Alles wat 'The Office'-ster Brian Baumgartner de laatste tijd heeft gedaan

Inhoudsopgave:

Alles wat 'The Office'-ster Brian Baumgartner de laatste tijd heeft gedaan
Alles wat 'The Office'-ster Brian Baumgartner de laatste tijd heeft gedaan
Anonim

Laten we eerlijk zijn, we hebben de afgelopen anderhalf jaar allemaal meer uren voor de televisie gezeten dan we willen toegeven. Het is een moeilijke tijd geweest en door de pandemie willen velen vluchten naar bekende personages en escapistische nostalgie. Wat is er geruststellender dan die herhaling van The Office die je honderd keer hebt gezien? De sympathieke ensemble-cast voelt op dit moment meer als vrienden dan als personages, en je kunt altijd rekenen op Michael Scott en zijn band van deadbeat-medewerkers om je te laten lachen. Je vraagt je echt af, wat doen sterren van The Office als ze wat nostalgische troost nodig hebben? Kijken ze naar hun eigen show? We weten het niet, maar we zouden het ze niet kwalijk nemen als ze dat wel deden. Het is zo goed!

Brian Baumgartner, die de beminnelijke dope KevinMalone speelt, blijft een welvarende carrière hebben, grotendeels gebaseerd op zijn karakter Kevin. Hij is de afgelopen twee jaar niet veel langzamer geworden, dus we halen het hier allemaal voor je op om het in te halen. Dit is alles wat Brian "Kevin Malone" Baumgartner dit jaar heeft gedaan.

9 Hij verschijnt op sportevenementen

De aanwezigen bij een recente wedstrijd van Fayetteville Woodpeckers kregen een traktatie toen Brian Baumgartner eerder deze maand de minor league-wedstrijd bijwoonde. Voor $ 75 konden fans het "Office Night"-pakket kopen, inclusief gametickets, een meet-and-greet en een kom Kevin Malone's beroemde chili.

8 Hij werkt samen voor een campagne

Brian Baumgartner werkte onlangs samen met de California Milk Processor Board (de organisatie achter de "Got Milk?"-campagne) voor een nieuwe campagne genaamd "Never Doubt What You Love"." De campagne toont de Office-ster in man-op-de-straat interviews, en zijn komische gevoeligheid is er niet verrassend perfect voor. "Ik ontmoette tientallen en tientallen mensen op straat en had echt leuke interacties", zei hij over de campagne. ervaring.

7 Hij is druk bezig geweest met cameo

Brian Baumgartner werd onlangs uitgeroepen tot de meest bankabele ster op Cameo, de app waarmee gebruikers beroemdheden kunnen betalen om gepersonaliseerde videoboodschappen op te nemen en deze naar hun vrienden en familie te sturen. De acteur verdiende vorig jaar bijna $ 1 miljoen voor zijn werk op de site, wat bewijst dat Kevin een van de meest gevraagde personages aller tijden is.

6 Hij heeft een boek dat uitkomt

Brian Baumgartner heeft zijn quarantaine verstandig gebruikt; zijn boek, Welcome to Dunder Mifflin: The Ultimate Oral History of The Office, verschijnt in oktober. Gebaseerd op honderden interviews met de acteurs, schrijvers en het team, beslaat het boek de hele levensduur van de show, van ontwikkeling tot de finale van de serie.

5 He's Guest beoordeelde een Chili-wedstrijd

Iemand doet slimme marketing - Brian Baumgartner jureerde onlangs eerder deze maand een chili-wedstrijd op Myrtle Beach, waarbij hij speelde in de aflevering waarin zijn personage op beroemde wijze een enorme pot chili laat vallen. Het stukje is nu in de vergetelheid geraakt, maar het is duidelijk dat fans nog steeds geen genoeg kunnen krijgen van het geliefde personage.

4 Hij zit in een Fantasy Football League met zijn oude castgenoten

Brian Baumgartner deelde onlangs in een interview dat hij in een Fantasy Football-competitie zit met zijn oude castgenoten, een leuke traditie uit hun tijd om het als hun personages op The Office te doen. Hij herinnerde zich hoe ze de competitie op de set zouden doen: "Dit is ons 17e jaar dat we dit doen. En toen we begonnen, waren we duidelijk de show aan het opnemen - 100% waar. en rondlopen op de set. En dus waren er geen tijdslimieten omdat de volgende persoon die zou tekenen zich midden in een scène zou kunnen bevinden of misschien voor de dag naar huis is gegaan. Dus het kostte ons weken - geen grap - weken om het ontwerp te maken. En we zouden er één voor één doorheen gaan, onze teams bij elkaar brengen en het doen. En ja, we zitten nu in ons 17e jaar."

3 Hij brengt tijd door met zijn dochter

Baumgarter en zijn vrouw Celeste kregen in februari 2015 een dochter, Brylee Bea Baumgartner, en sindsdien siert ze de Instagram van de ster. Direct na haar geboorte schreef hij: "Ze vertelde me dat ze ernaar uitkijkt om alle oude afleveringen van The Office in te halen zodra haar ogen zich aanpassen aan het leven." Hij geniet elk jaar meer van het leven van zijn vader.

2 Hij host de podcast 'The Office Deep Dive'

De acteur heeft succes gevonden met zijn hit The Office Deep Dive-podcast. Hij ontvangt elke week castmates en schrijvers voor hilarische gesprekken en herinneringen aan hun tijd in de show. Steve Carell, Jenna Fischer en John Krazinski treden allemaal op, evenals de rest van de cast van het succesvolle ensemble.

1 Hij is een beetje een YouTube-ster

Het blijkt dat Brian Baumgartner een behoorlijk actieve golfer is en succes heeft gezien op YouTube door wedstrijden te spelen tegen een aantal andere sterren. Zelfs niet-golffans zullen genieten van het smakken en grappen maken tijdens het spelen.

Aanbevolen: