Umbrella Academy's' Aidan Gallagher debuteert nieuw kapsel in recente promo voor Patreon

Umbrella Academy's' Aidan Gallagher debuteert nieuw kapsel in recente promo voor Patreon
Umbrella Academy's' Aidan Gallagher debuteert nieuw kapsel in recente promo voor Patreon
Anonim

The Umbrella Academy werd een enorme sensatie op Netflix, momenteel bezig aan zijn tweede seizoen en met een getalenteerde cast, waaronder Ellen Page en Mary J. Blige. Onder de cast bevindt zich ook Aidan Gallagher, die nummer vijf speelt, waardoor hij erkenning krijgt, maar ook wat terugslag vanwege het vermeende pesten van fans op sociale media en het schrijven van oppervlakkige opmerkingen.

Ondanks wat hij in het verleden zou hebben gedaan, heeft hij nog steeds een behoorlijke aanhang op sociale media en heeft hij bijgedragen aan vele goede doelen, waaronder zijn activisme op het gebied van milieukwesties en de VN-ambassadeur voor milieugoodwill in 2018. Deze maand is Aidan een Patreon gestart en heeft deze net gepromoot met een geweldig kapsel, zoals fans opmerkten.

Het is geen verrassing dat de fangirls gek worden op zijn haar, ook al was dat niet de bedoeling van Aidan voor zijn Patreon-promotie. Het geeft hem een scherpere uitstraling, vergelijkbaar met de band My Chemical Romance van de maker van The Umbrella Academy, Gerard Way. De 17-jarige acteur waardeerde de opmerkingen waarbij gebruiker @mizuriau zei: "Maar dat haar", waarin hij slim antwoordde: "Robin waardig?" En als zijn nieuwe kapsel hem een stap dichter bij het krijgen van een beschermheer bracht, gebeurde dat toen @anna_markiela99 schreef: "Niveau 3 is waar het is? ShamelessAdvertisement", en Aidan antwoordde met een emoji van het hart.

Voor degenen die niet op de hoogte zijn, heeft Aidan een Patreon gemaakt om meer exclusieve inhoud te bieden om te delen en om fans de mogelijkheid te geven met hem in contact te komen via afterparty-chats voor YouTube en Discord. Met een enorme aanhang van 4,4 miljoen volgers, zouden de cijfers voor zijn Patreon niet zo verrassend zijn om erachter te komen.

Zelfs als internet een slagveld kan zijn en er enkele twijfelachtige dingen waren waarvan Aidan op sociale media werd beschuldigd, moet je het hem toch overhandigen omdat hij dit seizoen in een van de populairste Netflix-shows zat en zijn toewijding aan zijn fanbase door af en toe met hen in contact te komen. Als je een fan bent van Aidan en meer met hem wilt communiceren en naar zijn muziek wilt luisteren, heeft hij drie niveaus op Patreon en elk biedt geweldige beloningen voor fans om van te genieten.

Aanbevolen: