehad van een breuk en weer samen wilde zijn met een ex, kan zichzelf in dit verhaal zien.

Cazzie is super openhartig geweest over hoe het was nadat zij en Pete voorgoed klaar waren. Ze deelde het verhaal van vliegen met haar vader en gewoon veel snikken en trillen.

Hoewel Pete Davidsons relatie met Cazzie David twee en een half jaar duurde, is de SNL-ster zeker beroemd vanwege de zeer korte verkeringstijd.

Pete geeft vaak interviews over zijn relaties, en in een interview met Paper Magazine zei Pete dat hij iemand erg leuk vindt als hij met ze uitgaat.

Pete zei: "Mijn liefdestaal, als ik een relatie heb, is dat ik de persoon met wie ik ben als een prinses behandel. Ik probeer zo boven en buiten mogelijk te gaan, want dat is wat jij' moet doen? Als je een relatie met iemand hebt, moet je die persoon zich zo speciaal mogelijk laten voelen. Maar soms, als je zoveel op iemand legt, overweldigt het hen, en dan doen ze dat niet weten of ze daar in de buurt kunnen komen." Pete zei dat het "onaangenaam" kan zijn.

Dit is interessant om te horen, vooral omdat Cazzie in haar essay suggereerde dat Pete niet het gevoel had dat ze van hem hield, of dat het moeilijk voor haar was om hem te laten zien hoeveel ze om hem gaf.

Pete Davidson en Ariane Grande's verloving

Hoewel het altijd moeilijk is om een ex met iemand anders te zien daten, is het nog erger als je beroemd bent… en je ex super snel verloofd raakt.

Volgens Us Weekly had Cazzie David het moeilijk met haar breuk met Pete Davidson omdat mensen haar beledigden en deden alsof Pete beter af was met Ariana Grande. Cazzie zei: "Ze wilden er echt zeker van zijn dat ik wist dat ik in alle opzichten inferieur aan haar was." Dat klinkt absoluut als een heel moeilijke ervaring.

De publicatie meldde ook dat toen Cazzie hoorde over de verloving van Pete en Ariana, ze lachte omdat ze nog maar een paar weken een stel waren.

Hoewel het klinkt alsof Cazzie David erg verdrietig was over de breuk met Pete Davidson, steunde hij haar boek Niemand heeft hierom gevraagd. Volgens E! Nieuws, Pete zei: "Ik ben echt blij voor haar. Het deed het goed, en weet je, we zijn cool. Ik wens haar niets dan het beste. Ik denk dat ze een heel grappig boek heeft geschreven en ik hoop dat het blijft de grafiek."

Aanbevolen: