Drake probeert actief veroordeelde misdadiger te bevrijden terwijl hij wordt gecontroleerd door Astroworld-incident

Inhoudsopgave:

Drake probeert actief veroordeelde misdadiger te bevrijden terwijl hij wordt gecontroleerd door Astroworld-incident
Drake probeert actief veroordeelde misdadiger te bevrijden terwijl hij wordt gecontroleerd door Astroworld-incident
Anonim

De tragische incidenten die plaatsvonden tijdens het Astroworld-concert staan iedereen vers in het geheugen. Travis Scott en Drake zijn aangeklaagd in een enorme rechtszaak die begon bij $ 750.000, maar nu is gestegen tot meer dan $ 1 miljard.

Drake bevindt zich in het middelpunt van de controverse vanwege het feit dat de gruwelijke scène leek te zijn begonnen op het moment dat hij door Travis Scott op het podium werd aangekondigd. Noch hij, noch Travis Scott deden enige moeite om het live-evenement te pauzeren toen de chaos volgde. Er was een verwoestend verlies aan mensenlevens en een aantal ernstige verwondingen. Sommige slachtoffers blijven op dit moment in het ziekenhuis.

Tijdens dit alles, in een schijnbaar harteloze en ongelooflijk toondove beweging, maakt Drake enorme golven door samen te werken met Kanye West om de vrijlating van een veroordeelde moord en een bendeleider te bevorderen.

Drake lijkt ongedeerd door Astroworld

De meeste mensen die geconfronteerd worden met een rechtszaak van deze omvang, en die de schuld krijgen voor het verlies van mensenlevens en ernstige verwondingen van onschuldige fans, zouden een beetje afstand nemen van de wereld van de sociale media, en zouden vooral voorzichtig zijn met welke soorten van de zaken waar ze zich mee bezighouden.

Afgezien van een bericht op zijn Instagram-pagina met een somber bericht, lijkt het echter goed met hem te gaan en lijkt hij niet te worden beïnvloed door de tragedie die hem omringt.

In feite is Drake zojuist op Instagram verschenen, opgewonden verslag uitbrengend over zijn hernieuwde vriendschap met Kanye West,en het promoten van een concert waarvoor ze samenwerken op 9 december. Om het nog erger te maken, is dit een benefietconcert met de nadruk op het genereren van fondsen en bewustzijn om Larry Hoover te bevrijden, een machtige bendeleider die momenteel vastzit voor een aantal gruwelijke misdaden, waaronder moord.

Werken om een veroordeelde misdadiger te bevrijden

In een zeer controversiële zet promoot Drake zijn betrokkenheid bij Kanye West bij het orkestreren van het concert van 9 december, bedoeld om de beslissing om Larry Hoover uit de gevangenis te bevrijden te beïnvloeden. Hoover is een bendeleider uit Chicago die momenteel een gevangenisstraf van 200 jaar uitzit voor zijn betrokkenheid bij bende-gerelateerde moorden die dateren uit 1973.

Kanye West heeft gepleit voor de rechten en vrijheden voor al 'zijn volk' en heeft eerder gesuggereerd relaties te hebben met leden van de Gangster Disciples. Dit jaar werd Hoover beschuldigd van het bedienen van de Gangster Disciples vanuit zijn gevangeniscel.

In de nasleep van de Astroworld-tragedie, wanneer Drake's reputatie en moreel gedrag al onder vuur liggen, denkt Drake's promotor, J. Prince op de een of andere manier dat deze zaak op het juiste moment getimed is en de moeite waard is om voor te vechten, en wordt gecrediteerd voor het orkestreren van de reünie met Kanye en aandringen op Drake's gezamenlijke inspanningen om dit concert te lanceren.

Met de wijdverbreide annulatiecultuur die wacht om nog een beroemdheid op de knop te drukken, lijkt dit een riskante zet voor Drake om te maken.

Aanbevolen: