Steve Harvey onthulde dat hij geen van haar relaties goedkeurde voordat Michael B. Jordan

Inhoudsopgave:

Steve Harvey onthulde dat hij geen van haar relaties goedkeurde voordat Michael B. Jordan
Steve Harvey onthulde dat hij geen van haar relaties goedkeurde voordat Michael B. Jordan
Anonim

In de entertainmentindustrie raken sommige sterren constant verwikkeld in nieuwe controverses, schijnbaar omdat ze gedijen op de spot van de wereld. Aan de andere kant van het spectrum zijn er ook enkele beroemdheden die de roddelpers grotendeels weten te vermijden, ook al staan ze al jaren in de schijnwerpers. Gelukkig voor hem heeft hij altijd tot de laatste groep behoord, schijnbaar omdat Michael B. Jordan een heel fatsoenlijk mens lijkt te zijn. geobsedeerd door zijn persoonlijke leven. Jordan wordt tenslotte lang beschouwd als een van de meest aantrekkelijke sterren in Hollywood en daarom zijn zoveel mensen geïnteresseerd in wie hij dateert. Toen de wereld bijvoorbeeld hoorde dat Jordan met de dochter van Steve Harvey aan het daten was, waren sommige van zijn fans echt boos en vrijwel iedereen was geïnteresseerd. Als gevolg van alle aandacht die aan Jordans relatie werd besteed, werd bekend dat Steve Harvey de eerdere relaties van zijn dochter niet goedkeurde.

Steve Harvey's onthullende opmerkingen over zijn dochter en Michael B. Jordan

In de jaren '90 werd Steve Harvey beroemd om twee belangrijke redenen: zijn vermogen om het publiek aan het lachen te maken en het feit dat hij onbevreesd leek te zijn gezien zijn bereidheid om dingen te zeggen die andere sterren vermijden. Met dat in gedachten zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat Harvey de afgelopen jaren in verschillende controverses is verwikkeld. Hoewel het vrij duidelijk is dat Harvey's neiging om controversiële dingen te zeggen soms een groot probleem voor hem was, heeft zijn openhartige karakter er ook toe geleid dat hij een aantal fascinerende dingen heeft gezegd. Toen hem bijvoorbeeld werd gevraagd naar de relatie van zijn dochter met Michael B. Jordan tijdens een optreden in het tv-programma PEOPLE, heeft Harvey schijnbaar een oordeel geveld over Lori's eerdere relaties.

"Ik spreek niet in het openbaar over dit soort dingen, maar ik ben nu blij voor mijn dochter. Echt waar. Het is de eerste keer dat ik blij voor haar ben (in een relatie). En het is de eerste keer dat ze gelukkig is." "Hij is gewoon een goede vent. Als hij dat niet was, haal hem dan hier weg, want ik heb manieren. Maar ik kan niets slechts zeggen, man. Hij heeft gewoon een geweldige familie, man. Hij is een spirituele man."

Natuurlijk is het leuk om te weten dat Steve Harvey niets dan aardige dingen te zeggen heeft over een van 's werelds meest sympathieke sterren, Michael B. Jordan. Desondanks lijkt het vrij duidelijk dat de belangrijkste conclusie van Harvey's opmerkingen is wat hij te zeggen had over de belangrijke anderen uit het verleden van zijn dochter Lori. Harvey maakte tenslotte vrij duidelijk dat hij Lori's relaties met haar exen niet goedkeurde, wat opmerkelijk is omdat ze in het verleden aan verschillende beroemdheden is gekoppeld.

Lori Harvey's eerdere relaties

Lori Harvey is al heel lang fans van Steve's en is van oudsher vooral bekend als de komiek, presentator en acteursdochter. Desondanks is Lori op zichzelf een behoorlijk volleerd persoon. Ze was tenslotte ooit een competitieve ruiter op universitair niveau met Olympische ambities voordat ze een blessure opliep en ze heeft succes gehad als model. Als gevolg van de beroemde vader van Lori Harvey en haar eigen prestaties, is het volkomen logisch dat ze door de jaren heen met veel beroemdheden over ellebogen heeft gewreven. Met dat in gedachten en het feit dat Lori duidelijk een mooie vrouw is, was het slechts een kwestie van tijd voordat ze met beroemdheden begon te daten.

Volgens whodatedwho.com is Lori Harvey in de loop der jaren bij verschillende sterren betrokken geweest. Hij is bijvoorbeeld misschien geen begrip, maar het is interessant dat voordat Lori in 2020 met Michael B. Jordan begon te daten, ze eerder dat jaar werd gekoppeld aan Kanye West's manager Abou "Bu" Thiam. Meer in het bijzonder was Lori eerder gekoppeld aan autoracer Lewis Hamilton, voetballer Memphis Depay, Trey Songz en Future.

Natuurlijk moet het vanzelfsprekend zijn dat de meest spraakmakende relatie waar Lori Harvey tot nu toe deel van uitmaakte, die is die ze momenteel deelt met Michael B. Jordan. Twee van haar vroegere romantische verwikkelingen waren echter een stuk gecompliceerder. Per slot van rekening ging Lori in 2019 met Sean "Diddy" Combs uit, nadat hij het jaar ervoor een romantische relatie had met zijn zoon Justin. Dat gezegd hebbende, is het belangrijk op te merken dat geen van deze veronderstelde relaties is bevestigd door een van de betrokkenen.

Uiteindelijk zijn het niet de zaken van iemand anders met wie Lori Harvey in het verleden is uitgegaan. Omdat Steve Harvey echter vrij duidelijk heeft gemaakt dat hij haar eerdere relaties niet goedkeurde, is het fascinerend om de romantische geschiedenis van iedereen in gedachten te houden.

Aanbevolen: