Emily In Paris' Star deelt glamoureuze BTS-foto's van set

Inhoudsopgave:

Emily In Paris' Star deelt glamoureuze BTS-foto's van set
Emily In Paris' Star deelt glamoureuze BTS-foto's van set
Anonim

'Emily in Paris' is misschien wel een van de meest chaotische, gehate, hyperdramatische shows op Netflix, maar het lijkt me erg leuk om in te schitteren – en enkele gloednieuwe foto's van de set zijn het bewijs.

Seizoen twee nieuwkomer Lucien Laviscount legde zijn ervaring op de set vast en deelde enkele kiekjes achter de schermen met zijn Instagram-volgers. De Engelse acteur, bekend van het spelen van Emily's nieuwe beau Alfie, publiceerde een galerij van hem en de rest van de cast en over de Franse hoofdstad.

'Emily In Paris'-ster Lucien Laviscount viert vernieuwing met BTS Pictures

Laviscount vierde de verlenging van 'Emily in Paris' voor nog eens twee seizoenen bij Netflix door een reeks BTS-foto's met zijn co-sterren te plaatsen.

Afgaande op de groepsfoto's onder de Eiffeltoren, lijkt het erop dat ze echt een hecht stel zijn en de nieuwe inzending zeer welkom voelden. Het is niet verwonderlijk gezien hoofdrolspeler Lily Collins en Ashley Park, die Mindy speelt, elkaar op de set hebben ontmoet en nu een heel sterke band hebben.

"Ik kan niet wachten om jullie allemaal te zien schitteren", schreef Laviscount in het bijschrift, een hint naar de bende die terugkeert voor nog twee hoofdstukken.

Op de foto's van Laviscount is te zien hoe hij chillt met Lucas Bravo, die zijn liefdesrivaal Gabriel speelt, en William Abadie, die Antoine speelt. In een spiegelselfie poseert Laviscount met Camille Razat alias Camille in de make-uptrailer.

Een groepsfoto legt ook een deel van de hoofdcast vast in aflevering vijf, "An Englishman in Paris", waar Alfie zich bij Emily voegt aan boord van een bateau mouche voor een feestje en verliefd wordt op Paris (en Emily).

'Emily In Paris' hints naar meer drama omdat het wordt vernieuwd voor seizoen drie en vier

Na een cliffhanger aan het einde van het tweede seizoen, had Emily nogal wat op haar bordje.

De hoofdpersoon besluit om samen met Alfie alles uit de kast te halen als hij terug moet naar Londen. Ze verandert echter van gedachten en bekent haar gevoelens voor Gabriel, alleen om erachter te komen dat hij en Camille zijn gaan samenwonen.

Wat betreft carrière staat Emily voor een moeilijke keuze: na een botsing tussen Madeline (Kate Walsh) en Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu) moet de hoofdrolspeelster beslissen of ze bij het Amerikaanse bedrijf wil blijven werken of sluit zich aan bij het nieuwe bedrijf van haar Franse baas en verlengt mogelijk haar verblijf in Parijs.

Nog twee afleveringen geven Emily voldoende tijd om dingen uit te zoeken en eindelijk de andere helft van dat laatste telefoongesprek te onthullen.

'Emily in Paris' wordt gestreamd op Netflix.

Aanbevolen: