Hier ken je David Harbor van (naast 'Stranger Things')

Inhoudsopgave:

Hier ken je David Harbor van (naast 'Stranger Things')
Hier ken je David Harbor van (naast 'Stranger Things')
Anonim

Acteur David Harbor is ongetwijfeld het best bekend om zijn vertolking van Jim Hopper in de Netflix-sci-fi-dramashow Stranger Things - een personage dat hij speelt sinds 2016. Hoewel velen de ster in de show voor het eerst opmerkten, David Harbor is al actief in de industrie sinds zijn acteerdebuut in 1999 in de procedurele dramashow Law & Order.

Vandaag bekijken we enkele van de meest gedenkwaardige projecten van David Harbor naast Stranger Things. Van Black Widow tot Brokeback Mountain - blijf scrollen om erachter te komen waar je de acteur in hebt gezien!

10 Hij speelde Red Guardian in de film 'Black Widow'

De aftrap is de superheldenfilm Black Widow uit 2021, waarin David Harbor Alexei Shostakov / Red Guardian speelt. Naast Harbour zijn er in de film ook Scarlett Johansson, Florence Pugh, Olga Kurylenko, William Hurt en Rachel Weisz te zien. De MCU-kaskraker volgt Natasha Romanoff / Black Widow terwijl ze op de vlucht is en haar verleden onder ogen moet zien - en het heeft momenteel een 6,7-beoordeling op IMDb. Black Widow werd gemaakt met een budget van $ 200 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 379,6 miljoen aan de kassa.

9 Hij speelde het titelpersonage in de film 'Hellboy'

De volgende op de lijst is de superheldenfilm Hellboy uit 2019. In de film speelt David Harbor Hellboy / Anung Un Rama en speelt hij naast Milla Jovovich, Ian McShane, Sasha Lane, Daniel Dae Kim en Thomas Haden Church. De film is gebaseerd op stripboeken met dezelfde naam en heeft momenteel een 5,2 beoordeling op IMDb. Hellboy werd gemaakt met een budget van $ 50 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 55.1 miljoen aan de kassa.

8 Hij speelde David Patrick in de show 'State of Affairs'

Laten we verder gaan met de spionagethrillershow State of Affairs die in première ging in 2014. Daarin portretteert David Harbor David Patrick en speelt hij samen met Katherine Heigl, Alfre Woodard, Adam Kaufman, Sheila Vand en Cliff Chamberlain.

De show volgt een CIA-analist die de dagelijkse briefer van de president wordt en heeft momenteel een 6,4 rating op IMDb. Stand van zaken werd in 2015 na slechts één seizoen geannuleerd.

7 Hij speelde Randall Malone in de film 'Brokeback Mountain'

Een andere beroemde film waarvan velen David Harbor misschien kennen, is de neo-westerse romantische dramafilm Brokeback Mountain uit 2005 waarin de acteur Randall Malone speelt. Naast Harbour zijn in de film ook Heath Ledger, Jake Gyllenhaal, Linda Cardellini, Anna Faris, Anne Hathaway en Michelle Williams te zien. De film volgt twee Amerikaanse cowboys in het Amerikaanse Westen van 1963 tot 1983 - en heeft momenteel een 7.7 rating op IMDb. Brokeback Mountain werd gemaakt met een budget van $ 14 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 178,1 miljoen aan de kassa.

6 Hij speelde Dr. Reed Akley in de show 'Manhattan'

De volgende op de lijst is de dramashow Manhattan die in 2014 in première ging. Daarin speelt David Harbor Dr. Reed Akley en schittert hij naast Rachel Brosnahan, Michael Chernus, Christopher Denham, Alexia Fast en Katja Herbers. Manhattan is gebaseerd op het gelijknamige project dat de eerste atoomwapens produceerde en heeft momenteel een 7,8-score op IMDb. De show werd in 2016 na twee seizoenen geannuleerd.

5 Hij speelde Gregg Beam in de film 'Quantum Of Solace'

Laten we verder gaan met de spionagefilm Quantum of Solace uit 2008 - de tweeëntwintigste film in de James Bond-franchise. Daarin speelt David Harbor Gregg Beam en schittert hij naast Daniel Craig, Olga Kurylenko, Mathieu Amalric, Giancarlo Giannini en Jeffrey Wright. Momenteel heeft Quantum of Solace een 6.6 rating op IMDb. De film werd gemaakt met een budget van $ 200-230 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 589,6 miljoen aan de kassa.

4 Hij speelde D. A. Frank Scanlon in de film 'The Green Hornet'

De volgende op de lijst is de superheldenfilm uit 2011 The Green Hornet waarin David Harbor D. A. Frank Scanlon. Naast Harbour zijn er in de film ook Seth Rogen, Jay Chou, Christoph W altz, Cameron Diaz en Edward James Olmos te zien.

The Green Hornet volgt een erfgenaam van een groot bedrijf die samenwerkt met de assistent van zijn overleden vader om een gemaskerd misdaadbestrijdingsteam te worden - en het heeft momenteel een 5,8-beoordeling op IMDb. De film werd gemaakt met een budget van 110-120 miljoen dollar en verdiende uiteindelijk 227,8 miljoen dollar aan de kassa.

3 Hij speelde Van Hauser in de film 'End Of Watch'

De actiethrillerfilm End of Watch uit 2012 is de volgende. Daarin speelt David Harbor Van Hauser en schittert hij naast Jake Gyllenhaal, Michael Peña, Anna Kendrick, Natalie Martinez en America Ferrera. De film volgt het dagelijkse werk van twee politieagenten in Los Angeles en heeft momenteel een 7,6 rating op IMDb. End of Watch werd gemaakt met een budget van $ 7-15 miljoen miljoen en het verdiende uiteindelijk $ 57,6 miljoen aan de kassa.

2 Hij speelde John Morris in de film 'Black Mass'

Een andere film die de lijst van vandaag heeft gehaald, is het biografische misdaaddrama Black Mass uit 2015 waarin David Harbor John Morris speelt. Naast de acteur, speelt de film ook met Johnny Depp, Joel Edgerton, Benedict Cumberbatch, Jesse Plemons en Dakota Johnson. Black Mass vertelt het waargebeurde verhaal van de Amerikaanse gangster Whitey Bulger en heeft momenteel een 6,9 rating op IMDb. De film werd gemaakt met een budget van $ 53 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 99,8 miljoen aan de kassa.

1 Hij speelde Dexter Tolliver in de film 'Suicide Squad'

En tot slot, het afronden van de lijst is de superheldenfilm Suicide Squad uit 2016. Daarin speelt David Harbor Dexter Tolliver en schittert hij naast Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman en Viola Davis. Suicide Squad is gebaseerd op het gelijknamige superschurkenteam van DC Comics en heeft momenteel een beoordeling van 5,9 op IMDb. De film werd gemaakt met een budget van $ 175 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 746 miljoen aan de kassa.

Aanbevolen: