Camila Mendes reageert op het feit dat ze naast 'Stranger Things'-acteur Maya Hawke in de film wordt gecast

Inhoudsopgave:

Camila Mendes reageert op het feit dat ze naast 'Stranger Things'-acteur Maya Hawke in de film wordt gecast
Camila Mendes reageert op het feit dat ze naast 'Stranger Things'-acteur Maya Hawke in de film wordt gecast
Anonim

De doorbraakrol van de acteur in Riverdale voegde verschillende andere exclusieve Netflix-films toe aan haar cv, waaronder de thrillerfilm Dangerous Lies en The Perfect Date, een romantische tienerkomedie waarin ze samen met acteur Noah Centineo speelde.

Nog een Netflix-film voor Camila Mendes

De acteur heeft weer een nieuwe film in de wacht gesleept en zal de volgende keer te zien zijn in de aankomende donkere komediefilm van de streamingdienst, getiteld Strangers.

Stranger Things-ster Maya Hawke, de dochter van Uma Thurman en Ethan Hawke, is ook bij de cast gekomen, en de twee lijken erg enthousiast om samen te werken!

Deadline meldde dat de film een remake is van Strangers On A Train, een psychologische thriller uit 1950, geschreven door de Amerikaanse romanschrijver Patricia Highsmith. Het boek werd slechts een jaar later verfilmd door de legendarische regisseur Alfred Hitchcock.

De nieuwe versie zal echter iets anders zijn, omdat het vrouwen op de voorgrond zal zien, in tegenstelling tot het oorspronkelijke verhaal en de bewerking ervan, die beide werden ontrafeld door de lens van mannen.

Strangers wordt geregisseerd door Jennifer Kaytin Robinson, die Something Great schreef en regisseerde, een Netflix-romcom met in de hoofdrol Gina Rodriguez. Naar verluidt heeft de verongelukte schrijver Celeste Ballard Robinson geholpen bij het schrijven van het script.

Hitchcocks film is nog steeds relevant, zelfs vandaag de dag, dankzij de meesterlijke manier van de regisseur om een spanning op te bouwen die kan worden gerepliceerd, maar die heel moeilijk vast te leggen is. De opknapbeurt zal Camila en Maya zien als tieners Drew en Eleanor, die elkaar willekeurig ontmoeten en besluiten om elkaars pestkoppen neer te halen.

Ze kan haar opwinding niet bedwingen

Strangers wordt beschreven als een donkere komedie, maar het is niet te zeggen hoe donker de film zal worden. We vragen ons af of we kunnen verwachten dat de film serieuze Killing Eve-vibes zal hebben!

De acteur deelde het nieuws met haar Twitter- en Instagram-volgers en schreef "zo opgewonden dat het pijn doet."

Haar collega Riverdale-castleden, waaronder Lili Reinhart, Drew Ray Tanner, Marisol Nichols, deelden goedkeurende woorden in de commentarensectie, ter ere van het nieuws.

Mendes zal de volgende keer te zien zijn in Riverdale seizoen 5, waar ze haar rol als Veronica Lodge zal hernemen, terwijl Maya Hawke zal terugkeren voor Stranger Things seizoen 4!

Aanbevolen: