Deze 'Breaking Bad'-acteur had een hekel aan het spelen van zijn memorabele personage

Inhoudsopgave:

Deze 'Breaking Bad'-acteur had een hekel aan het spelen van zijn memorabele personage
Deze 'Breaking Bad'-acteur had een hekel aan het spelen van zijn memorabele personage
Anonim

Bij het kijken naar de meest populaire shows aller tijden, liet Breaking Bad een onaantastbare erfenis achter op het kleine scherm. Dankzij de briljante cast, het geweldige schrijven en de perfecte regie was de serie een groot succes dat de geschiedenis inging als een iconisch stukje televisiegeschiedenis.

Werken aan een televisieprogramma is een grote uitdaging voor elke acteur, zelfs voor degenen die geen hoofdrol spelen. Breaking Bad-fans hebben een enorme waardering voor de artiesten die de show tot een hit hebben gemaakt, en een acteur onthulde dat het moeilijk was om zijn gedenkwaardige personage te spelen.

Laten we terugkijken op de show en de acteur die een iconisch personage speelde.

'Breaking Bad' is een iconische show

Breaking Bad debuteerde in 2008 en verspilde geen tijd om een van de meest aangrijpende shows op televisie te worden. Alleen al de previews van de show zagen er geweldig uit, maar toen kijkers eenmaal de show met de pilot-aflevering te proeven hadden, waren ze verslaafd en kwamen ze elke week terug voor meer.

Bryan Cranston en Aaron Paul waren een perfecte match op het kleine scherm, en hun chemie was een primaire reden waarom de show overal met het publiek van de grond kon komen. Het duo was niet alleen geweldig samen, maar ze waren ook uitzonderlijk met de rest van de cast.

De primaire personages waren meer dan genoeg om de show boeiend te houden, maar de secundaire personages van de show voegden zoveel toe aan de serie tijdens de legendarische run op televisie. Ze waren er misschien niet de hele tijd, maar deze secundaire karakters waren op zijn zachtst gezegd dynamisch.

Als je terugkijkt op enkele van de meest memorabele secundaire personages uit de show, is Tuco een naam die er meteen uitspringt.

Raymond Cruz speelde Tuco

Zoals fans van de show zich goed herinneren, was Tuco een van de wildste en populairste personages van de show. Tuco, perfect gespeeld door Raymond Cruz, was een bal van waanzin die kijkers overal een enorme piek in angst bezorgde met zijn extreme woede en agressie jegens de sterren van de show.

Cruz kon gebruik maken van zijn verleden om Tuco te spelen, en dit bracht het beste naar boven in zijn optreden.

"Ik zag dat iemand voor mijn neus werd neergeschoten en stierf. De hersenen kwamen uit zijn achterhoofd. Ik was pas 12", onthulde hij.

"Er was één incident dat ik direct kon relateren aan Breaking Bad en Tuco. Toen ik 13 was, werd de politie naar onze buurt geroepen omdat er een man was die high was van PCP en naakt rondliep. Hij sprong op de motorkap van de politieauto en op blote voeten tegen de voorruit stampte, en hij was helemaal manisch", vervolgde hij.

Ondanks wat hij meemaakte toen hij opgroeide, werd Cruz een acteur en maakte hij zijn weg naar een van de grootste shows aller tijden. Tijdens de show had Cruz echter niet de beste tijd om Tuco te spelen.

Het was niet leuk om Tuco te spelen

Toen hij met The Hollywood Reporter sprak over het maken van een terugkeer voor Better Call Saul en hoe het is om het personage te spelen, was Cruz vrij openhartig met zijn antwoorden.

"Er is niets leuks aan. Het is een geweldig personage, maar het is echt moeilijk om het voor elkaar te krijgen. Het is echt energiek. Het is meedogenloos. Het is erg fysiek en het put je uit. Je raakt erg uitgeput, "zei Cruz.

Filmen in de woestijn was ook een uitdaging, zoals Cruz opmerkte: "Het was bijna onmogelijk. Het is bloedheet. Het is wel 110 graden. Je hebt windstormen. Je hebt zandstralen in je gezicht en je kunt niet eens zien Ik kan het niet zien en ze zeggen 'ga door.' Dat was een ander element bovenop de scène."

Interessant genoeg waren er enkele grote verschillen in de Tuco die we zagen in Breaking Bad en de Tuco die verscheen in Better Call Saul. Cruz onthulde dat Vince Gilligan het grotendeels in zijn handen had.

"Ze lieten het meestal in mijn handen. We hebben het idee besproken dat hij nog niet aan dit medicijn was blootgesteld. Hij stond nog maar aan het begin. Hij was altijd erg ambitieus, en je ziet zijn sterke familie banden, hoe hij erover denkt om zijn familie te beschermen. Alles is in het begin een soort van versterkt, en dan begint hij later de meth te doen in Breaking Bad, wat dat naar een heel nieuw niveau tilt."

Raymond Cruz was een briljante keuze om Tuco te spelen in Breaking Bad, en hoewel zijn optreden geweldig was, was het moeilijk voor de acteur om het voor elkaar te krijgen.

Aanbevolen: