Hier is alles wat NSYNC-leden de laatste tijd hebben gedaan

Inhoudsopgave:

Hier is alles wat NSYNC-leden de laatste tijd hebben gedaan
Hier is alles wat NSYNC-leden de laatste tijd hebben gedaan
Anonim

In de jaren 2000 was NSYNC een van de meest gevierde boybands die er was. Geïnspireerd door de enorme groei van boybands in Amerika, nam de carrière van NSYNC snel een vlucht na hun doorbraak met hun debuutsingle 'I Want You Back'. Hun tweede album, No Strings Attached, was een multi-miljoen verkochte vervolgplaat die hun erfenis in de popcultuur bevestigde, en de rest is geschiedenis. Hoewel NSYNC tijdens hun carrière slechts drie albums uitbracht ('N Sync (1997), No Strings Attached (2000) en Celebrity (2001)), zouden ze een van de meest sensationele en best verkochte boybands aller tijden worden met een record van meer dan 70 miljoen verkochte albumexemplaren.

Dat gezegd hebbende, het is alweer een tijdje geleden dat we als collectief iets van de jongens hebben gehoord. Na het afronden van de Celebrity Tour in 2002, nam NSYNC tot nu toe een langdurige pauze, hoewel ze hier en daar een paar cameo's en reünies maakten. Samenvattend, dit is wat Justin Timberlake, JC Chasez, Chris Kirkpatrick, Joey Fatone en Lance Bass van NSYNC sindsdien hebben gedaan.

6 Justin Timberlake genoot enorm succes als soloartiest

Justin Timberlake is ongetwijfeld de meest succesvolle NSYNC-alumni. Sinds de onderbreking van de band in 2002 heeft Timberlake zijn carrière als soloartiest naar een geheel nieuw niveau getild. Zijn iconische samenwerking met superproducer Timbaland in zijn sonisch geprezen tweede album FutureSex/LoveSounds introduceerde de zanger bij geheel nieuwe bekendheid. Het 20/20 Experience-tijdperk in 2013 verkende neo-soulstijlen van de jaren '70 en '80, en het werd uiteindelijk het bestverkochte album van het jaar met meer dan 2 miljoen verkochte exemplaren.

Bovendien vond Timberlake ook nog een groot succes door te acteren. Na zijn debuut op het grote scherm als journalist in de thrillerfilm Edison uit 2005 naast Morgan Freeman en LL Cool J, scoorde Timberlake verschillende grote kaskrakers, waaronder The Social Network (2010), In Time (2011) en meer.

5 JC Chasez schreef voor andere artiesten

Net als Timberlake heeft ook JC Chasez zijn weg gevonden als soloartiest. Na een reeks vertragingen debuteerde hij in 2004 via Jive Records zijn allereerste album ter wereld, Schizophrenic. Helaas overschaduwde Timberlake's controverse over kledingproblemen tijdens de Super Bowl Halftime Show het debuut van Chasez, en het is het enige soloalbum dat hij tot nu toe heeft uitgebracht.

Hij had een vervolgalbum getiteld The Story of Kate, maar na een verhit geschil met het label over de release ervan, gingen Chasez en Jive in 2007 uit elkaar. Later vond hij nog een succes in het schrijven voor andere artiesten, waaronder de wil van Taemin, Liz, Taio Cruz, McFly en zijn voormalige NSYNC-bandlid AJ McLean in zijn debuutalbum uit 2011, Have It All.

4 Chris Kirkpatrick waagde zich aan acteren en maakte zijn eigen band

Chris Kirkpatrick heeft zijn succes ook gevonden in tv-shows. Hij waagde zich aan stemacteren door in de hoofdrol te spelen als Chip Skylark op Nickelodeon's The Fairly OddParents. Hij heeft ook een aantal kleine cameo-credits op zijn naam staan, waaronder Sharknado 3 en Dead 7, waarbij de laatste is geschreven door Nick Carter, de frontman van Backstreet Boys.

Over zijn muziek gesproken, nadat NSYNC was afgelopen, ging Kirkpatrick ook zijn eigen band maken en nam hij meer een rockprojectie. De alt-rock indieband, genaamd Nigel's 11, bestond uit Kirkpatrick, Mike Bosch, Dave Carreiro en Ernie Longoria. Hun debuutalbum, Clandestine Operation, is een openhartige reflectie op de persoonlijke worsteling van de leden met hun eigen identiteit en werd in 2010 in eigen beheer uitgebracht.

3 Joey Fatone verscheen in verschillende tv-shows

Joey Fatone geniet na NSYNC van een rustig leven en is meer gefocust op het hosten van tv-shows. Nadat hij in 2007 op de tweede plaats eindigde op ABC's Dancing with the Stars, presenteerde hij NBC's The Singing Bee in zowel de Amerikaanse als de Australische versie. Hij presenteerde ook Family Feud van 2010 tot 2016 en Food Network's Rewrapped voor twee seizoenen in 2014.

Over zijn persoonlijke leven gesproken, Fatone is nu een trotse vader van twee kinderen uit zijn relatie met de oude tortelduif Kelly Baldwin. Ondanks dat ze een moeizame relatie hadden na Fatone's plotselinge bekendheid met NSYNC, stapten de twee in 2004 in het huwelijksbootje en hadden ze twee dochters verwelkomd, Briahna (2001) en Kloey (2010).

2 Lance Bass kwam naar buiten en concentreerde zich op zijn familie

In tegenstelling tot de meeste van zijn voormalige bandleden, lanceerde Lance Bass zijn eigen entertainmentbedrijf na het succes van NSYNC. Zijn filmdebuut uit 2001, On the Line, werd geproduceerd onder zijn Bacon & Eggs-vlag. Later tekende hij een lucratieve deal met het inmiddels ter ziele gegane Mercury Records om Free Lance Entertainment te vormen.

Over zijn persoonlijke leven gesproken, Bass is ook een actieve stem geweest in de LGBTQ-gemeenschap. Nadat hij in 2006 in het openbaar uitkwam, gebruikt de krachtpatser zijn platform vaak voorgoed en verwerft hij de 2006 Human Rights Campaign Award. Hij en zijn partner, acteur Michael Turchin, trouwden in 2014 in Los Angeles en zijn nu bezig met hun nieuwe leven als ouders van een zoon en een dochter, geboren in oktober 2021.

1 Wat nu voor NSYNC?

Hoewel het geruime tijd geleden is sinds de jongensband hun multi-platina Millennium-album uitbracht, plaagden enkele leden van de groep de afgelopen maanden een mogelijke comeback. De band maakte een nostalgische cameo en werkte eerder dit jaar samen met de Backstreet Boys voor een nostalgische trip, Back-Sync, bij Bingo Under the Stars in LA. Hopelijk komen er nog meer!

Aanbevolen: