Wat heeft Lisa Marie Presley de laatste tijd gedaan?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Lisa Marie Presley de laatste tijd gedaan?
Wat heeft Lisa Marie Presley de laatste tijd gedaan?
Anonim

Het is een moeilijk jaar geweest voor Lisa Marie Presley. De succesvolle singer-songwriter en enig kind van muzieklegende Elvis Presley en Priscilla Beaulieu, heeft in de loop van haar leven te maken gehad met veel moeilijkheden en tegenslagen. Het verlies van haar geliefde vader op 9-jarige leeftijd zorgde voor een moeilijke jeugd, en ze heeft een zeer gecompliceerd liefdesleven gehad, met vier moeilijke echtscheidingen. Het verliezen van haar enige zoon, Benjamin, door zelfmoord in 2020 is nog een van de verschrikkelijke verliezen die ze heeft moeten doorstaan. Haar meest recente scheiding en de behandeling van de nalatenschap van haar vader hebben haar ook meer dan $ 16 miljoen dollar aan schulden opgeleverd, wat haar ellende aanzienlijk heeft vergroot. Lisa blijft echter sterk voor haar dochters en is in 2021 bezig gebleven door quality time door te brengen met degenen die het dichtst bij haar staan.

Dus wat heeft de muziekster het afgelopen jaar gedaan? Lees verder om erachter te komen.

Bijgewerkt op 30 augustus 2022: Lisa Marie Presley heeft het grootste deel van haar tijd en aandacht besteed aan haar kinderen en aandacht besteed aan wat er in haar persoonlijke leven opkomt. Sinds de release van Elvis in juni van dit jaar heeft Presley op haar sociale media gepost om iedereen haar mening over de biopic te laten weten. Ze verzekerde fans dat Baz Luhrmann niet alleen geweldig werk heeft geleverd bij het maken van deze "absoluut voortreffelijke" film, maar dat Austin Butler "het hart en de ziel van mijn vader prachtig heeft gekanaliseerd en belichaamd. Naar mijn bescheiden mening is zijn optreden ongekend en EINDELIJK nauwkeurig en respectvol gedaan."

6 Lisa Marie Presley maakte kerst speciaal door terug te keren naar Graceland

Tijdens de kerstperiode keerde Lisa Marie terug naar het landgoed van haar vader in Graceland om tijd door te brengen met familie en terug te denken aan jeugdherinneringen in het vorstelijke huis in Memphis. Haar moeder Priscilla beschreef Kerstmis met Elvis en herinnerde zich hoe: Het was zijn favoriete tijd van het jaar. Hij was als een kind. Hij vond het leuk om cadeautjes uit te zoeken. Hij zou tegen de juwelier zeggen dat hij stukken moest brengen. Hij hield van geven.”

De komst van Lisa Marie heeft de kerstmagie alleen maar versterkt: Het was prachtig. Je hebt een kind dat kerst met je viert, je wilt ze overladen met cadeautjes en dat hebben we gedaan. De boom was gevuld met cadeaus voor haar.”

5 Haar scheiding van Michael Lockwood werd afgerond

Na vijf jaar van elkaar gescheiden te zijn, kreeg Presley eindelijk haar scheiding van ex-echtgenoot Michael Lockwood toegekend na een moeilijke juridische strijd in mei 2021. Presley, die tweelingzusjes Harper en Finley deelt met de gitarist, vroeg in 2016 de scheiding aan nadat naar verluidt het ontdekken van ongepaste afbeeldingen van kinderen op de computer van haar man. Ze nam hun kinderen in beschermende hechtenis en weigerde Lockwood toegang. Hoewel de juridische ontbinding van het huwelijk is afgerond, zijn er nog steeds zaken met betrekking tot de voogdij over de kinderen en de juridische kosten waaraan moet worden gewerkt.

4 Lisa Marie Presley werd gespot op weg naar een COVID-19-test

Lisa Marie heeft zich het afgelopen jaar zeer onopvallend gehouden terwijl ze rouwt om haar overleden zoon Benjamin, 27, die stierf in 2020 - de Presley-familie en de wereld achterlatend van het verschrikkelijke verlies. Lisa Marie is sinds de tragedie slechts een paar keer in het openbaar gezien, waaronder afgelopen zomer toen ze met een vriend een COVID-19-testcentrum in de San Fernando Valley binnenging. Of Presley het virus heeft opgelopen is onduidelijk.

3 Lisa Marie Presley brengt quality time door met haar kinderen

Lisa Marie heeft het afgelopen jaar ook veel tijd met haar kinderen doorgebracht en tijd vrijgemaakt om aan de druk van het leven te ontsnappen. Riley Keough, haar oudste dochter, deelde foto's op Instagram van haar moeder en dochter die samen poseerden op het zand in Hawaï, samen met Presley's 12-jarige tweelingdochters, Harper en Finley."Mahalo groot eiland om altijd mijn hart vast te houden", schreef Riley.

2 Stille verjaardagsvieringen vonden plaats

In januari 2021 hield Lisa Marie enkele rustige verjaardagsvieringen ter gelegenheid van haar 52e jaar. Samen met haar dochters bracht Presley wat tijd door met het gezin onder het genot van een klein diner. Ze schreef op Instagram naast een lieve foto van de familie die samen geknuffeld was, en zei: "Bedankt voor alle overweldigende verjaardagswensen van iedereen. Zoals elke dag had ik het niet gered zonder deze drie aan mijn zijde."

1 Lisa Marie Presley werkt samen met Priscilla om advies te geven over de Elvis Biopic

Terwijl Lisa Marie wat tijd vrijmaakte van haar eigen carrière, heeft ze ook de productie van de biopic Elvis in de gaten gehouden over het persoonlijke leven van haar vader Elvis. De moeder van vier kinderen maakt zich naar verluidt zorgen over welke aspecten van het leven van The King in de film aan bod zullen komen.

Een bron heeft gezegd: Met het huidige klimaat, is Lisa Marie bezorgd dat Luhrmnan die relatie zal exploiteren, en er zal een enorm verzet zijn tegen haar vader … Lisa Marie heeft geprobeerd Priscilla echt te laten overwegen hoeveel privé informatie die ze geeft, maar het was een eenrichtingsgesprek.”

Lisa Marie is naar verluidt sinds 2019 in gesprek met regisseur Baz Luhrmann om de vertolking van haar vader op het scherm te bespreken. Ze vertelde Us Weekly: Ik ben betrokken geweest bij Baz. Hij is bij mij thuis gekomen en hij heeft me een e-mail gestuurd … Sterker nog, we gaan nog een lunch bij mij thuis nuttigen. Hij houdt me op de hoogte van alles. Het is geweldig geweest. Hij is een genie. Ik bemoei me er niet mee om hem te vertellen wat hij moet doen of hoe hij het moet doen of met suggesties. Nee nee. Ik denk dat dit heel gestileerd zal zijn, heel anders.”

Aanbevolen: